Wysłany: 06-06-2014, 23:18 Znaleziony czarny w Skarżysku-Kam. grozi mu schronisko.Pilne
Magdalena R. z FB:
Cytat:
Witam serdecznie wysyłam do Państwa , bo wstawiono mi info o takim psiaku na profil, ale nie bardzo mogę pomóc. Kazałam sprawdzić tatuaż/chip. Wklejam ino tak jak jest przy zdjęciu -> Znaleziony w Skarżysku-Kam(woj.Świętokrzyskie) Sprawa wygląda tak mamy 24 godziny na znalezienie pieskowi domu inaczej będę musiała zawieść go do schroniska a nie chciała bym tego robić. Proszę jeżeli wy nie możecie udostępniajcie może ktoś się znajdzie.
Pomóżmy temu psiakowi bo jest młodziutki, zabawny i kochany na pewno pokocha nowych właścicieli nie niszczmy pieska i nie pozwólmy by trawił do schroniska lub na ulicę bo w takim stanie sobie nie poradzi. Jestem w kontakcie z Panią która go ma ale nie wiem jak z nim postąpi bo z tego co mówiła nie może go zatrzymać bo ma 2 suczki dlatego sprawa jest tak pilna bo może go nawet wyrzucić na ulice.
Proszę was o pilną pomoc !! Udostępniajcie jak znajdzie się ktoś kto weźmie lub nawet da dom tymczasowy dzwonicie pod numer 505 162 800. Czekamy.
Kontakt Kinga 505 162 800
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum