Wysłany: 18-01-2014, 14:43 PILNE. Wspaniały Odi, mieszaniec labradora szuka nowego domu
Cytat:
PILNIE POTRZEBNY NOWY DOM. Odi, mieszaniec labradora, czarny z 1 białym bucikiem, wiek rok,bardzo czujny w pilnowaniu domu,mieszkania:szczeka,pilnuje,nie wykazuje żadnej agresji dogaduje się z innymi zwierzętami psami,suczkami i kotami, bardzo lubi się bawić.
Bardzo posłuszny,ułożony,słuchający się opiekuna,grzecznie chodzi na smyczy,wraca kiedy się go woła,szybko się uczy,l
lubi podróżować autem,grzecznie się w nim zachowuje
sierść bardzo krótka,lśniąca,
żywi się i suchą karmą i domowym jedzeniem,
JEST kastrowany,posiada o tym wpis w książeczce,którą posiada oraz zaświadczenie o szczepieniu
TYLKO w DOBRE RĘCE.
TYLKO do OSOBY kochającej zwierzęta.
Okazało się, ze pies wymaga dużo więcej czasu i uwagi, a z tym jest w obecnym domu dla niego zbyt mało.
Kontakt do Pani Bożenki skąd jest Odi 695 858 745. Dzwoniąc proszę powiedzieć, że jesteś z FB od Ani, DAJMY MU DOBRY, KOCHAJĄCY DOM,
z fb
Kochane zwierzaczko-luby, bardzo dziekuje za tak liczne zainteresowanie Odim.
OGLASZAM, ZE ODI JUZ MA DOM HURAAAA. Udalo mi sie przekonac moja mame, ze to jest piesek stworzony dla mnie osoby na wozku inw. Zgodzila sie. ODI ZAMIESZKA U MNIE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum