| |
forum.labradory.org
|
 |
Kupię, sprzedam, oddam, zamienię - [K] Neutralizator zapachów, może być niepełny
Pysio - 27-02-2013, 13:44 Temat postu: [K] Neutralizator zapachów, może być niepełny Kupię neutralizator zapachów. Lila jeszcze od czasu do czasu się załatwia w jednym miejscu a wyczytałem, że to pomaga.
Może być niepełny, może ktoś już nie potrzebuje bo jego piesek się nauczył siusiać na zewnątrz. Najlepiej jakby był ktoś z okolic Łodzi.
Pozdrawiam.
nikolajewna - 27-02-2013, 13:49
jak to podłoga to wypróbuj stary, sprawdzony sposób:ocet+proszek do prania. Znaczy najpierw zbierz siuśki, potem polej podłogę octem, a potem ją umyj wodą z proszkiem do prania,
Maleńka - 27-02-2013, 15:08
Dokladnie. Zmywa sie siuski a ja potem mylam podloge woda z octem a potem woda z plynem do podlog
Pysio - 27-02-2013, 15:47
Płyn do podłóg średnio pomaga. A właściwie nie pomógł. Z octem powalczę jeszcze
nikolajewna - 27-02-2013, 15:49
bo cała tajemnica tkwi właśnie w occie. Bo to ocet neutralizuje zapaszki Można też użyć sody oczyszczonej, ale lepiej działa ocet.
Maleńka - 27-02-2013, 16:21
Nie tylko zabija zapachy co tez zabija bakterie itp po sikupie a woda z plynem to raczej po to by zabic zapach octu
Pysio - 27-02-2013, 18:28
Ok, zrobiłem tak jak pisałyście. Całą klatkę schodową wypryskałem wodą z octem. Zostawiłem na kilka minut i umyłem szmatką nawilżoną wodą z proszkiem do prania. Trochę jeszcze czuć ocet ale mam nadzieję, że wkrótce przejdzie No i najważniejsze- mam nadzieję, że Lilce przejdzie, bo już potrafi się wysikać na dworze. Jedynie właśnie jak przechodziła obok tych miejsc i ich nie patrzyłem na nią to miałem minę albo bombę...
|
|