Sprzedam praktycznie nie używaną klatkę kennelową czarną fińskiej firmy Prima Pet Premium Oy o wymiarach 120x76x82cm (długość x szerokość x wysokość).
Kupiłam ją w styczniu tego roku za 249 zł- rozłożona ale nie używana- Magnus w niej nie leży i nie mamy konieczności jej używania.
Z opisu sprzedawcy:
Klatka przeznaczona dla ras dużych i olbrzymich np. owczarek szkocki, ariadel terier, dalmatyńczyk, pointer, pudel królewski, labrador, bokser, setery, retrivery, doberman, rotweiler, berneński pies pasterski, nowofundland.
Cechy klatki:
waga - jedynie 20 kg
ilość drzwi - 2 szt
zbudowana z ocynkowanego drutu
kolor - czarny
mocna plastikowa taca zapewnia lekki ciężar klatki oraz łatwość czyszczenia
Plastikowe tace są cichsze i cieplejsze oraz nie śniedzieją jak metalowe
klatkę można łatwo obrócić i złożyć do postaci walizki co zapewnia łatwość jej transportu.
Cena proponowana przeze mnie 200 zł, odbiór do organizacji
nic nie chce suguerować ale jak już kupiłaś klatkę to ja bym się na twoim miejscu jeszcze wstrzymał ze sprzedażą Magnus jest w takim wieku że jeszcze może się przydać . Moja jest o nie całe 2 miesiące starsza i troszkę teraz rozrabia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum