Mój pies od kilku dni załatwia się na żółto... mieliście coś takiego ze swoimi pociechami???? Od czego to może byc??? Dostaje tą karmę co zawsze, dałam mu dużą kość wapienną, czy to możliwe że od niej?? Powinnam iść z nim do weterynarza??
Ja mam problem tego typu, ze mój labek robi kupki w kolorze brązowo-zielonym Miesiąc temu zmieniliśmy karmę na PRO PLAN PUPPY LARGE BREED ROBUST CHICKEN&RICE. Najpierw poszedł worek 3kg i było ok, teraz dajemy z worka 15kg i zaczęły się problemy
Nieraz się podrapie, od początku dostaje karmę z kurczakiem- pedigree, nutro choice i problem z kupką wystąpił dopiero teraz . Labek chodzi z kagańcem Tak myślę, co może być przyczyną Może wypadające zęby, zastrzyk przeciwko wściekliźnie ?
Ostatnio zmieniony przez tq22 Sro 10 Mar, 2010, w całości zmieniany 1 raz
tq22 mój po Pro Planie z łososiem robił zielone teraz je z jagnięciną i czasem zdarza się brązowo-zielonkawa. Chyba jest coś w tej karmie co ta zabarwia.
Kończymy worek i zmieniamy na Brit Care.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum