Wysłany: 30-11-2007, 19:47 Czym się interesujemy...
No właśnie, żeby lepiej się poznac, może czegoś się o sobie dowiemy. Co robicie po pracy? szkole? jakie są wasze pasje i dążenia?
Zacznę: uwielbiam czytac książki, jestem typowym biblofilem, większosc czasu w internecie spędzałam na forum książki. Teraz ze względu na klasę maturalną ograniczyłam czytanie do minimum... niestety, jak jestem w bibliotece to na siłę się powstrzymuję i koło powieści przechodzę z zamkniętymi oczyma i zmierzam do podręczników
interesuję się też przyjaciółą i chłopakiem i z nimi staram się spędzic jak najwięcej czasu wolnego, a z Wami jak to jest?
Mój labrador: Tsunami, Joy
Suczka urodziła się:
07.07.2007; 20.03.2009
Suczka urodziła się:
Wysłany: 30-11-2007, 22:36
Tez uwielbiam czytac:) ale niestety nie mam czasu, poza tym musze cos zostawic sobie do roboty na emeryture Z milosci do ksiazek poszlam teraz na polonistyke od pazdziernika... To bylo najwieksze rozczarowanie mojego zycia! I choc mam umysl absolutnie humanistyczny, wole uczyc sie chemii i ekonomiki u mnie na hodowli...
Czasem niektore marzenia, gdy sie spelnia traca swoj czar...
[ Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
I z tego wszystkiego nie napisalam czym jeszcze sie interesuje... Odkad Tsuska jest z nami to w centrum mojej uwagi jest wlasnie ona i wszystko, co z nia zwiazane:)
Hmmm... ja oczywiście od zawsze kocham zwięrzęta Psy chyba najbardziej W związku z tym, że kierunek na którym studiuję, nie ma nic wspólnego ze zwierzątkami, poszłam na kurs pielęgniarzy zwiedząt domowych Za mną już 3 zjazdy i mogę już zacząć praktyki (trochę się ich obawiam bo kolezanka na pierwszej praktyce zszywała królika...) Pozatym uwielbiam czytać ksiązki Nie ma nic tak wspaniałego jak wyobrażanie sobie tego wszystkiego co jest zawarte w literkach Ostatnią książką jaką przeczytaam jest "Nie mów nikomu" Harlana Cobena - Polecam! A Ty Anieńka będziesz miała jako lekturę "Mistrz i Małgorzata" Bułhakowa - mówię Ci, przeczytaj!! Super książka, jedna z nielicznych jakie przeczytałam w LO, ale jest naprawdę super
Interesuje się jescze fotografiką, uwielbiam robić zdjęcia, kręcić filmiki i.. później je obrabiać!! Uwielbiam robić fotomontaże i retusz postaci
Oki nie rozpisuję się już
Zainteresowania . ..hmm... dużo pisać, chyba taki ciekawski jak labek jestem czasami ..hihi.
Zasadniczo interesują mnie wszelkie niezwykłości w przyrodzie i nie tylko. Życie zwierząt, ich zachowania w określonych sytuacjach i rozmaite ciekawostki wynikające z ich egzystowania.
Prezentuję w dużej mierze profil humanistyczny, cenię artyzm w każdej formie ,widząc książki uśmiecham się - posiadam ich sporo i nawet w dobie dzisiejszego , wirtualnego świata mam do nich duży szacunek ,...kiedy coś mi na sercu gra - piszę wiersze (i nie tylko) - wspomnę też o zapędach aktorskich (niezrealizowanych niestety) , stanowiących niejako od najmłodszych lat sposób na prezentowanie swojego 'szczenięcego' i kolejno coraz to doroślejszego świata, poprzez pryzmat własnych spostrzezeń.
Kiedyś częściej ...teraz to już dość rzadko, ale zdarza sie ,że montuję filmy wideo.
Od roku zajmuję się z pasją inwestowaniem agresywnym na rynkach kapitałowych. Taka moja nowa perełka.
Mój labrador: Tsunami, Joy
Suczka urodziła się:
07.07.2007; 20.03.2009
Suczka urodziła się:
Wysłany: 01-12-2007, 09:49
AnTrOpKa napisał/a:
A Ty Anieńka będziesz miała jako lekturę "Mistrz i Małgorzata" Bułhakowa - mówię Ci, przeczytaj!! Super książka, jedna z nielicznych jakie przeczytałam w LO, ale jest naprawdę super
Jeśli chodzi o ustną to przeczytałam wszystkie książki jakie miałam zawarte w bibliografii prezentacji A pisemna? No cóż.... streszczenia, filmy... W sumie to zaczęłam czytać ksiązki od epoki pozytywizmu (+ młoda polska, XXlecie międzywojnne, ...) no i część romantyzmu.. ale te wcześniejsze epoki (renesans, antyk, oświecenie...) te kordiany i boskie komedie jakoś mi nie wchodziły, po przeczytaniu kilku stron rezygnowałam... Ale tak jak piszę, od pozytywizmu mi się już spodobało i czytałam
Moją pasją są psy (ależ to banalne). No ale tak jest. Szkolenie, psychika, behawioryzm psi, etologia i takie tam... Mama sie śmieje, że pierwsze słowo jakie wypowiedziałam to było "piesek". Od zawsze chciałam mieć psa. No i mam czarnego diabła
Lubię czytać książki-zwłaszcza latem, na leżaku opalając sie na słońcu. Fotografować, filmować, tworzyć klipy, podkładać muzykę.
astaroth [Usunięty]
Wysłany: 29-12-2007, 00:26
oczywiście nr 1 to labradory
poza tym:
- książki (kończyłam polonistykę )
- malarstwo (wybiórczo - ulubiony malarz to Beksiński, a z łagodniejszych klimatów lubię impresjonistów)
- muzyka rockowa
- podróże (na tyle na ile pozwalają mi możliwości finansowe )
Labradory, komputer, labradory, Internet, Labradory, Grafika komputerowa, Labradory, książki i filmy z pieskami, Labradory, Fotografia, Labradory, muzyka (każda zaangażowana) Labradory, Labradory, Labradory i Labradory
Mój labrador: Atena
Suczka urodziła się:
26.04.2007
Wysłany: 29-12-2007, 16:59
To ja jeszcze dodam : internet labradory i labradory
Wysłany: 08-01-2008, 22:00
O labkach mowił nie bede bo to nie hobby ale choroba.
A hobby:
- sport- czynny(siatkowka, squash, piłka nożna, rower.... i wiele innych)- bierny- stadionowo halowy kibic.
- internet
- Tatry Słowackie
oj moje hobby ?
- gitara (choć leży odłogiem od paru lat)
- poezja śpiewana (noo bo gitara ...) a najbardziej oczywiście SDM
- ZHP i wszelakie przygody z tym związane po powrocie po ok 15 latach w szeregi
- taniec (realizuje teraz to hobby/marzenie moja starsza córka, trenuje taniec towarzyski, tylko ... wykruszył jej się ostatnio partner i szukamy nowego)
- książki - Chmielewska, Grochola, ..., romanse historyczne - nie lubię ciężkiej literatury tak jak i cięzkiego kina, czytając czy ogladając mam odprężyć się a nie potem główkować
- od zawsze psy, raczej takie większe, małych się boję za głośne są
- od sierpnia 2007 największym moim hobby jest Kala noo najmłodsza w rodzinie w końcu
Uwielbiam psy(szczególnie labradory i boksery) i lubie czytać o metodach szkoleniowych psów. Kocham tez jazdę konną i samo obcowanie z końmi , które daje mi radość już od 12 lat.....Zapraszam na strone www.radziowka.pl-to moja aktualna stajnia i tam tez stoi moja najwieksza "końska" miłość-ogier Wigor.Gram na gitarze(amatorsko) , lubię pstrykac fotki o czym sie juz przekonaliście Poza tym piszę wiersze , kiedy najdzie mnie "natchnienie" fascynuje mnie taniec towarzyski choc nie miałam okazji spróbować w nim swoich sił...
[ Dodano: Pon 14 Sty, 2008 ]
I jeszcze lubię gotować , dlatego programy kulinarne nalezą do moich ulubionych , zaraz po programach przyrodniczych...
_________________ "szczęsciu trzeba dopomóc"
Aleksandra [Usunięty]
Wysłany: 14-01-2008, 21:09
Zaimponował mi Ryniu- tak szeroki wachlarz zainteresowań.
A ja kocham zwierzaki- nie wszystkie- gady i płazy odpadaja
Kocham ksiązki- chyba najbardziej literaturę chińską i filmy- najchetniej historyczne.
I nie będę juz pisac o labradorach- to jest "oczywista oczywistość"
A mnie interesuje kryminalistyka a w szczególności osmologia, Badania radiacyjne też są calkiem fajne, Kosmeologia(lubie bardzo zdobić pazurki ), oraz oczywiście psiury nasze kochane -hodowla i ich tresura.No i uwielbiam konie. Jeździć już co prawda nie jeżdzę bo czasu brak ale odpreżam się przy nich i uwielbiam dotykać ich chrapy(są takie ciepłe i delikatne).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum