Szukam domu dla ok. 3-miesięcznej biszkoptowej labradorki.
Sunia obecnie przebywa w domu tymczasowym w okolicach Leszna (Wielkopolska).
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, poadopcyjna i sterylizacja suni.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt 661 395 859 (Natalia)
Super, gratuluję
może na wizycie poadopcyjnej - jeżeli będzie taka - zobaczę Waszego kolejnego członka rodziny.
Bardzo się cieszę, że będzie u Was, lepiej trafić nie mogła.
Mój labrador: Nuka (Nusia)
Suczka urodziła się:
maj, czerwiec 2014
Wysłany: 25-08-2014, 01:33
Dziekuje bardzooo wlasnie obgryza kosc bo sie wyspala w drodze pieski narazie zachowuja sie przyjaznie a ja padam z nog Zrobila przed chwila kupke i sikuuu bo przez droge nie chciala i poczekam az zasnie a juz widac ze Typ kanapowca fajnie ze wiem juz ze Pani to Pani Zapraszam jak najbardziej na wizyte po jak juz sie troche oswoi i do nas przyzwyczai Swoja droga Pani Nathaliena robi kawal dobrej roboty ! Tak jak duzo osob tutaj na forum, naprawde jak to sie mowi Wielki Szacun Pozdrawiam
No to teraz będziecie mieć maaasę radochy w domku Nim się zorientujecie, z tej kruszynki wyrośnie duża pannica Jest po prostu słodziutka Jakbym widziała naszą Liliannę sprzed kilku miesięcy
Suczka urodziła się:
maj, czerwiec 2014
Wysłany: 25-08-2014, 01:50
No mam nadzieje ze bedzie duuuzaa narazie zwiedza swoj nowy teren i nie wie co ma robic czy jesc czy pic czy gryzc swoja nowa kostke a jaka zwinna sama juz wskakuje na kanape zeskakuje z niej i widac ze nasza corka przypadla jej do gustu pierwsze co to jej do lozka wskoczyla
Suczka urodziła się:
maj, czerwiec 2014
Wysłany: 25-08-2014, 22:43
OO jak miło a więc jutro założę jej galerię mam nadzieję że dam radę bo nigdy tego nie robiłam . Nuka lub Luna ... bo nie mogę się zdecydować jest kochanaaaa została dzisiaj na pół godziny w domu i nic nie zjadła hahaha w razie czego kupię jej klatkę kennelową ale może wcale nie będzie trzeba będę obserowowała. Dzisiaj nie miałam czasu na zdjęcia bo się bawiłyśmy a ona super się bawi z mojego taty Bella , kupiłam dzisiaj nową czerwoną obróżkę , smycz , furminator chyba tak to się nazywa , ma swoje łóżeczko narazie pożyczone bo taty Labek śpi z nim w łóżku .... jeśli się nauczy to kupię lepsze co jeszcze hmmm kupiłam kilka kości i piłeczkę na sznurku i miseczki hehehhe. A teraz maluch śpi z moim narzeczonym w sypialni nie chciała w kojcu wolała na podłodze.. ale po 3 próbach wejścia na łóżko dała spokój
Mój labrador: Hermiona (*)
Suczka urodziła się:
30.08.2003-02.05.2018
Mój labrador: Fiona (*)
Suczka urodziła się:
23.01.2008-12.12.2019
Mój labrador: LOVE STORY Lualaba(*)
Pies urodził się:
14.09.2008-19.06.2022
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Posty: 9860 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-08-2014, 19:36
Dla mnie, pierwszym skojarzeniem było ............Lora... ale.. właściciel sam powinien nazwać swojego psa. To jest jak instynkt, skojarzenie faktów,..sytuacji..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum