forum.labradory.org

Znalazły dom - Potrzebne DT dla Arona (lub DS)

Ryniu - 28-05-2013, 14:34
Temat postu: Potrzebne DT dla Arona (lub DS)
Cytat:
Aron labrador znaleziony w piątek. Piesek był zagubiony, brudny, zakleszczony. Znalazł tymczasowy dom właśnie u mnie, jest spokojny, przyjazny dla innych psów , kocha zabawę z dziećmi mój dwuletni synek robi z nim dosłownie wszystko . Nie ma chipa ani tatuażu. Weterynarz określił go na 2 góra 3 latka :) Potrzebuje dużo uwagi i poświęcenia, przez cały czas ma ochotę na pieszczoty i przytulanie. Aron przyzwyczajony jest do mieszkania w domu nie brudzi, potrzeby załatwia na dworze. Szukałam i nadal szukam jego właściciela ale nikt po mino ogłoszeń które wszędzie dałam się nie zgłasza. Niestety ja go nie mogę zatrzymać ponieważ mam juz 5 letnią labradorkę Holly i 3 letnia wilczyce Sonie są to psy duże a w domu nie mam możliwości ich pomieszczenia. Z ciężkim sercem muszę go oddać. Bardzo proszę Państwa o wsparcie i pomoc.
Z góry serdecznie dziękuje. Katarzyna Zalejska
----
Pies został znaleziony w Zawierciu okolice ulicy Obrońców Poczty Gdańskiej
piesek obecnie jest u mnie, 42-480 Poreba

kasia01@interia.eu

madzioos - 29-05-2013, 14:45

a jaki jest stosunek pieska do kotów ?
Ryniu - 29-05-2013, 17:17

Aron niestety nie lubi kotów.
Ewelina - 29-05-2013, 18:04

fajny chłopak :)
Ryniu - 30-05-2013, 10:17

Dostałem maila:
Cytat:
Witam chciałam podziękować Państwu za pomoc w szukaniu nowego domu dla Arona. Piesek właśnie dzisiaj trafił do nowego domku mieszka w Katowicach u bardzo sympatycznych młodych ludzi , którzy maja córeczkę 1,5 letnią.
Jeszcze Raz Bardzo Dziękuje. Pozdrawiam serdecznie.