Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Hodowla Creme Caramel
Autor Wiadomość
gil.maja 

Wysłany: 22-08-2013, 13:32   Hodowla Creme Caramel

Witajcie, od jakiegoś czasu obserwuję to forum, bo chcę kupić czekoladową suczkę z hodowli w Lublinie:
http://www.labradory.pdg.pl/
Znam ją z polecenia, bo moja Pani Doktor kupiła w niej 2 lata temu czekoladowego psa i jest bardzo zadowolona, pies przyjazny, nie choruje i cudnie współpracuje z ich niepełnosprawnym synem.
Zależy mi na małej hodowli gdzieś w okolicy Lublina, domowej i żeby cena nie była wygórowana. Chciałam suczkę już odchowaną a nie malucha 8 tygodniowego, tak żeby była przyuczona czystości i coś tam już umiała, miała szczepienia itd. Więc ta hodowla byłaby dla mnie jak znalazł i właścicielka przez telefon wydaje się bardzo miła.
Rodzice szczeniąt mają następujące badania: HD -A. ED-O/O , prc - PRA - wolni, suczka ma dodatkowo - serce czyste, oczy przebadane czyste. Hodowczyni coś jeszcze wspominała o miopatii czy kardiomiopatii, że właśnie przyszło.Czy o coś jeszcze mam spytać???
Aha i suczki są po testach psychicznych u zoopsychologa nadają się do dogoterapii. Są w trakcie podstawowego szkolenia, nauczone zostawania samemu i jazdy samochodem.
Bardzo proszę o opinię i pomoc.
Maja
Ostatnio zmieniony przez tenshii 05-04-2014, 16:52, w całości zmieniany 1 raz  

Labfanka 

Wysłany: 23-08-2013, 22:04   

Mam z tej hodowli dwuletnią czekoladkę i tegoroczny nowy nabytek - biszkopta. Hodowlę szczerze polecam. To mała, domowa hodowla, a nie fabryka psów. Każdy szczeniak jest traktowany indywidualnie i dobierany do rodziny. Poza tym wynik testów psychicznych przeprowadzonych przez zoopsychologa-behawiorystę. Szczeniaki dopieszczone, kochają ludzi, odkarmione i sierść się błyszczy. Do tej pory z żadnym labkiem nie mieliśmy problemów zdrowotnych, starszy jest już po prześwietleniach pod kątem dysplazji i jest całkowicie zdrowy. A do właścicielki zawsze można zadzwonić po radę. Zresztą najlepiej zdać się na nią, jeżeli chodzi o wybór szczeniaka, bo z tego co widziałam są jeszcze dwie suczki do wyboru. Nam dobrała idealnie nowych członków rodziny. :haha:

Jorgi 

Wysłany: 12-03-2015, 09:57   

Chcę kupić pieska z hodowli Creme Caramel z Lublina. Co o tym sądzicie, czy macie może labka z tej hodowli? ;*

http://www.labradory.pdg.pl/

gil.maja 

Wysłany: 12-03-2015, 10:37   

Mam z tej hodowli czekoladkę, w tym roku już zarezerwowałam biszkopcika, więc to chyba najlepsza rekomendacja. Hodowlę szczerze polecam, a szczeniaki widziałam na żywo i są przepiękne, duże mocne, ładne głowy, jak z pocztówki!

Odpowiedz do tematu