| |
forum.labradory.org
|
 |
Chcę pomóc - PILNE! Wizyta PA w okol. Bydgoszczy i transort Gostyń-Legionowo!
nathaliena - 11-10-2012, 08:27 Temat postu: PILNE! Wizyta PA w okol. Bydgoszczy i transort Gostyń-Legio Jak w temacie. Pilnie poszukuję osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę PA w okolicach Bydgoszczy, dla naszej schroniskowej labradorki oraz osoby, która mogłaby pomóc w transporcie z naszego schroniska- okolice Gostynia do Legionowa, czyliw okolice Warszawy. W grę wchodzi również transort płatny.
AniaCz. - 11-10-2012, 11:15
nathaliena, w jakiej miejscowości miałaby się odbyć wizytą PA?
szalej - 11-10-2012, 18:03
nathaliena, w niedziele jest wystawa w legionowie, napewno ktoś z waszych okolic będzie na nią jechać - może w tym gronie poszukać transportu?
Monisiaczek - 12-10-2012, 10:08
| szalej napisał/a: | | w niedziele jest wystawa w legionowie |
Sprostowanie: wystawa jest w Nowym Dworze Mazowieckim. Ale Legionowo jest niedaleko, jakieś 20 km.
W sobotę jest klubówka sznaucerów, pinczerów i dobermanów. Może ktoś z okolic Gostynia będzie wybierał się z jakąś miniaturką i mógłby przewieźć niunię?
szalej - 12-10-2012, 11:14
Monisiaczek, przepraszam, ciągle się myle,bo na stronie związku jest napisane że w legionowie, zgłosiłam się do legionowa a potem dopiero w adresie zobaczyłam, że jest w nowym dworze.
belly - 12-10-2012, 13:17
Na wizytę w okolicach Bydgoszczy mogę się zgłosić
nathaliena - 12-10-2012, 14:31
Osoba do przeprowadzenia wizyty już jest, w wizyta odbędzie się w niedzielę.
Dziękuję za pomoc koordynatorom adopcji.
Nadal szukamy transportu, najlepiej, gdyby to była soobta 27 października, może ktoś mógłby pojechać, za zwrot kosztów? Wiem, ze to daleko, ale nie ma rzeczy niemożliwych, prawda? Szczególnie, jesli chodzi o pomoc potrzebującym psiakom. Ja niestety nie dam rady, naprzemiennie z TŻ mamy zjazdy na podyplomówce i albo jego nie ma w weekendy albo mnie, a sama mam dwa laby w domu.
|
|