forum.labradory.org

Archiwum - Nowy Skarbnik

supergirl - 01-04-2009, 19:07
Temat postu: Nowy Skarbnik
Proszę o wybór nowego skarbnika :)

[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 ]
Byłoby miło jakbyście uzasadniali swój wybór :)

qAulinkA - 01-04-2009, 20:21

supergirl, nie znam was za dobrze ale zagłosowałam na Ciebie ponieważ wiem że jesteś dłużej na forum, dla mnie to jest bardzo istotne a po 2 ręka sama kazała mi zagłosować na Ciebie ;D
supergirl - 01-04-2009, 20:38

dzięki qAulinkA, chociaż Ty... :)
qAulinkA - 01-04-2009, 20:44

supergirl, do usług 8) ;D
Muszol - 01-04-2009, 21:11

supergirl, aganica zagłosuje ale nie powiem na kogo. wybaczcie ale uwielbiam was obie i nie chce wyróżniać żadnej wiec zostawie to dla siebie
supergirl - 01-04-2009, 21:43

W sumie i tak już wszystko jest jasne :)
Muszol - 01-04-2009, 21:45

Czyli ?
qAulinkA - 01-04-2009, 21:45

supergirl, jeszcze nie do końca wiadomo na forum jest wielu użytkowników :haha:
zaradna - 01-04-2009, 23:04

A ja z racji, że lubie obie damy powstrzymam sie od glosu bo to dla mnie za ciezki wybór :P
Hawana - 02-04-2009, 13:20

z całym szacunkiem dla aganicy, ale mój głos dostała supergirl.

Dziewczyna walczy w ten sposób o moźliwość pomocy psiakom od początku powstania problemu, ba, jestem skłonna powiedzieć, że się sama przypomina, upomina itp.

dlatego supergirl za wytrwałość!!!!!!!1

supergirl - 02-04-2009, 15:30

Hawana, dziękuję za poparcie :) ;*
aganica - 03-04-2009, 11:35

Hawana, bardzo słusznie postąpiłaś .supergirl, jest pełna zapału , ma w sobie potencjał , chce działać .
Zastanawia mnie tylko jedno ..dwa dni i tylko 31 głosów ,czy nasze forum jest tak małe ??,
Czy nikomu więcej nie zależy na prężnym działaniu ? , na pomocy ..

Wyciszony - 03-04-2009, 13:57

Witam wszystkich....Jestem na tym portalu długo, zawsze na nie widocznym , a dlatego że sie ucze jak chować piesy, jak zapobiegac tragediom? to bardzo madry portal i daje do myslenia....I tu mała dygresja...na portalu jest 860 ludzi, ponoc labkowiecze , a dlatego tak piszę, że w wyborach tak szczytnych wyzwań jak pomoc piesom , naliczyłem 31 głosów....Czy cos przeoczyłem? po prostu jestem zarzenowany...Miałem od zawsze piesów róznych ras , ale mieć labradora ? musze poznac wszystko i tu sie uczę...Ale szczerze mówiąc wybierając uczciwego skarbnika który odda zycie za tych piesów , frenfekcja jest co najmiej rzenująca....Jestem ciekawy jak będą piniążki ile ludzi obojetnych będzie prosiło o pomoc...Przepraszam ale ja tak to widze i jest mi przykro...Widziałem na liście aganicę , obserwuje jej zmagania z dwójka piesw szczególnie młodej chyba fionki i wygrała z bardzo groźną choroba piesa...Młoda po prostu żyje ,dzieki temu forum...Więc moim skromnym zdaniem , albo jestesmy w rodzinie lapkowiczów, albo nie ...Moze to sie nie wszystkim podobają moje wywody ale ja to tak widzę.... Jestem w wieku jak tu wszyscy..

[ Dodano: Pią 03 Kwi, 2009 ]
Przepraszam za małe nie dociagniecia pisania.....

Diana S - 03-04-2009, 23:19

Panie Janie, swietny komentarz.

Zagłosowałam na Magde.
Głos, był podpowiedziany przez inną osobe ( mam nadzieje, ze słusznie)

Pozdrawiam.

supergirl - 04-04-2009, 12:43

Diana S, dziękuję :)
G - 04-04-2009, 17:04

brazowy labek moj glos ma ;*
supergirl - 04-04-2009, 17:16

G, brązowy (czekoladowy :P ) merda ogonkiem ;D
Ryniu - 04-04-2009, 18:25

Obie panie mają takie same chęci. Wierzę oczywiście obu paniom w nieskazitelną uczciwość, ale mam odczucie, że Aganica może mieć większy dar przekonywania w "organizowaniu kasy".
Ziemo - 04-04-2009, 19:09

Nie będę oryginalny, jeśli powiem, że jak większość, tak i ja lubię obie Panie... :)
Jednak w ostatnim czasie ... Bardzo zaimponowała mi ta młodsza z nich... Wzorem więc Hawany, podkreślę, że wrażenie zrobiła na mnie jej postawa w "potrzebie chwili" ...
Nie zadając zbędnych pytań, nie wdając się w spory... Natychmiast zaoferowała gotowość do kontynuowania "esoesowego" dzieła :)
Ponieważ taka spontaniczność mi odpowiada, zważywszy również na fakt, że pewnie i wzrok sokoli jako supergirl posiada (co przy liczeniu i relacjach dla nas userów się przyda !)... Głos mój niech karmi superptaszka :)

Muszol - 04-04-2009, 20:37

ja jestem za supergirl ;)
supergirl - 04-04-2009, 20:46

Ziemo napisał/a:
Głos mój niech karmi superptaszka :)
i nawet to dojrzałeś :-P
Muszol, dzięki za głos :) Bardzo mi zależy na pomocy psiurom, jak patrzę na te biedne porzucone mordki, to aż się serce kraja :( dlatego też zgłosiłam swoją kandydaturę :) Zrobiłam to zdecydowanie, ale jednocześnie spontanicznie i nie żałuję swojej decyzji :)
Jednak od Was zależy, kto będzie skarbnikiem :)

qAulinkA - 04-04-2009, 21:22

Hehe jeszcze 1 dzień i przed supergirl jeszcze nic straconego :) ciekawa jestem wyniku ;D
Jagusia - 04-04-2009, 23:14

Długo się zastanawialam i wachalam z wyborem, ale to co napisal Ziemo trafilo mi do serducha. Więc choć obie dziewczyny bardzo lubie i szanuję za ich postawę i poglądy to jednek oddam glos na tę, ktora jako pierwsza zaoferowala pomoc.
Muszol - 04-04-2009, 23:16

ja też obe dziewczynki lubię ale no niestety którąś trzeba wybrać.
anet - 05-04-2009, 00:09

supergirl, Magda masz mój głos :)
Wyciszony - 05-04-2009, 01:04

Ziemo fajnie piszesz, Ale ja inaczej myślę....Nie będe sie powtarzał, ale mam niesmak
....Zawsze jak u nas , trzeba być elokwentnym ... ale czy tak naprawdę jest?
...nie znam was dokładne zawsze tylko czytam i dchodze do wniosku że dam sobie spokój z tym portalem..Nie rozumie tej przepychanki....Znam was obie ale własnie aganica ma pojęcie w sprawach finasów...Ja jestem młody facet ale wiem gdzie dzwonią....piesy gina , a tu jak zwykle wybory
....Czy ty młoda dziewczyno jak ja, porodzisz sobie jak mój pieso będzie padał ? napewno nie.... A aganica pomogła więc o co tu chodzi? pisza nowe niczki wchodza , a ja to pilotuje z ukrycia i mam niesmak, pomimo ze mysle bardzo młodo...to dla mnie rzenada od tyle czasy jak tu jestem...Nie liczy sie sprawa ale młoda aspiracia, oczywiscie bez żadnych następstw dla piesów...poprostu mania stanowiska....moge swoje oddac i nie z labków....

dziekuje wiecei sie nie wypowiem...to nie ma sensu...ale i tak głosik na magde oddałem...zobacze co zrobi człowiek , któremu zaufałem....

[ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 ]
I właśnie tu trzeba Magdo pomysleć... Bo ten głosik może być zwykłą ściemą....

zuzia - 05-04-2009, 01:17

Wyciszony, z całym szacunkiem do funkcji skarbnika, ale nie przeceniała bym jej zbytnio. Skarbnik jak to skarbnik ma byc dokładny, poukładany i powinien cieszyc się zaufaniem. Przecież o celach na jakie mają iśc zebrane fundusze nie będzie decydował skarbnik.
Wyciszony napisał/a:
Czy ty młoda dziewczyno jak ja, porodzisz sobie jak mój pieso będzie padał ?
w takiej sytuacji to przede wszystkim Ty musisz sobie poradzic, a ludzie z forum lub forumowe fundusze moga Cię jedynie wspomóc.
Wyciszony - 05-04-2009, 01:22

Ale bardzo proszę działaj.tylko ja zam sprawy ekonomi i nie tylko ... Będę zawsze jak ten nie potrzebny...
zuzia - 05-04-2009, 01:23

Wyciszony napisał/a:
.to nie ma sensu...ale i tak głosik na magde oddałem...zobacze co zrobi człowiek , któremu zaufałem....

Dla mnie głosowanie to forma okazania swojego poparcia, wybacz ale sam sobie zaprzeczasz. A jeśli Twój głos na Magdę był oddany ironicznie, to własnie Ty nie traktujesz tego poważnie i bawisz się sprawą konta, które ma pomagac.

Wyciszony napisał/a:
Ale bardzo proszę działaj.tylko ja zam sprawy ekonomi i nie tylko ... Będę zawsze jak ten nie potrzebny.

Chyba już zbyt późno, bo nic z tego nie rozumiem :(

Wyciszony - 05-04-2009, 01:29

Zuzia masz racje ale bywają problemy gdzie wkracza , nie tylko skarbnik , tylko ktos kto kocha piesy.... skarbnik to tylko jakas fukcja na portaly.... tylkojedno pytanko? mnie to nie obchodzi czy bedzie magada czy aganika...to tyle mam to gdzies
zuzia - 05-04-2009, 01:33

Wyciszony napisał/a:
skarbnik to tylko jakas fukcja na portaly

no właśnie, zgadzam się z Tobą w 100% Dlatego nie można mówic że jedna z dziewczyn ze względu na młody wiek sobie nie poradzi, a druga tak. Moim zdaniem obie mogą byc świetne na tym stanowisku, czas pokaże.

supergirl - 05-04-2009, 08:45

Wyciszony napisał/a:
....Czy ty młoda dziewczyno jak ja, porodzisz sobie jak mój pieso będzie padał ? napewno nie....
Nie znasz mnie w ogóle, więc nie mów w czym sobie poradzę, a w czym nie. To, że nie opisuje na forum całości swojego życia, nie znaczy, że sobie nie radzę :<
Wyciszony napisał/a:
tylko ja zam sprawy ekonomi i nie tylko
a skąd wiesz, że ja nie znam?!
Poza tym, nie trzeba znać ekonomii, żeby wiedzieć, kto ile wpłacił!
Wyciszony, wygląda na to, że zacząłeś pisać na forum, tylko po to, aby zrobić zamęt.
Wyciszony napisał/a:
Nie liczy sie sprawa ale młoda aspiracia, oczywiscie bez żadnych następstw dla piesów...poprostu mania stanowiska
Nie obrażaj mnie, bo to że jestem młoda o niczym nie znaczy! Powtórzę jeszcze raz - nie znasz mnie, więc się na mój temat nie wypowiadaj.

Skąd się biorą tacy ludzie? :confused:

Kazik - 05-04-2009, 09:45

Wyciszony, a czy Ty chcesz po zębach :P
Ustanowimy drugiego skarbnika i będziemy zbierać na inplanty dla Ciebie.
Ty nie przeceniaj naszego konta S.O.S. To nigdy nie był i nie gędzie skarbiec z górą kasy na ratowanie wszechświata. To ma byś kasa wspomogowa.
Piszesz że nas znasz, a piszesz takie głupoty.
A poza tym piszesz nieskładnie i sam się w tym zapętlasz. Fajnie że oddałeś głos, ale nie mąć. Bo znowu robi się afera, a to temat nie na temat. Z wielkim szacunkiem, jakem zawdowy mąciciel.
Nie obrażaj tu nikogo bo robi się niemiło.

aganica - 05-04-2009, 09:53

Wyciszony, Co za brednie wypisujesz? , kto dlał ci prawo do oceniania ludzi?
Wyciszony napisał/a:
aganica ma pojęcie w sprawach finasów
nie znasz mnie i w tej kwestii się mylisz,nie mam pojęcia o finansach.
Wyciszony napisał/a:
mnie to nie obchodzi czy bedzie magada czy aganika
więc się nie wypowiadaj i nie rób zamieszania
Wyciszony napisał/a:
dchodze do wniosku że dam sobie spokój z tym portalem
jedyne mądre zdanie i słuszna decyzja.
Wyciszony napisał/a:
Bo ten głosik może być zwykłą ściemą
Zgłaszam trolla.

Kazik napisał/a:
Bo znowu robi się afera
W związku z zaistniałą sytuacją , nie pozostaje mi nic innego jak się wycofać z głosowania , jest mi przykro .
Proszę o skreślenie mojej osoby z kandydata na skarbnika i zamknięcie tematu.

zuzia - 05-04-2009, 10:46

aganica, nie rezygnuj, przecież i tak zdecyduje większośc.
Katja628 - 05-04-2009, 10:54

aganica napisał/a:
W związku z zaistniałą sytuacją , nie pozostaje mi nic innego jak się wycofać z głosowania , jest mi przykro .
Proszę o skreślenie mojej osoby z kandydata na skarbnika i zamknięcie tematu.

aganica nie rezygnuj tylko dlatego, że jakiś gbur, który sam nie wie co ma napisać, zrobił zamęt :confused:

A Ty, Wyciszony, zgodnie z Twoim nickiem się wycisz :<

Bora - 05-04-2009, 11:51

aganica, proszę napisz na PW czy to Twoja ostateczna decyzja, ale mam nadzieję że nie.
Sie tam denerwować jakimś małolatem który zamiast spać po nocach włóczy sie po portalach.
Człowiek sie nudzi po nocach i wypisuje brednie, a my sie denerwujemy. Niepotrzebnie. Zignorować delikwenta.

Pysio - 05-04-2009, 18:07

Cytat:

aganica
50% [ 28 ]
supergirl
49% [ 27 ]

A gdzie zginął 1% ?

Muszol - 05-04-2009, 18:13

dobre pytanie :P
Bora - 05-04-2009, 20:42

aganica, prosiła mnie o usunięcie jej z ankiety na Skarbnika Konta SOS. Prośbę jej spełniam.

Czy są jeszcze jakieś kandydatury? Jeśli nie, SuperGirl zostaje skarbnikiem Konta SOS.

Wyciszony - 05-04-2009, 21:57

Witam wszystkich. Jeśli kogoś uraziłem swoimi wywodami , to przepraszam.Ale ja tylko pisałem o swoich odczuciach, więc być może nieskładnie piszę. Dobrze, ale na forum każdy ma prawo do własnych spostrzeżeń.Wiek nie gra roli pewnie, ale wolność słowa tak , tu pisanego. I nie rozumię skąd taka rozpętana burza , czyżbym coś zmienił w metalności portalu? Mysle ze nie, tylko pobudziłem ludzi do wypowiedzi. A te posty pisane pod moim adresem były conajmiej nie namiejscu. Ja nikogo nie obraziłem.A do wiadomości , to mam 54 lata i tak się złozyło że chodziłem do szkoły i mam tez praktyczne doświadczenia...

Przeraszam za zamieszanie , ale jakoś nikt nie napisał własnych spotrzeżeń. Niby temat ważki a jednak bardzo ważny. Bo to jest po prostu życie , które pokazuje na co ludzi stać...Jeszcze raz przepraszam i zapewne znikne z portalu . Tylko szkoda mi tylu miesięcy...Ale cóż , czasem nie nalezy ruszać tego , co juz sie przyjeło. Pozdrawiam....Z szacunkem dla wszystkich, wyciszony...

Dla uzupełnienia dopiszę , że takie nazywanie człowieka gburem itd , świdaczy o poziomie intelektu ludzkiego....Myslałem że labki to rodzina, ale sie bardzo pomyliłem. Kto nie toleruje ludzi , nie potrafi kochać....

Ja miałem zamiar zainwestować troszke więcej pieniążków, ale wiadomo że to mnie bardzo obchodziło z wiadomych powodów....Nic ująć czy dodać....Reszte prosze sobie dopisac , przemysleć....

Ziemo - 05-04-2009, 23:42

Wyciszony napisał/a:
pobudziłem ludzi do wypowiedzi

Nie da się ukryć ... Ale ponadto dodam, że mnie akurat Rozdrażniłeś, tą blubraniną i swoim stylem... Postaraj się, może Dasz radę bardziej logicznie i więcej na temat, wtedy pewnie nikt nie będzie Ci do oczu skakał... To nie jest takie trudne ... Uwierz !!!
Wyciszony napisał/a:
mam 54 lata i tak się złozyło że chodziłem do szkoły i mam tez praktyczne doświadczenia...

Tak pamiętam... Znasz Ekonomię od podszewki ... Ja nie, umiem zaś sobie radzić i bez takiego doświadczenia jak Twoje... W temacie skarbnik i pisania w nim postów, nie jest mi ono jednak potrzebne !!!
Wyciszony napisał/a:
jakoś nikt nie napisał własnych spotrzeżeń

Spróbuj jeszcze raz, a Odnajdziesz ich wiele !!!
Wyciszony napisał/a:
Tylko szkoda mi tylu miesięcy...

Najwyraźniej je Zmarnowałeś, cóż bywa i tak !!!
Wyciszony napisał/a:
Ja miałem zamiar zainwestować troszke więcej pieniążków, ale wiadomo że to mnie bardzo obchodziło z wiadomych powodów....Nic ująć czy dodać....Reszte prosze sobie dopisac , przemysleć....

Myślę, myślę... Nijak nie rozumiem !!!

Wyciszony - 06-04-2009, 00:00

Teraz ja nie rozumię o co chodzi....

[ Dodano: Pon 06 Kwi, 2009 ]
Teraz ja nie rozumie o co chodzi, ale nie ważne ...Dobranoc...

Nie zmarnowałem nawt dnia , przykro mi...

Salerno - 06-04-2009, 00:44

Przypominam, że temat jest o nowym skarbniku konta SOS, reszte rzeczy proszę załatwiać na pw.
Pysio - 06-04-2009, 08:24

Skoro temat zamknięty, to mo0że zaczniemy działać ?
Bardzo proszę o numer konta :)

supergirl - 06-04-2009, 08:34

Dziękuję bardzo za zaufanie :)
Mam 2 konta w mBanku, jedno z nich mogę udostępnić na składki, zgadzacie się? :)

Skoro nie ma sprzeciwu podaję nr konta:

44 1140 2004 0000 3202 3513 0092 mBank
Magdalena Jaśkiewicz

W tytule przelewu proszę zawsze wpisujcie swój nick z forum :)

I mamy już pierwszą wpłatę :)
Pysio, ;D

Ryniu - 06-04-2009, 23:02

supergirl przede wszystkim gratulacje. Czy nie uważasz, że warto byłoby założyć całkiem nowy temat i podać w pierwszym poście numer konta, cele zbierania kaski itp. Do tego zrobić odwołanie z istniejącego banerka? Chodzi o to aby ewentualny wpłacający miał jasny i klarowny temat.
Jesteś skarbnikiem i masz poparcie administracji forum - zawsze możesz zwracać się do nas z każdym problemem.
supergirl napisał/a:
I mamy już pierwszą wpłatę :)
Pysio, ;D

Brawo!

Mam nadzieję, że obie panie które "konkurowały" ze sobą pokażą ,że wspólnie będą działać w interesie pomocy dla potrzebujących labków.

aganica - 06-04-2009, 23:29

supergirl, bądż dzielna , mozolna droga przed Tobą ,masz moje całkowite poparcie i chęć pomocy w agitacji ,zrobię wszystko co w mojej mocy by konto rosło w siłę. ;*

O jaaa ..dopiero zobaczyłam banerek z nr.konta ..mam nadzieję że ludziska szybko go zauważą i się poczują .. :-P
Labomaniacy trząsnąć sakiewką by było czym dysponować .Jak tylko coś znajdę w swojej to cegiełkę podrzucę , troszkę to potrwa ale za kilka dni napewno ....obiecuję. ;*

supergirl - 07-04-2009, 09:33

Ryniu napisał/a:
Czy nie uważasz, że warto byłoby założyć całkiem nowy temat i podać w pierwszym poście numer konta, cele zbierania kaski itp. Do tego zrobić odwołanie z istniejącego banerka? Chodzi o to aby ewentualny wpłacający miał jasny i klarowny temat.
Jasne, ale to już leży w gestii administracji :)
aganica napisał/a:
masz moje całkowite poparcie
dziękuję ;*
aganica - 07-04-2009, 18:54

Nie ukrywam że ta cisza mnie przeraża , rozumiem że jesteśmy przed świętami że "manna" z nieba nikomu nie spada ale nawet obietnic nie widzę... :cring:
supergirl - 07-04-2009, 19:06

Jest jeszcze jedna wpłata od Rynia :)
aganica - 07-04-2009, 19:15

Ryniu, brawo , brawo ... zawsze w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze.. ;*
benia - 07-04-2009, 19:40

aganica napisał/a:
rozumiem że jesteśmy przed świętami że "manna" z nieba nikomu nie spada ale nawet obietnic nie widzę... :cring:

tak więc solennie obiecuje że po św. wyszczuplę portfel!!! :)

Ryniu - 07-04-2009, 19:46

aganica, ty się nie przerażaj tylko maluj jajka ;)
Szyszunia - 07-04-2009, 21:16

Ja narazie nie ędę się oferować, bo nie miałabym jak wpłacić... nie mam ani konta w żadnym polskim banku, ani walutowego tutaj, a karą kredytową ani PayPalem raczej nie da rady :(
Ale jak będę następnym razem w Polsce, to też dorzucę cosik od sieie i Bonuska :)

aganica - 07-04-2009, 21:29

Szyszunia, braaawo ,serducho się raduje że chociaż myślami i wsparciem jesteś z kontem S.O.S.Czekamy na szybki przyjazd :-P :D do kraju .
supergirl - 07-04-2009, 21:42

Nie chciałabym, żebyście czuli się zobowiązani do wpłat, bo nie na tym to polega :)
Kto, chce to wpłaca :)
A w temacie o koncie S.O.S. będą na bieżąco umieszczane informacje o wpłatach :)