| |
forum.labradory.org
|
 |
Kupię, sprzedam, oddam, zamienię - INTERNETOWY SKLEP ZOOLOGICZNY, JAKI DLACZEGO I NA CO ZWRACACIE UWAGĘ?
monia.b.sz - 14-01-2013, 20:26 Temat postu: INTERNETOWY SKLEP ZOOLOGICZNY, JAKI DLACZEGO I NA CO ZWRACAC Witajcie Od jakiegoś czasu zastanawiamy się z moim parterem nad otwarciem jakiegoś biznesu a od kilku godzin poważnie rozmawiamy o internetowym sklepie zoologicznym, stąd pytanie w temacie. Chciałabym się dowiedzieć co decyduje o tym, że kupujecie w danym sklepie? (chodzi mi oczywiście poza ceną) Mamy np taki pomysł aby użytkownicy tego forum mieli u nas jakiś stały rabat procentowy Co o tym myślicie? Byłabym bardzo wdzięczna za podsunięcie jakiegoś pomysłu, dodam również, że chodzi nam o sklep konkretny, wysyłka od zaraz, w miarę możliwości gratisy do większych zakupów, niskie ceny przesyłki oraz towaru za wysoką jakość oraz możliwość indywidualnych zamówień na życzenie (różnego typu np. obroże z imieniem pupila, bądź wyszytym numerem tel właściciela itp), mój Łukasz ma stałą pracę ale ja nie, pracuję do kwietnia i do tego czasu chcielibyśmy wszystko załatwić, tak abym później mogła zająć się i poświęcić owemu interesowi Pozdrawiam
luizka4don - 14-01-2013, 20:32
Ja mysle ze napewno szybka wysylka ,duzy wybor ,cena wiadomo hehe no i wyglad strony oraz pelne informacje o produktach rowniez wplywaja na wybor. Juz nie wspomne o promocjach gratisach=
Aniussia - 14-01-2013, 20:49
moim zdaniem to duży wybór to podstawa bardzo... żeby wszystko było można zamówić w jednym sklepie... niestety nie zawsze mogę znaleźć takiego sklepu. niskie ceny i oczywiście gratisy:-):-)
Chelsea - 15-01-2013, 08:25
dodam żeby była informacja o dostepności produktów np. zamawiamy dany produkt bo jest na stronie a potem okazuje się że nie ma go na stanie
zuzia - 15-01-2013, 19:10
Możliwośc sprowadzenia konkretnej rzeczy, czasem brakuje mi możliwości zamowienia wszystkiego w jednym miejscu. Powodzenia
orlosia - 15-01-2013, 23:21
plus wystawianie przedmiotów na allegro
Paseczka - 16-01-2013, 04:16
Dla mnie plusem by był czas realizacji przesyłki- np. jeśli zaznaczę, że ma przyjść 13 to na pewno przyjdzie tego dnia.
Oraz jakość przesyłki. Dość mam już porwanych worków, a zwykle jest kilka takich w dostawie.
|
|