Wysłany: Pon 08 Lut, 2010
Bruno wyglada swietnie i mysle ze on jeszcze ieknie Ci sie rozwinie, wedlug mnie m a swietna budowe i jest bardzo proporcjonalny , piekny ma łep i kufe
_________________ Wiedza rodzi szacunek, a uszanowanie odmienności psa pozwoli człowiekowi w pełni cieszyć się z niezwykłych chwil spędzonych z ukochanym zwierzęciem!!!
Lepsze poznanie naszego psa to szcześliwsze ,,wspólne" życie !!!
http://www.suwaczek.pl/ca...png[/img][/url]
olusia23, mawi27, dzięki A wiecie ile się nagimnastykowałam żeby mu w miarę ładne zdjęcie zrobić wiercipięta nie chciała się ustawić a poza tym nie lubi jak mu sie zdjęcia robi Ale smaczek rozwiąże każdy problem
P>S Waga stoi nam ostatnio w miejscu nie wiem czemu ma niecałe 30kg a to chybe jednak ciut za mało jak na roczniaka
Idealna wysokość w kłębie:
Psy 56-57 cm (22-22,5 cala);
Suki 54-56 cm (21,5-22 cali);
Więc nie rozumiem dlaczego wszyscy ( Łącznie ze mną )myślą że ich lab jest za niski bo chyba naoglądali się za dużo upasionych nieproporcjonalnych pseudolabradorów
Więc spokojnie twój psiak jest wręcz idealny a na pewno jeszcze urośnie
kejsii, sorki ale upasione są raczej te super rodowodowe
Mój lab jest w typie a pseudo to raczej określenie hodowli jest proporcjonalnej budowy i daleki od upasienia
a nie słyszałaś o określeniu pseudolabrador hmmm
Ja nie mówie że twój jest upasiony czy gdzieś tak napisałam ?? Wydaje mi się ze napisałam
Więc spokojnie twój psiak jest wręcz idealny a na pewno jeszcze urośnie
Sama zapytałaś o ocenę i że wydaje ci się ze jest za niski więc odpisałam że nie jest i podałam wzorzec to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum