| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Młodziutka biszkoptowa Molly z Wrocławia szuka swojej przystani
Ryniu - 15-05-2013, 13:47 Temat postu: Młodziutka biszkoptowa Molly z Wrocławia szuka swojej przyst
| Cytat: | Suczka ma 1-1,5 r. i do tej pory żyła na łańcuchu. Ludzie wzieli ją jako małego psa i niby okazało się, że kobieta ma alergię na sierść psią...dlatego też uwiązali Molly do budy.
Na chwilę obecną jest zarobaczona, ale zaradzimy temu a nast tygodniu wysterylizujemy.
Jest łagodna, chętna do kontaktu z człowiekiem. Na smyczy ciągnie, podczas jazdy autem grzecznie leży na kanapie.
Póki co nie znamy stos. do kotów, natomiast co do innych psów to różnie. Na spacerze jeden jej przypasował, inny już nie
Molly znalazła dom tymczasowy we Wrocławiu i teraz szukamy domu stałego.
Pozdrawiam,
--
Edyta Tracz-Fior
Tel. 501-161-217
|
Ryniu - 15-05-2013, 15:47
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Ewelina - 15-05-2013, 16:36
jaka fajna żabunia
halinaness18 - 23-05-2013, 16:45
Gdyby zgodzila sie z innymi suniami, wziela bym ja! Moje staruszki musza miec spokój.
Ryzyko a odleglosc wielka.
Szkoda, rozumiem jej zachowania. Labrador na lancuchu to wola o pomstę do nieba.
nathaliena - 23-05-2013, 16:55
| halinaness18 napisał/a: | | Moje staruszki musza miec spokój. | ja mam w domu 12-latka i szaloną 2-latkę, u mnie akurat Nutka absolutnie nie męczy swoją energią Bariego, a bardzo się tego obawiałam. Fajnie się razem bawią, wszystko robią razem, dobrze im tak Nawet to Bari częściej zaczepia i zachęcam czekoladową do zabawy, a gdy ma już dość, ona go nie napastuje,w drugą stronę różnie
Ryniu - 30-05-2013, 10:32
Otrzymałem mail:
| Cytat: | Witaj Ryszardzie,
Molly zamieszkała w Krakowie. Rodzinka zabrała ją z Wrocławia w niedzielę
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za pomoc!
Edyta Tracz- Fior |
Chelsea - 30-05-2013, 13:26
szczęścia
|
|