Mój labrador: GRAND
Pies urodził się:
17.08.2010-20.05.2020
Wysłany: 23-05-2020, 19:29 Grand za teczowym mostem
Jak juz wiecie ze strony glownej i Facebooka w srode pozegnalam mojego przyjaciela ktorego adoptowalam w 2016 Roku od labradorow org. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu piekny czarnulku Biegaj saczesliwa za TM. Juz nic nie boli. Kocham Cie.♥Do zobaczenia po drugie stronie teczy♥
Mój labrador: GRAND
Pies urodził się:
17.08.2010-20.05.2020
Wysłany: 25-12-2020, 12:06
Dziekuje za slowa pociechy... Wczoraj mnie dopadlo i plakalam. Zdalam sobie sprawe ze to pierwsze Swieta bez mojego Grandzia.😭Mam go na choice i na drzwiach od lodowki no I na podstawce do kawy...Przedewszystkim jest w moim sercu...Brakuje mi jego noska I tej pieknej glowki a byl psem przepieknej urody. Wiem ze kiedys znowu dam dom potrzebujacemu pieskowi ale narazie zbyt wczesnie dla mnie any myslec o nowym psie
Mój labrador: Tajga
Suczka urodziła się:
26.10.2017
Wysłany: 28-12-2020, 23:34
Bardzo współczuję.
Ja odciąłem się na pewien czas od fotografii i wszystkiego związanego gdy pożegnałem poprzednia labradorkę Szirę, która była moim wielkim skarbem. Efekt był taki, że po 3 tygodniach zacząłem się już rozglądać a po miesiącu zagościła u mnie Tajga. Właściwie to po ponad roku pojawiły się pierwsze pełne tygodnie w których czasem nie wspominałem Sziry. Teraz mam je obie w sercu, tak jakby urosło.
_________________ Nie mów "a nie mówiłem". Uprzedź i naucz.
Nie wymagaj od psa że zrozumie twój świat, wykaż się inteligencją i wejdź w jego świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum