Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Wysłany: 26-06-2014, 08:32
Kurcze a we mnie się buntuje- ja wiem, że kolejne bezdomne psy itd...ale kurcze nie mogli jej wysterylizować wcześniej? Po co ją narażać na trudy porodu i ciąży jak i tak szczeniaki mają być uśpione? Na pierwszym zdjęciu ciąża była jeszcze niska....głupota i bezsens. Jak już doprowadzili, że ona je urodzi to je uśpią...
agn.k doskonale rozumiem Twoje oburzenie. We mnie aż krew zawrzała, jak zobaczyłam zdjęcia. Jak schronisko mogło do tego dopuścić!! Ale... Pewnie nikt jej na początku nie zbadał pod kątem ciąży. A może jest też tak, że i owszem o ciąży wiedzieli, ale na kwarantannie nie można wykonywać żadnych zabiegów. Nie wiem, nie znam przepisów, ale może tak jest. Jak ktoś wie - to poproszę o info Kwarantanna minęła i było już zbyt późno... Szkoda suńki tylko, bo to jednak poród, mleko w cycach itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum