forum.labradory.org

NEWS - wejdz i poczytaj koniecznie!

troskliwa - 15-03-2009, 20:12
Temat postu: wejdz i poczytaj koniecznie!
Dzisiaj we Wrocławiu w parku Skowronim obok ul Weigla znalazlam suczke podobna do owczarka niemieckiego ma okolo 13- 14 miesiecy zadbana b.posłuszna z lancuszkiem na szyji .Suczka nie oznakowana dodam ze jakis miesiac temu w tym samym parku tez biegala samotnie znajomi przetrzymali ja w domu 4 dni bo po tylu dopiero zaczeli szukac jej wlasciciele i to ich nie nauczyło zeby oznakowac psa .Mam ja w domu ale jutro bede musiala oddac do schroniska :( .Myśle ze poprostu potrezbny jej nowy dom i madrzejsi właściciele. Dodam ze sunia jest bardzo rozrywkowa ale zarazem bardzo karna i posłuszna i mogłaby byc oddanym psem
zaradna - 15-03-2009, 21:29

troskliwa, śliczny psiak.
Szukałaś w necie jakieś ogloszenia przyjme psa w typie ONKA?
trzeba poszukac czasem jest masa ofert że ktoś przyjmie psa ale niestać go żeby kupić

[ Dodano: Nie 15 Mar, 2009 ]
mam takie w dobre ręce przyjmę do swojego domu odchowanego niegroźnego psa(samca),mam idealne warunki domowe z posesją i ogrodem.proszę o kontakt tylko konkretne osoby mające na oddanie dużego zdrowego,odrobaczonego,zaszczepionego psa.chodzi mi o psa w typie np: LABLADOR,AMSTAF,ROTTWEILER,OWCZAREK.mile widziane zdjęcia psa oraz jego opis.kontakt: mailto:rafikw@wp.pl
ale chca psa chociaż można napisac i zapytać

AnIeLa - 15-03-2009, 22:22

*Zaadoptuję owczarka niemieckiego, wiek okoła 1-2 lat.Zapewnię mu normalne życie!!! Tel. 0-503 526 517 woj. łódzkie

*Przyjmę owczarka niemieckiego dla córki moze byc 2,3 letni nie stac nas na kupno takiego przemiłego pieska, prosze o kontakt mailowy moniwaldi@poczta.fm.....lub tel. 0- 509 861 539
woj. kujawsko-pomorskie

PRZYJMĘ SUKĘ OWCZARKA NIEMIECKIEGO. MOŻLIWIE JAK NAJMŁODSZĄ (DO 2 LAT).PROSZĘ O WYSŁANIE ZDJĘCIA NA ZAHS@POCZTA.ONET.PL MAM SPORY OGRÓD (MIESZKAM NA WSI) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEL 012 282 15 84
woj. małopolskie

*Zaadoptuję OWCZARKA NIEMIECKIEGO DO LAT 3, wiem ze nie wypada ot tak brac psa nic nie płacąc, ale cóż począć kiedy pragnie sie wspanialego psa a życie nie honoruje wielką płacą :( z gory dziekuje. kosheen.gabi@op.pl GG 1860834

woj. śląskie

Zaadoptuje pieska wilczura ale takze inne tez mile widziane kontakt. e-mail sic-world@wp.pl 660483684 krystian

woj. dolnośląskie

*Przyjmę konia lub psa obojetnie jaka rasa i wiek. Napewno zagwarantuje mu dobry dom mi miłość moją do tego zwierzecia.

Kontakt Monika M. e-mail mona70@vp.pl

lub gadu-gadu 3316957

woj. mazowieckie

ze strony http://viva.org.pl/index.php?id=5

i tu jeszcze jedno

http://www.autogielda.pl/...o,II9KMYTX.html

zaradna - 15-03-2009, 22:29

troskliwa, czyli masz troche roboty hihi:)
troskliwa - 16-03-2009, 12:27

dzieki dziewczyny wiekszosc albo sie nie odzywa albo juz nieaktualne niestety sunie mam jeszcze dzis czekam do 15 jedni ludzie maja sie zdecydowac kolezanka bierze ja na dzisejsza noc . zobaczymy szukamy
zuzia - 16-03-2009, 12:37

AnIeLa napisał/a:
*Przyjmę konia lub psa obojetnie jaka rasa i wiek. Napewno zagwarantuje mu dobry dom mi miłość moją do tego zwierzecia.

Kontakt Monika M. e-mail mona70@vp.pl

lub gadu-gadu 3316957

to jest fajnie napisane, jest takie jakie powinno być ogłoszenie, moim zdaniem oczywiście

zaradna - 16-03-2009, 12:45

Jak coś to ja moge jeszcze poszukać ogłoszeń
troskliwa, tylko daj znać

troskliwa - 16-03-2009, 13:53

zaradna zdecydowanie potrzebny jej nowy dom tz odpowiedniesi własciciele dziewczyny z dogomani juz tez pracuje nad tym i forum owczarkowe one maja zreszta kontrole nad tym pieskiem pozniej
zaradna - 16-03-2009, 13:56

To w takim razie mam nadzieje, że ślicznotka zybko znajdzie nowy kochajacy domek
Katja628 - 16-03-2009, 21:10

Trzymam kciuki za sunię :haha:
troskliwa - 18-03-2009, 14:32

ech dziewczyny sunia od wczoraj na tymczasie , ale moze byc tylko tydzien mi serce pęka , ciagle szukamy.Najgorsze ze ciagle mnie pilnowala ja probowalam wyjsc :cring: mam cholerne wyrzuty sumienia :cring: zaradna jak masz czas to poszukaj cos
Hawana - 18-03-2009, 14:37

troskliwa, wiem co przeżywasz, mnie samej cisnej się łzy do oczu :cring:

Biedna nunia!!!!! A dałaś ogłoszenie ma forum ONKÓW?????

zaradna - 18-03-2009, 15:24

troskliwa, ok już sie biore za szukanie
Znalazlam takie

Witam!

Mieszkam w Bydgoszczy, w woj. kujawsko - pomorskim. Od dłuższego czasu narzeczony męczy mnie o pieska, konkretnie o owczarka niemieckiego.. Sama mam takiego pieska, (ma 7 lat), umiem się zajmować zwierzętami i wiem, że on też bardzo je kocha. Z miłą chęcią przyjęłabym więc pieska - ale najlepiej jak najmłodszego, bo chciałabym, żeby praktycznie był z nami od początku, żeby się do nas przywiązał.

Preferowany kontakt to e-mail: serena1989@gmail.com, lub tel. 516-178-861 (najlepiej po 15:00).

Oczywiście jeśli znajdzie się ktoś taki, kto zdecydowałby się oddać nam swojego pieska to przyjedziemy po niego :)

Pozdrawiam.

jeszcze mam to

jeśli ktoś miałby do oddania owczarka niemieckiego badz huskiego ale tylko suke to chetnie przyjmę.wiek do około roku.z góry dziekuje za kontakt 512640042

i to

KUPIE LUB PRZYJME OWCZARKA NIEMIECKIEGO DO 2 LAT GWARANTUJE OPIEKE I DOM Z WYBIEGIEM SPACERY DO LASU GDYZ MIESZKAMY BLISKO LASU I TO CZEGO POTZREBUJE PIS NAJBARDZIEJ MILOSC!!
Informacja o użytkowniku

* Anonim
* 509892601

novati - 18-03-2009, 15:26

zaradna, jesteś nieoceniona w wyszukiwaniu rozwiązań dla piesków :)
zaradna - 18-03-2009, 15:26

jeszcze to

Przyjmę psa, owczarka niemieckiego. Łączna k/Kielc 0 512 092 062

PRZYJMĘ OWCZARKA NIEMIECKIEGO
numer oferty: II9LLHAA
Opis:
młodego psa, do pilnowania posesji
Data emisji: 4 marca 2009
Źródło ogłoszenia: Auto Giełda Dolnośląska
Miejscowość: Strzegom
Powiat: świdnicki
Województwo: dolnośląskie
Nr tel.: 0603 72 97 15

Pilnie kupię lub przyjmę Owczarka niemieckiego!!

Pilnie kupię lub przyjmę psa owczarka niemieckiego!!
Bytom i okolice a nawet katowice!!!
Bardzo proszę o kontakt na nr. tel.
509212591

narazie tyle udało mi się znaleźć

[ Dodano: Sro 18 Mar, 2009 ]
novati, bez przesady wystaczy w google wpisac odpowiednie słowa kluczowe i wyskakuje pełno ogłoszeń.
Ale równie dużo jest w druga strone czyli oddam lub sprzedam niestety.
A, że ja mam dużo czasu to lubie czasem pomuc i poszukac komus domku :)

[ Dodano: Sro 18 Mar, 2009 ]
Jak coś to będe jeszcze szukać, ale mam nadzieje, że ktoreś ogłoszenie będzie aktualne i ktoś się zainteresuje

troskliwa - 18-03-2009, 22:35

ta sunia juz raz zostala znaleziona w tym samym parku jakis 1,5 miesiaca temu znajomi ja mieli juz znalezli nowy dom a tu po 4 dniach wlasciciel odezwal sie do schr.i podali numer i zabrali sunie. ale ich tel zapamietuje mala ilisc numerow weiec nie zostal w wybieranych wiec dzis przyszlo mi do glowy ze mozna przeciez biling zrobic ale mozna tylko wychodzace a przychodzace tylko po znajomosci w salonie pewnego operatora na P wiec zobaczymy.

obejrzyjcie sobie ten filmik
http://www.youtube.com/wa...re=channel_page

zaradna - 18-03-2009, 23:48

troskliwa, a dowiadywałas się cos z tych ogłoszeń, które znalazłam?
Bo jak cos to powiedz, a bede dalej szukać

Szyszunia - 19-03-2009, 10:21

troskliwa, filmik piekny, ale i smutny... ja nadal 3mam kciuki za Sunie, aby trafila do dobrego domu...
troskliwa - 20-03-2009, 20:02

Ciotki i wujkowie słuchajcie niewiem czy powinnam juz to pisac ale sunieczka znalazła juz dom !!!!!!!!!!!!!!!!!!! YUpI wczorajszy dzien był poprostu koszmarem to ciagłe napięcie i czekanie co i jak znalazlo sie wielu ludzi ktorzy postanowili jej pomoc .Teraz jeszcze umowa adopcyjna i myśle ze bedzie OK! Nawet niewiecie jak sie ciesze. A co do tego bilingu nie udało sie ustalic a filmik no wiem straszny ale jak realny sama zryczałam sie na nim jak wół. Naprawde to wyjatkowa sunia przebywałam z nia tylko a moze aż trzy dni a zakochałam sie w niej po uszy.Asia u ktorej obecnie przebywa zdala sobie sprawe jak bedzie ciezkie rozstanie dla niej :cring: ale niech jak najszybciej trafi do stałego dobrego domu. ;*
Katja628 - 20-03-2009, 20:05

Super :haha: Mam nadzieję, że sunią będzie szczęśliwa w nowym domku :) A nowy właściciel sprawdzony jest? ;> Żeby mu nie przyszło do głowy ją oddać... :|
troskliwa - 20-03-2009, 20:34

Tak sprawdzony zreszta dziwczyny z DoGO trzymaja nad tym juz piecze ja tez mam nadzieje ze sunia doczeka u niej pieknej starosci.
zaradna - 20-03-2009, 20:46

troskliwa, naprawde bardzo się ciesze :)
A czy to jest ktos z ogloszenia ktore podalam czy może jeszcze ktos inny?
mam nadzieje, że będzie dobry dla suni

gwiazdka - 20-03-2009, 21:09

super..kolejna szczęśliwa wiadomość ;)
troskliwa - 26-03-2009, 12:25

Tak tak sparwdzony naprawde fajni ludzie podbiła ich serca chyba zreszta wszystkich ktorzy ja poznali