forum.labradory.org

Znalazły dom - Bono ma swój dom

kozung - 14-10-2011, 20:58
Temat postu: Bono ma swój dom

BONO

maść: czarna
rodowód: brak
chip: brak
sterylizacja: nie
miejsce pobytu: Iława

Informacja dla zarejestrowanych użytkowników

Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją, prosimy, zapoznaj się z procedurami adopcyjnymi.

Szczegóły znajdziesz tutaj

Kontakt w sprawie adopcji

e-mail: adopcje@labradory.org

telefon:609 626 867 (Ania)

Troszkę o mnie.

w domu spokojny, posłuszny, większość dnia przesypia, 

Stan Zdrowia.

bardzo dobry

Posłuszeństwo, co w moim wychowaniu poprawić należy.

zna podstawowe komendy (siad, łapa, druga, leżeć, stój), na spacerach potrafi pociągnąć, spuszczony ze smyczy wraca na zawołanie, chociaż nie zawsze (zwłaszcza kiedy są inne psy)

Zachowanie wobec dzieci.

toleruje wszystkie, chce się bawić, ale potrafi skoczyć na dziecko

Zachowanie wobec innych psów oraz kotów.

psy: chce się bawić ze wszystkimi 
koty:  koty goni (podejrzewa się, że chce się z nimi bawić)

Zachowanie podczas transportu

uwielbia jazdę samochodem 

Rachuba - moje wydatki.

karma - Arion Lamb&Rice
sterylizacja -
koszty leczenia -
inne (wyadoptowanie, transport itp) -

Informacja od Właścicielki

ponad miesiąc walczyłam ze wszystkim co przyniosło mi życie. ostatni rok dopiekł strasznie. większości z Was winna jestem przeprosiny za brak wiary we własne możliwości. piszę tego posta z paczką chusteczek, więc proszę nie oceniajcie.

Szukam nowego domu dla mojego Bona. 
Ma jak w tytule 14 miesięcy, nie jest kastrowany. Zna podstawowe komendy: łapka, druga, siad, leżeć, zostań. Z łatwością oddaje wszystkim wszystko co ma w paszczy. Pozawala grzebać sobie w misce. W domu nie niszczy już od dłuższego czasu, pozostawiony sam (najdłużej póki co został na 5h) śpi - po moim powrocie był tak zaspany, że nie przyszedł się przywitać. 
Reakcja na koty - goni. Żadnego jeszcze nie dogonił więc nie wiem co by z nim zrobił. 
Reakcja na inne psy - mega pozytywna - ze wszystkimi chce się bawić. 
Potrafi obszczekać ludzi w czapkach z daszkiem/kapturach. 
Kiedy się czegoś wystraszy - szczeka, poza tym ma problem żeby dać głos - wychodzi mu to za którymś razem. 
Na dzieci reaguje idealnie - z większymi się bawi, na niemowlaki nie zwraca uwagi. 
Stan zdrowia - niedawno miał zatrucie pokarmowe, wyleczone. Ma szytą przednią prawą i tylną lewą łapkę - rozcięcie szkłem, wszystko idealnie wyleczone. 

Jedzenie - tylko sucha karma, obecnie jest na Arionie Lamb&Rice; karma mu pasuje. 

Na spacerach chodzi jako tako, raz w czas ciągnie. Reaguje na komendę "stój". 

galerię chyba wszyscy widzieliście, jak nie to wszystko jest tu: 
http://forum.labradory.org 

odpowiem na wszystkie pytania, kontakt do mnie: u koordynatorów adopcji 

Ania.

_______

Madzialenka - 14-10-2011, 21:27

kozung, przykro mi bardzo :cring:
tenshii - 14-10-2011, 21:29

Aneczko tulę Cię mocno
safeĆ - 14-10-2011, 21:34

bardzo mi przykro... życzę Ci dużo siły, bądź dzielna.
mibec - 14-10-2011, 21:41

Aniu ;*
Monisiaczek - 14-10-2011, 22:01

Aniu kochana, bardzo Ci wspolczuje :cring: Trzymaj się. Bedziemy szukac dobrego domku dla Bono ;*
Ryniu - 14-10-2011, 22:33

Nie pytam o przyczyny, ale naprawdę nie da się nic zrobić?
Ostatnio ktoś też chciał ale się udało, przemyślał i pies został.

Poprosiłem koordynatorki i ogłoszenia dla Bono.

kozung - 15-10-2011, 06:51

Ryniu, próbowałam wszystkiego. niestety nie da się pogodzić pewnych rzeczy. pomagają sąsiedzi, ale wyjścia o 5-6 rano - nigdy więcej nie zostawię dziecka samego. To, co się dzieje w mojej głowie i tak pozostawia wiele do życzenia.
jest mi strasznie przykro :confused:

nie chcę się usprawiedliwiać, bo wiem że tak nie powinno być. jednak nikt z nas nie wie jak mu się życie ułoży, ja nie miałam o niczym bladego pojęcia.

Chelsea - 15-10-2011, 09:08

kozung, :cring: trzymaj się Bono znajdzie wspaniały domek ;* ;* ;*
agaab88 - 15-10-2011, 10:25

Aniu :cring:
inkapek - 15-10-2011, 11:04

Bądź dzielna kochana ;*
Ewelina - 15-10-2011, 11:21

Aniu wiem, że podjęta przez Ciebie decyzja jest bardzo przemyślana. Tulę cię mocno ;* Trzymaj się ;* ;*
asia030984 - 15-10-2011, 22:25

Aniu, trzymaj się kochana ;* ;* ;*
gio850327 - 16-10-2011, 13:51

to straszne ale cóż... Bono piękny piesek ...szkoda że mój bączek taki mały , chce żeby miał kolegę ale nie a tym wieku... Trzymam kciuki
dogomaniaczka - 16-10-2011, 14:37

Jest cudny. :*
Pattina - 16-10-2011, 17:23

Przykro mi bardzo :( Oby znalazł ciepły domek gdzie będzie kochany :*
Malinowa - 16-10-2011, 23:36

Cudny, zupełnie jak moja Malina.

kozung czy poki co, Twój czas oczekiwania na nowy domek dla Bono jest nieograniczony?

kasiek - 17-10-2011, 02:35

kozung, bardzo ,bardzo mi przykro........
kozung - 17-10-2011, 05:25

Malinowa napisał/a:
jest nieograniczony?
tak myślę, chociaż dzisiaj mam biegunkę - nie mam jak z nim wyjść :( prawdopodobnie będę latać zaraz z dzieckiem na ręku po osiedlu.
dzisiaj mam 1 dzień w pracy. jak nie zejdę na zawał to może tam dotrę :confused: z drugiej strony nie mogę się spóźnić, nie mogę też zostawić niewysikanego na 7h niani. pomijając już fakt że Kuby samego w domu nie zostawię już nigdy więcej.

irosa - 17-10-2011, 06:52

Przykro mi bardzo, że musiałaś stanąć przed taką decyzją. Nie raz niestety się tak w życiu układa. Wiem, że zrobiłaś dobrze, dziecko jest najważniejsze. A psiak na pewno znajdzie dobrych ludzi i szybko się zaklimatyzuje.
agusia1974 - 17-10-2011, 08:25

kozung, przykro mi bardzo, trzymam kciuki aby w życiu w końcu ci się ułożyło, a Bono napewno znajdzie dobry domek. ;* :cring:
Malinowa - 17-10-2011, 09:40

Nie ma tu nikogo z Iławy żeby chociaż tymczasowo pomógł?
jkasia - 17-10-2011, 16:00

kozung, tak strasznie mi przykro :cring: Trzymaj sie kochana. Bono to wspaniały pies i na pewno znajdzie wspaniałego własciciela :)
mibec - 19-10-2011, 17:54

Jest jakies zainteresowanie Bonkiem?
Aniu jak sie trzymasz?

siulentas - 19-10-2011, 18:03

:| nie wiem co powiedziec choc z drugiej strony spodziewalam sie tego po komentarzach w sprawie innego psiaka do oddania....
hmmmm... no coz oby znalazl dobry dom z odpowiedzialnymi wlascicielami.

Monisiaczek - 19-10-2011, 18:14

mibec, jest zainteresowanie :) I nadal Bono oglaszamy :)
kozung - 19-10-2011, 18:21

siulentas, bardzo Ci dziękuję za budujący komentarz. Szczerze nie życzę Ci żebyś kiedykolwiek miała wybierać między dzieckiem a psem.

mibec, trzymam się bo nie mam wyjścia. Chociaż mam ochotę rozłożyć ręce i po prostu się rozpłakać. Fizycznie kawa pomaga, psychicznie wysiadam. Nęka mnie facet, że on chce psa, ale później nie teraz.. Takie obietnice już słyszałam. Poza tym decyzja była wspólna, niestety to ja o Bonka dbałam. Nie wyobrażam sobie jak to wszystko zniosę, ale przecież muszę. Bo ile można płakać przy dziecku, prawda?

Monisiaczek, dziękuję za wsparcie ;*

[ Dodano: 19-10-2011, 18:22 ]
siulentas napisał/a:
z odpowiedzialnymi wlascicielami.
proszę żebyś nie podważała tego czy i jak bardzo jestem odpowiedzialna. to nie miejsce na to żeby pisać o tym. Ciesz się że Twoje życie pozwala na radość z tego co masz. Inni mogą mieć zupełnie inaczej.
pado - 19-10-2011, 18:35

kozung, ;*
inkapek - 19-10-2011, 18:59

siulentas, jeśli nie znasz sprawy od podszewki, to nie wypowiadaj się proszę...

kozung, jestem myślami mocno z wami. Trzymaj się kochana. ;*

siulentas - 19-10-2011, 20:15

ale co? to zle ze zycze mu by trafil na odpowiedzialnych ludzi?
nikogo nie oceniam i nie wytykam. szczera jestem piszac iz sie spodziewalam gdyz w komentach na temat innego psiaka napomknelas o swoich problemach wiec nie jestem po prostu zaskoczona. wypowiadac sie juz nie bede bo ani to budujace ani pomocne i nie o to tu chodzi.
trzymam kciuki za dobry dom dla psiaka to wszystko.

Madzialenka - 19-10-2011, 20:32

siulentas napisał/a:
to zle ze zycze mu by trafil na odpowiedzialnych ludzi?

widzisz to wlasnie odpowiedzialnosc Kozung,sklonila ja do szukania nowego domu dla psa-nie jej brak.
inkapek napisał/a:
jeśli nie znasz sprawy od podszewki, to nie wypowiadaj się proszę...

ja tez prosze. :)
Ania bedzie dobrze ;*

Palinka - 19-10-2011, 21:01

kozung, wyobrażam sobie jak musi Ci być ciężko :( Trzymam kciuki za wspaniały domek dla czarnuszka ;*
siulentas - 19-10-2011, 21:21

ok. tylko nie rozumiem gdzie wyczytaliscie ze ja zarzucam kozung brak odpowiedzialnosci. Na mysli mialam ze chcialabym by znalazl odpowiedzialny dom by nie musial nigdy wiecej przechodzic rozstania z wlascicielami nic wiecej.
irosa - 20-10-2011, 07:06

kozung trzymaj się, wszystko się dobrze ułoży
tamis20 - 20-10-2011, 19:35

kozung, a ja jedynie domyslam sie po komentarzach jesli chodzi o Twoja sytuacje i wiem jedno: taka decyzja wymaga ogromnego rozsądku( tak siuletans dobrze czytasz) . przytłumienie własnych uczuć na poczet dobra psa. na forum są wspaniali ludzie , wiec psiak z pewnoscia znajdzie dobry dom. Jak wiemy zycie płata rózne figle, raz nad wozem raz pod wozem. Nie martw sie Kozung, my babeczki musimy byc twarde ;* aha i moje zyciowe motto : zawsze sie coś piernicz.. po to zeby pozniej było 2x lepiej. trzymaj sie ;*
Dokite - 20-10-2011, 20:29

Wybaczcie, ale nie wiem, po co te komentarze nt wypowiedzi siulentas, przecież dziewczyna tylko wyraziła nadzieję, że piesek trafi do odpowiedzialnych ludzi, nie zarzuciła kozung, jego braku.
kozung, doskonale rozumiem Twój ból. Nasz Zargo jest z nami od dwóch miesięcy i nie wyobrażam sobie, żebym miała go oddać. A co dopiero po takim czasie, jaki BONO spędził u Ciebie. Serce by mi pękało z bólu, że będzie tak płakał i tęsknił :cring:

Trzymaj się dziewczyno....

Monisiaczek - 20-10-2011, 20:37

Dlatego nie komentujemy, tylko intensywnie szukamy dobrego domku :)
Dokite - 20-10-2011, 20:47

Bardzo żałuję, że nie mogę pomóc, a chciałabym bardzo. Pozostaje mi tylko trzymać kciuki, żeby psina trafiła do kochających ludzi. :(
Żeby kochali ją tak, jak kozung,

siulentas - 20-10-2011, 22:27

tamis20, darujmy sobie zlosliwosci. Dokite, zrozumiala poprawnie moje intencje.
Sama z miasta rodzinnego mam niedaleko w sumie do ilawy i choc teraz jestem w uk to rozsylam wici po znajomych , rozniez z ilawy i okolic, by byc moze pomuc w znaleziemiu dobrego domu dla bono.

Maryhna - 20-10-2011, 23:33

To ja pozwolę sobie na małe podsumowanie, żebyśmy mogli wrócić do meritum czyli dyskusji tylko nt. znalezienia nowego, równie ciepłego domu dla Bona...

Kozung kochana moja, bardzo mocno trzymam kciuki, żebyś poradziła sobie w tym, co na Ciebie zrzuca od pewnego czasu życie. Myślę, że jesteś bardzo zmęczona i przytłoczona. Pewnie dlatego odebrałaś słowa siulentas jako zarzut. Ale wydaje mi się, że nie było w tym takich intencji jakie odczytałaś. Tak to wygląda z mojej strony jako obserwatora :) Ściskam Cię mocno :*

Innym polecam najpierw zapytać osobę, której post jest dwuznaczny, co miała na myśli. Czasami można źle się wyrazić ale nie mieć złych intencji. Ba ! można wyrazić się dobrze ale w złej kolejności i też to będzie odebrane inaczej niż powinno. Wierzcie mi, wiem co mówię! Przykładem jest mój TŻ, który wystarczy, że nie zastosuje przecinka albo użyje złego słowa bo mu właściwe wyleciało z głowy i wtedy cała wypowiedź diametralnie zmienia swoje znaczenie. Kocham go jak jasny gwint ale jak czasami coś palnie to klękajcie narody :D On ma ze mną przerąbane bom humanistka a on dysortograf i dyslektyk ;)
Mam nadzieję, że to małe podsumowanie pozwoli zakończyć dyskusję, która jest zupełnie niepotrzebna.

Co do meritum... Jeśli mogę jakoś pomóc to dajcie znać. Mam ogromną nadzieję, że jakoś to wszystko przetrwasz i że uda się znaleźć dla Bona równie kochający i odpowiedzialny dom. Póki co rozsyłam wici po sieci i znajomych.
Pozdrawiam i ... trzymajmy się już tematu.

Monisiaczek - 21-10-2011, 09:14

siulentas, Maryhna, dobra robota ;* Ja też puściłam w ruch pocztę pantoflową :)
Kochani, pytajcie znajomych, zapraszajcie ich na nasze forum, do galerii Bono - niech zobaczą psiaka.
Ma całkiem pokaźne portfolio - jest co podziwiać ;*

Luci - 21-10-2011, 15:11

kozung, strasznie współczuję :cring: musi być Ci baaaardzo ciężko :( trzymam kciuki .
czekus - 21-10-2011, 23:01

czy adopcja jest nadal aktualna?? piesek jest idealny taki o jaki marze :) jedyny problem to odległość.. :( mieszkam na drugim końcu Polski :|
Monisiaczek - 22-10-2011, 00:15

czekus, adopcja aktualna :) Dostaniesz PW :)
czekus - 22-10-2011, 12:16

Z niecierpliwością czekam na jakąś wiadomość..Razem z mężem chcielibyśmy dać temu ślicznemu psiakowi nowy domek:)
Chelsea - 22-10-2011, 12:24

trzymamy mocno kciuki za mojego zięcia ;* ;* ;*
tenshii - 22-10-2011, 14:26

czekus, napisałam Ci PW :)
czekus - 22-10-2011, 15:07

Dziękuje:) ja odp :)
mlena - 24-10-2011, 13:53

dopiero to zobaczyłam kozung kochana wiem co czujesz i wyobrażam sobie co przechodzisz ale tak czasem bywa ,że musimy wybrać rozsądek od serca tulę Cię mocno i trzymam kciuki za dobry domek dla czarnuszka Nie łam się są okresy ,że wszystko pod górę ale dla każdego kiedyś zaświeci słońce i będzie lepiej

cieszę się ,ze większość nie ocenia tylko pomaga bo od tego jest to forum różnie się układa nie zawsze tak jakbyśmy tego chcieli
dla Ciebie i Bono ;*

asiek72 - 24-10-2011, 20:21

Dzień dobry :) Fajny domek jest w Kielcach dla tego czarnuszka.
Ania, skontaktuj się ze mną- proszę:)
Ewelinko, będę trzymała mocno kciuki :) Było mi miło Was poznać:)

czekus - 24-10-2011, 20:55

Nam również było bardzo miło :)
Dziękujemy za fajną rozmowę :) wyniesiemy z niej same pozytywne rzeczy :)
Mam straszną nadzieję, że nam się uda... Normalnie już bym chciała mieć tego ślicznego kochanego labka :)
Już nie mogę się doczekać jaka będzie decyzja...:)
Pozdrawiam i czekam na wiadomość :)
Buziaki ;*

Luci - 24-10-2011, 21:31

Powodzenia życzę i trzymam kciuki :)
nathaliena - 24-10-2011, 22:58

Wspaniałe wiadomości :) Trzymam kciuki!
Cziko - 25-10-2011, 08:36

czekus, powodzenia :) trzyymam kciuki o powodzenie akcji, mam nadzieję, że się uda, i już niedługo będzie u Was :*
kozung, trzymaj sie :*

Ewelina - 25-10-2011, 10:09

asiek72, Cieszę się, że przeprowadzałaś wizytę ;*

Trzymam mocno kciuki :)

asiek72 - 25-10-2011, 10:18

czekus napisał/a:
czekam na wiadomość :)

no to czekamy :)
Heloł Ewelinka, :) i ta z Kielcuff i ta z Kołobrzegu :)

p.s. ależ te emotki są straszne ;D

[ Dodano: 25-10-2011, 20:33 ]
Ania, czy coś już wiadomo??

Gabriela - 25-10-2011, 21:49

kozung, współczuję Ci z całego serca!! Myślę, że bardzo dobrze wiem co teraz przeżywasz. Pamiętasz Foresta? Pisałaś w jego wątku. On już jest w swoim nowym domu, a ja płaczę z tęsknoty za nim. Przykro mi bardzo, że Ty również jesteś zmuszona do takiej decyzji, wiem, jakie to musiało być trudne.
Trzymam kciuki i wierzę, że Bono znajdzie nową, wspaniałą rodzinę, a Tobie wszystko się ułoży. Wiem, że będziesz tęskniła i rozstanie będzie bolesne. Pamiętaj, że dojrzała i odpowiedzialna decyzja, mimo, że często boli, może być lepsza, niż jej brak. A jeżeli ja podjęłaś, to znaczy, że naprawdę musiałaś. Nikt bez konieczności nie oddałby takiego wspaniałego psiaka, jak Bono czy nasz Forest.

ŚCISKAM MOCNO I WIERZĘ, ŻE BĘDZIE DOBRZE! GŁOWA DO GÓRY!!!

kozung - 26-10-2011, 05:41

Gabriela, wiem. czytałam co wczoraj napisałaś w wątku Foresta, nie mam po prostu sił komentować.

asiek72, czekus, proszę Was o cierpliwość, muszę się skontaktować z Anką tenshii

inkapek - 26-10-2011, 09:34

kozung, trzymaj się ;*
agusia1974 - 26-10-2011, 10:28

kozung, trzymam za ciebie kciuki poradzisz sobie z tym wszystkim i napewno kiedyś będzie lepiej zobaczysz ;*
czekus - 27-10-2011, 10:16

kurcze kiedy będzie coś wiadomo??ta niepewność jest najgorsza :( tak bym chciała już wiedzieć jaka jest decyzja..
wiem, ze jest to dla Ciebie trudne kozung.. trzymam kciuki za podjęcie najlepszej i najbardziej odpowiedniej :) :*

kozung - 27-10-2011, 16:05

czekus, ja jestem zdecydowana. piszę właśnie do koordynatorów. dm znać co i jak na priv
czekus - 27-10-2011, 16:36

suuper!! Nawet nie wiesz jak się cieszymy :)
czekam na wiadomość :) :*

Ewelina - 27-10-2011, 17:28

kozung, Ściskam cię mocno ;*
Ketini - 28-10-2011, 19:36

.. dopiero tu dotarłam, nie wiedziałam wcześniej... trzymaj się mocno..
a ja trzymam kciuki.. za to, by wszystko było w porządku, cokolwiek by to nie było...

asia030984 - 29-10-2011, 10:11

Aniu trzymaj się, mam nadzieję, że sobie poradzisz z tym wszystkim ;* ;* ;*
kozung - 29-10-2011, 11:25

no ja też mam taką nadzieję. Bono właśnie wyjechał :cring: będę za nim tęsknić strasznie, ale z tego co widzę to ma dwójkę wspaniałych ludzi, którzy go na pewno pokochają. Obiecali kontynuować galerię, i dać znać jak się sprawuje więc będę czekać na wieści :)

póki co znikam. muszę sobie trochę popłakać...
;* ;* ;*

zouza - 29-10-2011, 11:32

kozung, wspolczuje ci strasznie i placze z toba bo nie wyobrazam sobie bolu jaki teraz przezywasz :cring:
Chelsea - 29-10-2011, 11:56

kozung, ściskamy Cię mocno ;* ;* ;* ;*
inkapek - 29-10-2011, 12:17

Ściskam cię ;*
ppaula2 - 29-10-2011, 12:37

Dopiero na FB zobaczyłam wpis i od razu tu weszłam :(
kozung, bardzo Ci współczuję, ale wierzę, że podjęłaś najlepszą decyzję jaką mogłaś w danej sytuacji i wybrałaś mniejsze zło.
Trzymaj się kochana i ściskam Cię wirtualnie ;*

tenshii - 29-10-2011, 12:44

Aneczko, jesteśmy z Tobą :shy:
agusia1974 - 29-10-2011, 13:51

kozung, ściskam cię mocno,trzymaj się ;* :cring:
asia030984 - 29-10-2011, 14:35

Aniu tulę ;* ;* ;*
Ketini - 29-10-2011, 15:14

trzymaj sie i badz twarda...
sciskam

Ewelina - 29-10-2011, 15:21

Tule cię mocno. Trzymaj się ;*
asiek72 - 29-10-2011, 17:11

Aniu trzymaj się dzielnie i nie płacz. Albo wypłacz co musisz- ale wiedz, że trafił do dobrych ludzi, którzy go mocno pokochają i będzie mu dobrze. Zobaczysz.
kozung - 29-10-2011, 18:11

asiek72, widziałam :) wiem, że będzie mu dobrze z Nimi. Dziękuję wszystkim za pomoc ;* jesteście wspaniali.

to boli, łzy same się cisną... ale wiem, że tak będzie lepiej. Zrobiłam, co mogłam. Grunt żeby był szczęśliwy :)

asiek72 - 29-10-2011, 19:08

kozung napisał/a:
Grunt żeby był szczęśliwy

Ania, na pewno był i BĘDZIE szczęśliwy!!!! Ale już nie płacz< tuli><tuli>

czekus - 29-10-2011, 19:31

Bono jest już w nowym domku:) leży sobie spokojnie po spacerze wkoło osiedla:)
zapoznał się z nowymi terenami:)
Nie mógł sobie znaleźć miejsca na początku.. tęskni mu się :/
Jest kochany :)
Trzymaj się Aniu :) Całujemy Cię z Bonem gorąco :*

kozung - 29-10-2011, 21:01

czekus napisał/a:
tęskni mu się
:( on towarzyski jest strasznie, myślę że szybko się przyzwyczai.

Cieszę się że się poznaliśmy Ewelino :) i dziękuję za transport. Tak jak mówiłam, galerię tu macie do dyspozycji - będę bardzo szczęśliwa jeżeli poprowadzicie ją dalej.

mibec - 29-10-2011, 21:23

Aniu, trzymaj sie kochana ;*
nathaliena - 29-10-2011, 23:12

Ewelino, gratulujemy nowego członka rodziny, widzę, ze chłopak ma wspaniały domek ;D

Aniu, nie wyobrażam sobie sytuacji w której musiałabym oddać swoje psy.. Trzymaj się.

kozung - 30-10-2011, 08:17

czekus, pisz szybko jak noc?
asiek72 - 30-10-2011, 19:52

Ewelinko, co u Was? Jakie wrażenia?? Jak Bono?
Ewelina - 31-10-2011, 06:48

Co tam u nowej Brunowej rodzinki?
czekus - 31-10-2011, 09:44

Przepraszam że dopiero teraz pisze ale byliśmy na wsi a tam brak internetu :(
Wybiegał sie i wyszalał z nowymi kolegami :)
Teraz śpi sobie słodko..
Bono jest świetny, grzeczny usłuchany i słodki... Lepszego psiaka nie znam.. :)
Myślę że już prawie się zaaklimatyzował chodzi za mną krok w krok nawet do łazienki :)
Kładzie sie na dywaniku i patrzy tymi mądrymi oczkami :)
Niedługo wrzucę nowe fotki z wypraw i szaleństw :D
Naprawde tak bardzo się ciesze.. to najlepsza decyzja jaką podjęłam pomijając wybór męża hehe
Pozdrawiam wszystkich :) :*

Monisiaczek - 31-10-2011, 09:51

czekus, to czekamy na te fotki :) Wrzucaj szybko, bo pęknę z ciekawości :D
inkapek - 31-10-2011, 11:07

czekus, super i czekamy na fotki :)
asia030984 - 31-10-2011, 12:04

czekus, super wieści, czekamy na foteczki ;D
Chelsea - 31-10-2011, 12:38

czekus, wspaniałe wiadomości :) proszę uściskać mojego zięcia i oczywiście czekamy na fotki ;*
Ewelina - 31-10-2011, 14:57

Bardzo się cieszę. Czekamy na zdjęcia :)
asiek72 - 03-11-2011, 09:09

Ewelinko, zaspokoisz Naszą ciekawość....?? :)
Monisiaczek - 03-11-2011, 12:36

Fotki są w galerii Bono:

czekus - 03-11-2011, 15:43

przepraszam ale dodałam je tylko do galerii Bonusia a tu już nie zdążyłam bo komputer mi nawalił:/
Na szczęście już naprawiony więc będę dodawać nowe fotki :)

Dziękuję bardzo za wyręczenie :) :*

agaab88 - 04-11-2011, 21:00

o pięknie.. Aniu, będzie dobrze :) ;*