dziewczyny ja tez padlam ofiarą hodofcy ekado:
suczka ma 3,5mca ma sie dobrze
watpie czy ja szczepil na cokolwiek,juz o wscieklizniue nie wspomnie
nie wydal mi ksiazczki zdrowia przy odbiorze pieska(bylam 2 razy gdyz chcialam odebrac ja w pozniejszym terminie)bo twierdzil ze dal wczesniej z kserami rodowodow rodziców rafy jak ja wiem co mi dawal,potem z moim wetem zrobilismy mu akcje okazalo sie ze zgubil dobre sobie a na duplikat nie mam co liczyc bo rzekomo nie ma namiarow na lecznice ...smieszne.mam nową ksiazeczke z wpisem z 3 szczepieniem ktorgo ja akurat dokonalam,co to za problem zeby tamten wet dal duplikat ksiazeczki wpielabym sobie i juz...
modle sie zeby nic ja teraz nie chwycilo,powinni zabierac psy takim hodofcom ktorzy karmia smieciową karma pt pedigree i sa wypaleni zawodowo..
mozna zglosic to jakos do zwiazku lub toz?ja na ich miejscu dokladnie przejrzalabym papiery i odebralabym psy....
ciesze sie jedynie ze zabralam ja z tego pseudo otoczenia..szkoda psa,ja karmie ja sams fieldem,mieszka w ganku ma poslanie szkole ja,kocham
nie wiem tylko jak bedzie z jej socjalizacja jak bog wie co tam przezyla..ciesze sie ze ja ocalialm jednak chcialabym zrobic cos wiecej dla tych psiakow i pokazac ze nie jestem mloda i glupia i nie ze mna te numery,nie dal mi ksiazeczki narazil psa ale lepiej zeby sie nim zainteresowali..
jak na razie rafa zdrowa i oby tak dalej,kupy i aktywność w normie..
neravia w dzisiejszych czasach jak sie przekonalam trudno o dobrego rzetelnego hodofce jak sa rzetelni to masakrycznie drodzy 9chyba ze ma sie wyjatkowego farta)jak sa przecietni to ponizej przecietnrej bo juz sie wypalili w hodowaniu i byle zbić kase nie dbajac o to co się ma,g mnie obchodza jego dane czym i kiedy szczepil ja chce pieczatki i podpisu weta tak to sama moglabym sobie prowadzic lecznice i wpisywac jak mi sie podoba ale idac z psem do dzieci lub innych chorych (w dpsie)stan zdrowia psa musi byc niepodwazalny bo jestem odpowiedzialnym wlascicielem i lada dzien chce zaszczepic przciwko wscielkiznie bo bezdomnych zwierzat w tym dziko zyjacych psów naszej okolicy nie brakuje ..podstawa to zadbanie o bezpieczenstwo psa i wlasne..chce jeszcze pożyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum