Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 1665 Skąd: śląsk
Wysłany: 20-03-2015, 19:18
Trzeba ja porządnie rozreklamowac...to co, ze nie kocha każdego napotkanego psa- przecież nie musi a widać, ze tez nie połyka ich w całości trzeba odpowiednio ja "prowadzić", poczekamy i znajdziemy jej dom z odpowiedzialnymi ludźmi, którzy sa gotowi sie szkolić razem z Lara. Ja uwielbiam chodzić z psem na szkolenie i wielu ludzi tak ma. Na pewno znajdzie swój dom.
Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 1665 Skąd: śląsk
Wysłany: 21-06-2015, 22:50
Lara bardzo potrzebuje domu, nawet tymczasowego, który będzie miał czas i ochotę zając sie tylko nią- będzie wychodził z nia na spacery w trakcie, których nauczy sie tolerować inne psy. Teraz jest w hoteliku, który z nia oczywiście pracuje i są postępy ale z oczywistych względów dom DT "domowy", tylko jej, byłby lepszy. Hotel ma wiele psow pod opieka i robi co moze ale Lara powinna być w domowym DT....Szukamy domu gotowego do konkretnej pracy z psem, chodzi o naukę ignorowania innych psow. Z naszych obserwacji wynika, ze jedynym problemem Lary są psy, jest przyjazna dla ludzi, nie niszczy. Moze nie pokocha zabaw z innymi psami ale odpowiednio prowadzona moze stać sie wspaniałym psim przyjacielem człowieka.
Tu nowy wpis o Larze
http://adopcje.labradory....ieci/#more-3216
Proszę udostępnianajcie gdzie możecie bo to w sumie dobry pies, któremu mija cenny czas a widoków na dom choćby DT nie ma. Zaryzykowałbym stwierdzenie, ze "gorsze przypadki" znalazły dom a ta sunia ma jakiegoś pecha. A przecież wielu z nas ma podobne problemy ze swoim psem i przepracowują to a nie oddają...
Lara jest pod opieka .org od stycznia a jakoś tak nie ma ruchu w jej temacie choć są informacje i zdjęcia, nie ma na nia wpłat celowanych, taki nasz psi Kopciuszek śliczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum