forum.labradory.org

Chcę pomóc - PILNE! Wizyta PA w okol. Bydgoszczy i transort Gostyń-Legionowo!

nathaliena - 11-10-2012, 08:27
Temat postu: PILNE! Wizyta PA w okol. Bydgoszczy i transort Gostyń-Legio
Jak w temacie. Pilnie poszukuję osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę PA w okolicach Bydgoszczy, dla naszej schroniskowej labradorki oraz osoby, która mogłaby pomóc w transporcie z naszego schroniska- okolice Gostynia do Legionowa, czyliw okolice Warszawy. W grę wchodzi również transort płatny.
AniaCz. - 11-10-2012, 11:15

nathaliena, w jakiej miejscowości miałaby się odbyć wizytą PA?
szalej - 11-10-2012, 18:03

nathaliena, w niedziele jest wystawa w legionowie, napewno ktoś z waszych okolic będzie na nią jechać - może w tym gronie poszukać transportu?
Monisiaczek - 12-10-2012, 10:08

szalej napisał/a:
w niedziele jest wystawa w legionowie

Sprostowanie: wystawa jest w Nowym Dworze Mazowieckim. Ale Legionowo jest niedaleko, jakieś 20 km.
W sobotę jest klubówka sznaucerów, pinczerów i dobermanów. Może ktoś z okolic Gostynia będzie wybierał się z jakąś miniaturką i mógłby przewieźć niunię?

szalej - 12-10-2012, 11:14

Monisiaczek, przepraszam, ciągle się myle,bo na stronie związku jest napisane że w legionowie, zgłosiłam się do legionowa a potem dopiero w adresie zobaczyłam, że jest w nowym dworze. :bad:
belly - 12-10-2012, 13:17

Na wizytę w okolicach Bydgoszczy mogę się zgłosić :)
nathaliena - 12-10-2012, 14:31

Osoba do przeprowadzenia wizyty już jest, w wizyta odbędzie się w niedzielę.
Dziękuję za pomoc koordynatorom adopcji. :-)

Nadal szukamy transportu, najlepiej, gdyby to była soobta 27 października, może ktoś mógłby pojechać, za zwrot kosztów? Wiem, ze to daleko, ale nie ma rzeczy niemożliwych, prawda? Szczególnie, jesli chodzi o pomoc potrzebującym psiakom. Ja niestety nie dam rady, naprzemiennie z TŻ mamy zjazdy na podyplomówce i albo jego nie ma w weekendy albo mnie, a sama mam dwa laby w domu.