Wysłany: 13-12-2009, 14:05 Łódź mieszaniec prawdopodobnie wyżeł-labrador do adopcji
11.12.2009 r. w Łodzi na osiedlu Koziny znalazłam dużego przepięknego psa, prawdopodobnie mieszanka wyżła i labradora. Psiak ma maksimum dwa lata, maści biszkoptowej z cudownie szorstkim futrem. Jest szalenie przymilny, szuka kontaktu z człowiekiem, cieszy go każde zaintersowanie. Dobrze wychowany, na smyczy chodzi spokojnie przy nodze, nie ciągnie, nie ma problemów z jazdą samochodem, widać, że do wszystkiego był przyzwyczajony.
Obecnie przebywa w Schronisku na ul. Marmurowej 4 w Łodzi, gdyż nie mogłam go zatrzymać u siebie, tel kontaktowy do schroniska:42-656-78-42.Gorąco polecam do adopcji. A to kilka jego zdjęć:
http://schronisko.doskomp...?co=psy&nr=4123
[ Dodano: Pon 14 Gru, 2009 ]
zgodnie z prośba Eweliny napisze jeszcze parę zdań o psiaku...pies nie miał obrozy, ani kagańca, mój weterynarz nie znalazł chipa, a poleciałm od razu na kontrolę...pies wyglądał na zadbanego, także mógł się zgubić, ale z drugiej strony nikt się po niego do schroniska jeszcze nie zgłosił....
Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007
Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015
Suczka urodziła się: Pomogła: 10 razy Wiek: 39 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 25678 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 16-12-2009, 11:54
katarzynamateja, Pies przebywa na kwarantannie także nic nie możemy zrobić.Trzeba poczekać, aż kwarantanna dobiegnie końca i do tego czasu właściciel może się odnaleźć.Trzeba czekać a pies jest śliczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum