Mój labrador: Koks Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Paź 2012 Posty: 238 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: 25-11-2012, 18:11 5-letnia Dafne o rozbrajającym uśmiechu - Gaj
Cytat:
Kilka tygodni temu znalazła się w schronisku w Gaju. Kilka razy zapewne rodziła. Z relacji wolontariuszy: jest bardzo kontaktową suczką, przyjazną dla ludzi (nawet za bardzo), z psami także nie ma problemu, pełna energii, fajnie aportuje, chyba lubi wode bo tapla łapy w misce i chyba chciałaby popływać. Na razie nie jest znany jej stosunek do małych dzieci i kotów . No i jest ŚLICZNA Kontakt w sprawie adopcji Paulina 724 200 058
Witam wszystkich, przez przypadek dowiedziałam się, że tu na forum są zdjęcia naszej Kochanej Dafne, która ma od grudnia dom, mieszka z nami i Aresem - swoim wiernym towarzyszem zabaw, spacerów, ganiania za piłką, pływania, biegania po plaży, zwiedzania i przede wszystkim głaskania.... Dafne ma się dobrze, już nie jest taka wychudzona, wręcz przeciwnie - nie można jej odchudzić, ale oczy te same - wierne spojrzenie, piękne i pełne miłości.... Cudna jest! Zdjęcia jej stare pozwoliłam sobie zapisać
Zrobię jej razem z Aresem to umieszczę dokumentację z ich zabaw, a na razie Dafne na spacerze z upolowanym jabłkiem od przemiłych ludzi - przemiłych, bo pozwolili jej zabrać z ich koca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum