Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 który punkt regulaminu jest nieprzestrzegany
Otrzymałam takiego maila i pytam którego punktu nie przestrzegam, czy mam wstawić metrykę szceniąt, aby udowodnić ich pochodzenie????
Witaj andzia996,
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "forum.labradory.org", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Post sprzeczny z regulaminem
Twój post:
Temat: "Biszkoptowe maluchy z metrykami"
Mam do sprzedania dwie suczki i jednego pieska z METRYKAMI, rodzice to ojciec TYLKO TEN JEDYNY Zandalle , matka WIKTORIA z Czerwonego Widzewa.
Szczenięta odchowane w domu , zaszczepione , odrobaczone.
Opuszczają dom z kompletem dokumentów, wyprawką.
http://images48.fotosik.p...25248556med.jpghttp://images50.fotosik.p...7bf529f0med.jpg
czekam na odpowiedź
21. W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów ściśle związanych z kynologią, szkoleniem, psami, akcesoriami dla psów. Ofertę sprzedaży towaru może zamieścić forumowicz, który posiada na swoim koncie minimum 30 napisanych postów oraz przebywa na forum co najmniej dwa tygodnie. Zabrania sie zamieszczać ofert sprzedaży psów z hodowli jak i pseudohodowli, ofert sprzedaży towarów przez firmy produkujące karmy dla psów oraz akcesoriów dla psów - takie tematy będą natychmiast zamykane a użytkownik będzie karany ostrzeżeniem.
Zamieszczanie 3 tematów w różnych działach nie przyspieszy uzyskaniu odpowiedzi, a tylko dostarcza mi pracy w niedzielne popołudnie.
AnTrOpKa napisał/a:
5. Przed założeniem nowego tematu należy skorzystać z opcji "szukaj" - pozwoli to na uniknięcie dublowania tematów. Zwracaj również uwagę na to, czy zakładany temat umieszczasz w odpowiednim do tego dziale - dbałość o odpowiednie klasyfikowanie tematów oraz ich czytelne, sugestywne tytułowanie zwiększy przejrzystość forum i pozwoli na przyjemniejsze korzystanie z niego. Off - topic to miejsce gdzie możesz umieścić temat odbiegający od tematyki dotyczące psów rasy Labrador Retriever.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum