ja właśnie rozwaliłam sobie nogę także jutro dam znać czy w ogóle będe w stanie dojechać ;p
ale raczej nie odpuszcze takiego spotkania!
Wysłany: 04-07-2012, 21:58
OK to koniecznie daj znac tymczasem zapraszamy na RYBNIK
[ Dodano: 05-07-2012, 15:17 ]
I jak innspe, pisz mi kochanie koniecznie jak tam z naszymi psiaczkami, moze lepiej byłoby popołudniu a jak nie to całkiem rano czyli ok 9,10 bo bede chciała pozniej jechac na basen:)
wybacz ale dopiero wróciłam z pracy, co do godziny jest mi to obojętnie może być nawet i wieczorem jak już nie będzie tak gorąco jeszcze tylko kwestia tego gdzie konkretnie sie widzimy?
Wysłany: 05-07-2012, 22:08
innspe, a mieszkasz w centrum ? w sumie to niewiem jak z tą godziną..bo chce byc i nad woda i na basenie..:) myśle czy lepiej przed czy lepiej po
mniej wiecej w centrum, osiedle smolna jeśli coś Ci to mówi
ja własnie też nie wiem jaka pora by była lepsza ;p to już wybierz jak Ci lepiej pasuje, bo ja nie mam żadnych innych planow
Wysłany: 05-07-2012, 22:15
A byłabyś w stanie wejść z rana ok 9 na forum, bo jesli pogoda bedzie nijaka to nie ide na basen i wtedy smialo mozemy jechac nad wode nawet na cały dzien
okej, to o tej 9 będę i się umówimy
a teraz, padam z nóg więc dobranoc i do jutra!
Wysłany: 05-07-2012, 22:20
Ok super..Dobranoc
[ Dodano: 06-07-2012, 08:49 ] innspe, Helow a już na nogach od 8 w sumie jest tak piękna pogoda że chyba najpierw wybiore sie na "Rude" a ok 17,18 nad wode z Nerusiem co ty na to ?
[ Dodano: 06-07-2012, 09:06 ]
UWAGA UWAGA dzisiaj spotkanie nad wodą o 18 za kotwice drugi wjazd po lewej stronie " PNIOWIEC" jakby co zostawiam kontakt do siebie . Ja i innspe, zapraszamy ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum