Taste fajne jest, skład dobry, Brit ok jeśli chodzi o stosunek cena/ jakość, mi się pies początkow wychował na Eukanubie , potem zmieniłam na coś z większą ilością mięsa, teraz chyba 6 worek Farmina N&D grain free, albo grain low, lamb&blueberry, obie bez kurczaka, jedna bez zbóż, druga z niewielką ilością selekcjonowanych ( owies i orkisz ), duża zawartość mięsa i super dodatki, kupy super, małe i zwarte, nigdy żadnej biegunki. Ja od hodowcy tez dostałam RC, ale szybko zmieniłam, w zasadzie w 9 tygodniu życia. Spróbowaliśmy też jeden worek Fitmina, z powodu dobrego składu i dużej ilości mięsa, ale u nas źle się przyswajała, wielkie luźne kupale, więc leży ten worek i tylko czasem jak dostawa się opóźnia to zużywam.
Mój labrador: Lexa
Suczka urodziła się:
22.03.2017
Wysłany: 24-05-2017, 18:29
Witam, karmię moją 3 m. sunię karmą Royal Canin Labrador Retriever Junior zaledwie 2 tyg. polecona przez hodowcę. Wogóle nie służy naszej Lexie, kupy nie ładne, piesek ma łupież, nie jakiś tragiczny ale ma. Ogólnie skład pozostawia wiele do życzenia, żałuję, że nie kupiłam mniejszego worka i dużego o lepszym składze, aby stopniowo schodzić z Royala. Będziemy zmieniać na Brit Care Gain free large Salmon & Potato, albo na Taste of the Wild. Nam Royal nie służy
Ja słyszałam, że ta marka karm dla psów jest bardzo dobra. Kupuję ją zarówno dla mojego Labradora, jak i dla Chihuahua Junior. Oby dwa psiaki zdrowe i szczęśliwe, także myślę, że można śmiało w nią inwestować. Ja znalazłam ją za fajną cenę / reklama/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum