forum.labradory.org

Znalazły dom - suczka - biszkoptowa - 2 lata - Poznań

Małgosia35 - 03-02-2014, 18:42
Temat postu: suczka - biszkoptowa - 2 lata - Poznań
Cytat:
STAN ZDROWIA: dobry brak szczepienie, odrobaczenie- będzie nalezało do obowiązku nowego właściciela; jedyne co zauważyłam to zaczerwieniony brzuszek odmrożenie. Suczka nie przejawia żadnych oznak innych chorób.
RODOWÓD, TATUAŻ: brak
CHIP: brak
STERYLIZACJA: trudna do zweryfikowana ...
ZACHOWANIE W DOMU I PODCZAS TRANSPORTU: do samochodu sama wsiada, podczas jazdy jest grzeczna; w domu zachowuje czystość; jest młoda i szalona;
POSŁUSZEŃSTWO: jest szalona, niewybiegana, potrzebuje osoby, która poświęci jej czas na wychowanie i długie spacery, na spacerach trochę ciągnie ale to jest do nauczenia.
STOSUNEK DO INNYCH ZWIERZĄT: do psów -dostosowuje się do stada; kotów nie lubi.
STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony, ale nie wykazuje agresji, więc nie powinno być problemu –trzeba tylko zapanować nad jej emocjami na widok człowieka (skakanie z radości)
MIEJSCE POBYTU PSA: Poznań
DANE KONTAKTOWE DO OSOBY, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ PSEM: Małgorzata Walczak 502-330-968
piękna ok 2letnia sunia w typie rasy labrador. pełna energii, kochająca człowieka.
nie przepada za kotami. potrzebuje dużo ruchu i konsekwencji w wychowaniu. bardzo
towarzyska i skora do zabaw....żywy skarb

w domu nie niszczy i zachowuje czystość. zdarza się, iz podczas nieobecności
człowieka daje o sobie znać szczekaniem ale to objaw tęsknoty za człowiekiem,
potrzebuje jego bliskości. obecnie mieszka z dwoma innymi psiakami, dostosowała się
do hierarchi w domu. na spacerach toche ciągnie ale to jest do nauczenia.

pilnie szukamy dla niej domu stałego. wizyta adopcyjna i umowa.

Sunia została znaleziona i przygarnięta na DT, szuka pilnie DS.

Ewelina - 03-02-2014, 19:02

Piękna :)
troskliwa - 03-02-2014, 19:25

Sliczna panna z wypieczonymi ucholami
mufiasty - 03-02-2014, 19:34

Ładna
Małgosia35 - 05-02-2014, 03:18

Szybki happy end :)

Cytat:
wspaniałe informacje!!! - labradorka 2 godz temu pojechała do nowego domu i
wspaniałych ludzi.... będzie miała dużo ruchu i częste spacery..... jej nowi
właściciele to Rodzina aktywna, więc nie rozleniwi się maleńka

Ewelina - 05-02-2014, 07:33

super :)
Chelsea - 05-02-2014, 08:17

;D
olka2148 - 08-02-2014, 09:29

Wspaniale ;D
Małgosia35 - 08-02-2014, 22:01

Szybki happy end okazał się niewypałem,sunia wróciła następnego dnia :(

z info :

Cytat:
Niunia jutro jedzie do DT... znajomego DT :)
Jagienka30 weźmie sunie pod swoje skrzydła

Mistycom - 08-02-2014, 22:24

Nasza Brandzilowa Jagienka? :D
Małgosia35 - 08-02-2014, 22:40

;D tak
Mistycom - 09-02-2014, 12:08

To chyba trzeba cofnąć ogłoszenie z archiwum, nie?
Jagienka30 - 09-02-2014, 15:03

Mistycom napisał/a:
Nasza Brandzilowa Jagienka

Mistycom, już jestem orgowo-infowa :-P

Mistycom - 09-02-2014, 17:52

Jagienka30 napisał/a:

Mistycom, już jestem orgowo-infowa :-P

dla mnie zawsze będziesz Brandziolowa :D nikt nie przebije Twoich historii z tym psiakiem :D

Małgosia35 - 10-02-2014, 01:19

Jagoda pewnie będzie pisać sprawozdania na info,więc pozwoliłam sobie przekleić pierwsze wieści ze Śremu ;D

Cytat:
Tak na szybcika...Labi bo tak ma na imię biszkopciara to wulkan energii.Ledwo przekroczyła próg mojego domku a zaczął się szał labowych ciał :razz: Ma w sobie tyle niespożytej energii aczkolwiek można ją rozładować długimi spacerami i ćwiczeniami umysłowymi.Nie wiem czy dziewczyna potrafiła już podstawowe komendy ale na smyczowym spacerku pięknie je wykonywała za co w nagrodę smaczka w pychola dostała :tak: Co do ciągnięcia to nie jest tak tragicznie,jest to do opanowania choćby szelkami.Chcąc zwrócić na siebie uwagę szczeka.Kumata dziewucha bo wie,że "cicho" znaczy spokój :) Do dzieci nie wykazuje agresji i powiem,że nawet uważa gdzie łapska stawia :wachluje:
W poniedziałek wybierzemy się do weta bo Labi nie ma książeczki a co za tym idzie szczepienia też brak.
Brzuszek jest jeszcze delikatnie zaczerwieniony i chyba ją zdeczko swędzi.
Dziewczyna wykazuje masakryczne odruchy kopulacyjne w stosunku do Leośki.
Na spacerku widząc inne psiaki reaguje szczekaniem,zwłaszcza naszego sąsiada ONKA :ups:

Poniżej kilka fotek laleczk

aganica - 10-02-2014, 06:43

Jagienka30 napisał/a:
jestem orgowo-infowa
Się znaczy....międzynarodowa :D :D
Piękna Labi i ..jaka pozytywna do dzieci. Marzenie nie jednego labomaniaka ;*
;*

Ewelina - 10-02-2014, 07:23

dziewczynka jest przepiękna :)
Jagienka30 - 10-02-2014, 16:16

aganica napisał/a:
Się znaczy....międzynarodowa :D :D

Się znaczy aganica, ogólnodostępna :D :-P

Małgosia35 napisał/a:
więc pozwoliłam sobie przekleić pierwsze wieści ze Śremu

Małgosia35, bardzo dziękuję...nie bardzo mam czas by latać po obu forach i pisać to samo :-P ...trza uważać bo jeszcze przyklei się do mnie przydomek "latawica" :D :-P

ANNA_MAJA - 10-02-2014, 20:05

A można podpytać jaki był powód powrotu suni z domku po 1 dniu?
Małgosia35 - 10-02-2014, 22:06

ANNA_MAJA napisał/a:
A można podpytać jaki był powód powrotu suni z domku po 1 dniu?

szczekanie w nocy.

ANNA_MAJA - 10-02-2014, 22:09

O rany, nie wierzę...

Może jeszcze drzwi do sypialni sobie zamknęli...

Mistycom - 10-02-2014, 22:13

serio? jedna nieprzespana noc skreśla psa na całe życie??

To ja Lune dawno powinnam oddać, bo przez pierwszy tydzień czy dwa wstawałam po 2-4 razy w nocy! A i teraz mnie budzi w sobote o 7 rano!

Małgosia35 - 10-02-2014, 22:21

ANNA_MAJA napisał/a:
O rany, nie wierzę.

No niestety,kiedyś stwierdziłam ,że juz mnie nic nie zdziwi,ale chyba za szybko..jak widać,każdy powód jest dobry :doubt:

Kasia82 - 10-02-2014, 22:28

A wizyta PA była? Jestem w lekkim szoku jak to przeczytałam. Ale cóż.... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, widocznie wyczuła że to nie domek dla niej i głośno chciała wyrazić swoje niezadowolenie :D
Jagienka30 - 10-02-2014, 23:08

To może ja cosik naskrobie :-P
Nie powiem,że nie obawiałam się pierwszej nocy :-o .....wszak u mnie same dziwne dźwięki typu...lodówko-zamrażalka,która co noc startuje niczym odrzutowiec... :bad: ...wystrzały na poligonie :-o ...chrapiący mężuś a najgorszy z odgłosów to wrzeszczący On-ek ]:) ...pomijam już ciumkającą przez sen Leośkę....kładąc się do łóżka spałam jak zając.....z otwartymi oczami i sterczącymi uszolami :| ....Labi przespała całą noc ;D ...zero szczekania...żadnych gwałtownych zrywów :greedy:
Wydaje mi się,że to szczekanie spowodowane było brakiem zmęczenia Labi przez tych ludzi...po ostatnim,wieczornym spacerku,który trwał bite 2 godz kobita padła jak zabita :)
Zobaczymy jak będzie dzisiaj... :lookdown: ...tak jak wczoraj wspólnie z kobietkami zwiedzałyśmy ciemne uliczki Śremu :haha:

Jagienka30 - 10-02-2014, 23:12

A tak hasała biszkopciara na śremskich "polach elizejskich" :D

Tak wygląda zmęczony labiszon :-P

Anusiax - 11-02-2014, 07:23

Ciekawe, że jakoś nikt nie oddaje miauczącego kota...
Chelsea - 11-02-2014, 08:22

szaleństwo ;D
Ewelina - 11-02-2014, 08:23

ale jej tam u was dobrze :haha: Zmęczony lab szczęśliwy pan :D :D :D
ANNA_MAJA - 11-02-2014, 13:17

Małgosia35 napisał/a:

Cytat:
wspaniałe informacje!!! - labradorka 2 godz temu pojechała do nowego domu i
wspaniałych ludzi.... będzie miała dużo ruchu i częste spacery..... jej nowi
właściciele to Rodzina aktywna, więc nie rozleniwi się maleńka

No to mamy efekt działania tych wspaniałych, aktywnych ludzi... :( .

Ale jak już powiedziano - nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :) . Sunia znajdzie taki naprawdę SUPER domek, bez wątpienia

nathaliena - 11-02-2014, 13:24

Jagienka30, ostatnio byłam w Śremie z Goyką na kilka dni, ale nie miałam komputera ze sobą, a w nowym tel. numeru :confused: widzę jednak, że tym razem będzie labradorowe szaleństwo, Goyka się ucieszy :-P
Nowa tymczasowiczka ma idealny temperament dla Leośki :D

Jagienka30 - 12-02-2014, 22:43

Kolejna noc przespana bez szczekania i nagłych zrywów... :jupi: ...spryciula ulokowała swoje doopsko na łóżku dzieciaków i tam przespała całą nockę...zdrajczyni jedna :bad:

Czyż ta zdrajczyni nie jest przepiękna? :greedy:

:papa:

ANNA_MAJA - 12-02-2014, 23:20

Bo jak się psa nie izoluje to on nie szczeka ani nie wyje. Po cóż miałby szczekać jak ludzia ma przy sobie???

Jagienko, jak biszkoptowo u Ciebie, jak słodko ;* ;*

Ewelina - 13-02-2014, 07:27

Cudowna jest ;*
Chelsea - 13-02-2014, 08:30

ślicznotka ;*
Mistycom - 13-02-2014, 09:06

Jagienka30, ta Twoja tymczasowiczka tak trochę w rudy wpada, co nie? ;)
ANNA_MAJA - 16-02-2014, 11:42

Warto by sprawdzić, jak z tą sterylką...
Jagienka30 - 16-02-2014, 14:21

ANNA_MAJA napisał/a:
Warto by sprawdzić, jak z tą sterylką...

Podczas wizyty u weta na moją prośbę lekarz obejrzał brzuszek Labi.Wstępnie aczkolwiek nie na 100% lekarz wykluczył by miała sterylkę jak również to by była w ciąży,jeżeli tak to we wczesnym stadium,dlatego wet będzie robił USG przy następnej wizycie gdy Labi będzie zaszczepiona by całkowicie wykluczyć obie ewentualności.

Jagienka30 - 20-02-2014, 21:02

Po pierwsze ja coś wiem ale Wam jeszcze nie powiem :-P

Z serii: "Morderstwo aporta" :D

Obie dostały opierdal,że nie potrafią szanować rzeczy i że następnym razem zamiast zabawki dostaną drewniany klocek..chyba się tym za bardzo nie przejęły...

Ta cwaniara Labi to nawet wsparcia i pocieszenia szukała u mojego syna Bartusia...

Na sam koniec wymęczona Labunia :heart:

I na sam koniec mały lansik :greedy:

aganica - 20-02-2014, 21:34

Jagienka30 napisał/a:
ja coś wiem ale Wam jeszcze nie powiem
Gadaj ]:) ]:) bo sen nam z powiek ściągasz :bad:
Jagienka30 - 20-02-2014, 22:12

aganica napisał/a:
Gadaj ]:) ]:)

Ok...ok...tylko nie krzycz kobieto :-P

Ww środę,dnia 26.lutego Labi ma sterylizację bo jak wiadomo...sterylizacja jest warunkiem... :victory: :D

Ewelina - 21-02-2014, 10:20

Trzymam kciuki :haha:
Jagienka30 - 22-02-2014, 14:42

Dziś Labunia zwiedzała tereny gdzie się wychowałam, a dokładnie mówiąc leśniczówkę położoną w samym środku lasu... :zakochany: ...do najbliższego sąsiada jakieś 4 km :zlotyusmiech:

Wnioskuję,że biszkopciarce podobał się las bo biegała jak szalona...każdy kawałek trawki zaznaczony,obwąchany...miała sucza powiedziane,że bez Pani w las ani się warzy zwiewać bo uszy wytarmoszę :ups: ...zakumało dziewczątko :jupi:

Jakość kiepska bo pancia sklerotyczka aparat zostawiła w domu :wmur:

troskliwa - 22-02-2014, 20:14

Alez musiala byc radocha z tak pieknego spaceru
Chelsea - 22-02-2014, 20:22

super miejscowka i dziewczyny zadowolone ;D
Jagienka30 - 23-02-2014, 17:34

Wszem i wobec ogłaszam,że wspólnie z Labi zaczęłyśmy sezon pływacki :drink:
Większość popołudnia spędziłyśmy nad wodą gdzie dziewczyny szalały do woli.Po powrocie do domku padły panny jak muchy :zlotyusmiech:

cdn. :razz:

Ryniu - 23-02-2014, 17:46

Fajnie z tym patyczkiem się bawią :)
troskliwa - 23-02-2014, 21:03

Spacerek jak widac udany zadowolone pychole
Jagienka30 - 23-02-2014, 21:43

troskliwa napisał/a:
Spacerek jak widac udany

Oj udany...panny tak się wyszalały,że na wieczorny spacer to siłą trza było biszkopciary wyciągnąć ;] ...doopek z łóżka im się nie chciało ruszyć :D

To jeszcze kilka fotek ;D

Żeby nie było,że My na spacerkach tylko tańce i hulańce ...My też ćwiczymy i utrwalamy komendy :-P

nikolajewna - 23-02-2014, 21:50

Jagienka30 co Ty masz w ręku?! Jakiś kijaszek dla cziłały czy jak? Z czym kobieto startujesz do labradora? ;)
Jagienka30 - 23-02-2014, 21:53

nikolajewna, a bo mi sucze wszystkie badyle do wody wyniosły to co miałam biedna zrobić?...brałam co popadnie :-P :D
Mistycom - 23-02-2014, 21:56

Jagienka30 napisał/a:
nikolajewna, a bo mi sucze wszystkie badyle do wody wyniosły to co miałam biedna zrobić?...brałam co popadnie :-P :D

mogłaś wziąć ten co lezy między nimi :D

nikolajewna - 23-02-2014, 21:58

Jagienka30 napisał/a:
a bo mi sucze wszystkie badyle do wody wyniosły to co miałam biedna zrobić?

Jak to co? Siup do wody :-P

Jagienka30 - 26-02-2014, 16:15

Moja laleczka jest już po sterylce :) ...po 17 jadę ją odebrać z lecznicy...mam nadzieję,że wszystko jest ok i tak jak z Fantą z młodą nie będzie problemu w domku :confused:
Kesja - 27-02-2014, 21:44

Jagienka30, jak dziewczynka się czuje? Czekamy na relacje ;*
Jagienka30 - 28-02-2014, 17:20

Kesja, Labiszonka czuje sie bardzo dobrze.Wczoraj w prawdzie cały dzień jeszcze spała i pierwszy posiłek zjadła dopiero o 17...wcześniej jej jedzonko nie interesowało,za to dzisiaj niucha tylko za czymś do żarełka :D ...byłyśmy dziś u zdjęcia opatrunku,ranka ładnie wygląda....oby tylko Labi nie wylizywała szwów a będzie dobrze :) w ostateczności dostanie kubraczek lub kołnierz ;]

A ja znowu coś wiem...ale tym razem Wam napiszę ale troszku później :-P

Jagienka30 - 28-02-2014, 18:42

No jęzor mnie tak świerzbi,że chyba zwariuje 8) ...muszę Wam coś powiedzieć....nie wytrzymam...wszem i wobec ogłaszam,że Labi...Labiszonka...Labunia...jedzie w niedzielę do nowego domku :D ...nowa rodzinka już nie mogła się doczekać Labuni dlatego za przyzwoleniem mojego weta dziewczynka dochodzić będzie w swoim DS. :victory:
mol_ksiazkowy - 28-02-2014, 19:03

super wiadomosc :haha: Trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie tej historii i rozpoczecie nowego zycia w nowym DS
Kesja - 28-02-2014, 21:29

Jagienka30, super! dobrze czytać takie wiadomości :haha: ;* Powodzenia Labuniu w nowym domku! ;*
Ps.: ja bym wam polecała ten kubraczek jednak nosić - lepiej żeby w tym pochodziła i nic ze szwami nie zrobiła.. :)

aganica - 28-02-2014, 21:43

Jagienka30, Masz PW :)
Jagienka30 - 28-02-2014, 21:49

Kesja napisał/a:
ja bym wam polecała ten kubraczek jednak nosić - lepiej żeby w tym pochodziła i nic ze szwami nie zrobiła.. :)

Nowy właściciel został poinformowany o tym fakciee,tym bardziej,że Labiszonka interesują szwy ;] ...u mnie na chwile obecną chodzi w prowizorycznym kubraczku zrobionym z mojej bluzki :D

Kurcze no,mam lekkiego dołka :( ...to mój najkrótszy tymczas :< ...nie zdażyłam się nawet Labulą-babulą nacieszyć :cring:

aganica, masz PW :)

Mistycom - 01-03-2014, 11:53

Jagienka30, super sprawa Jagienko :) Będzie dobrze, dostaniesz nowego tymczasa :P
Jagienka30 - 01-03-2014, 12:05

Mistycom napisał/a:
dostaniesz nowego tymczasa :P

Mistycom, na to liczę :D ...jestem już uzależniona od tymczasów :-P ...biszkopta miałam,dwa rudawe mordki też,w tym jedną rudą bestie ;] :D ...czas teraz na czarnucha ewentualnie czekoladkę :D

Chelsea - 01-03-2014, 12:28

Jagienka30 napisał/a:
czas teraz na czarnucha ewentualnie czekoladkę

będziemy mieć na uwadze :D

Jagienka30 - 01-03-2014, 12:32

Chelsea, na to liczylam,ze ktos z koordynacji uchwyci moj podtekst :D
Chelsea - 01-03-2014, 13:03

Jagienka30 napisał/a:
ewentualnie czekoladkę

z czekoladką będzie trudniej :-P ale czarnule masz gwarantowaną :D

Jagienka30 - 01-03-2014, 15:05

Chelsea, trzymam Cie za slowo :-P ...inaczej zrobie sobie wycieczke na slask i w ramach rekompensaty zabiore Ci Twoja Krolowa Chelsea...wszak to czarnula ]:) ;* :D
Jagienka30 - 02-03-2014, 14:37

Labi już w drodze do nowego domku... :jupi: ...jak sie przykleiła do Państwa tak już się nie chciała odkleić ;)

Labusiu moja najkrótsza tymczasowiczko...nie zdążyłam za dużo Cię nauczyć ale mam nadzieję,że coś wyniosłaś dobrego z mojego domku.Masz teraz swoich ludziów,którzy będą Cię kochać...pozwól im na to i sama kochaj :*

Mistycom - 02-03-2014, 16:00

Jagienka30, chcesz moją na tydzień? Będziesz miała 3 w jednym :D
Jagienka30 - 02-03-2014, 18:58

Mistycom, z Luna to Ty masz na Śrem uderzyc :-P

Tak w ogole to Labunia dojechala juz do swojego nowego domku :haha: ...cala droge dziewczynka przespala ;*

Mozna temat przeniesc do odpowiedniego dzialu :D

Patrycja95 - 09-03-2014, 23:05

'Masz teraz swoich ludziów,którzy będą Cię kochać...pozwól im na to i sama kochaj'
Witam.
Nowi opiekunowie już pokochali Labunię, myślę, że i ona nas ;*
Labi to cudowny pies, zadomowiła się u nas czego nie spodziewaliśmy się tak szybko ;) Miała na początku małe problemy z wchodzeniem po schodach na piętro, ale przy pomocy Weroniki, najmłodszej opiekunki, nauczyła się bardzo szybko! Tak jej się spodobało, że lata już po całym domu jak szalona!!
Kupiliśmy jej zapas zabawek, które już zjadła :haha:
Powoli zaprzyjaźnia się z sąsiadami kotami i psami ;)
Objeździła już pół rodziny i za każdym razem grzecznie śpi w samochodzie :)
Jest taka grzeczna! Bardzo mało szczeka, na początku myślałam, że w ogóle nie szczeka, jednak na spotkaniu z psem usłyszałam jej piękny głos :zakochana:
W sobotę zdjęto jej szwy, weterynarz powiedział, że wszystko się pięknie zagoiło :jupi:
Jest cudownie zabawnym psem. Została naszym trenerem, my ludzie bez kondycji kiedy zaczynamy się z nią bawić nie mamy już siły, za to Labi chce więcej, wiec no cóż trzeba sprostać jej wymaganiom i bawić się dalej! Kiedy jednak leże już zmęczona w łóżku jej to nie pasuję! Jej wzrok i uśmiech mówią jedno 'Masz się ze mną dalej bawić!'
Założyłam sobie konto żeby pisać o kochanej Labi. Córka właściciela :)

ANNA_MAJA - 10-03-2014, 11:07

Patrycja95, WITAMY wśród labomaniaków ;* ;* ;*

Dziękujemy za dołączenie do nas i informacje o suni. Będziemy je śledzić z ogromnym zainteresowaniem.

Dziękujemy za domek i otwarte serca dla Suni ;* ;* ;*

Zostańcie z nami - i prosimy (baaardzo) o zdjęcia :girl: ;* :girl:

Jagienka30 - 10-03-2014, 20:57

Patrycja95, cieszę się bardzo,że zawitałaś na forum :haha:

Patrycja95 napisał/a:
Miała na początku małe problemy z wchodzeniem po schodach na piętro,

Labi trafiła na wspaniałych ludziów.Wiem bo rozmawiałam z Panem Jarkiem i on mi zdradził,że nie wyobrażają sobie by dziewczynka spała na parterze a Oni na piętrze dlatego co wieczór wnosił Labiszonka na rękach. Cwaniara z tej biszkopciary...swoją drogą....gdyby mnie jakiś mężczyzna co wieczór nosił na rękach też bym udawała,że się boję :D

Patrycja95 napisał/a:
W sobotę zdjęto jej szwy, weterynarz powiedział, że wszystko się pięknie zagoiło :jupi:

Cieszę się bardzo,że z ranką jest ok.

Patrycja95 napisał/a:
no cóż trzeba sprostać jej wymaganiom i bawić się dalej!

chwała Wam za to :D

Patrycja95 napisał/a:
Jej wzrok i uśmiech mówią jedno 'Masz się ze mną dalej bawić!'

A mnie się wydaje,że ten uśmiech pokazuje jej wdzięczność za miłość i opiękę ;*

ANNA_MAJA napisał/a:
i prosimy (baaardzo) o zdjęcia

i Ja bardzo proszę o foteczki ;D

Patrycja95 - 10-03-2014, 22:48

Miałam wczoraj małe problemy z dodaniem zdjęć, dlatego dodaję dziś :)
Byłyśmy dzisiaj z Labi trochę pobiegać :) W jej tępie to mogę przebiec pół miasta! Gorzej z moją kondycją :P
Przepraszam za jakość, przed dodaniem zdjęcia były super, nie wiem dlaczego takie się zrobiły :(

Patrycja95 - 10-03-2014, 22:50

Jak kliknie się na zdjęcie jest już normalne :) Więc klikajcie i podziwiajcie Księżniczkę!
Pozdrawiam.

ANNA_MAJA - 10-03-2014, 23:52

Matko, jaka Oona śliczna jest!!!!
Małgosia35 - 11-03-2014, 00:02

Cudo ;*
Jagienka30 - 16-08-2014, 10:27

Pamiętacie Labi,mojego najkrótszego tymczasa?

Cytat:
Labuśka jest cudnym psem, reaguje na uczone komendy, przyzwyczaiła się do nas w pełni , noce całe przesypia bez szczekania. Ma niezużytą energię. Zaprzyjaźniła się z okolicznymi psami sąsiadów. Na osiedlu jak jest w ogrodzie to na inne psy szczeka bardzo głośno że sąsiedzi rozpoznają ją po szczeku. Jest zaszczepiona przeciw wściekliźnie i choroby zakaźne.Została zarejesrtowana w internecie ze znaczkiem załączonym na szyi ( jedno ze zdjęć). Bardzo podobała się naszemu weterynarzowi jej budowa, a szczególnie wcięcia. Staramy się utrzymać jej wagę.

Chelsea - 16-08-2014, 12:10

ślicznota :)