Wysłany: 28-07-2014, 08:51 Dwuletni czekoladowy rasowy - do adopcji. PILNE!!
labradory info
Zadzwonił do mnie znajomy z prośbą o pomoc w znalezieniu domu dla Dextera, pięknego czekoladowego labka.
Pies ma niespełna 2 lata (w październiku ukonczy), jest rasowy, nie pamietam nazwy hodowli, ale spod Krakowa, rodzice wolni od dysplazji. Pies wychowywany na wsi, z wybiegiem, przestrzenią, a teraz wlasciciele przenoszą się do bloku i nie chcą go zostawiac codziennie na 9 godzin samego. Podjęli decyzję o oddaniu go w dobre ręce (choć z naprawdę cięzkim sercem).
Dexter jest miziasty, dobrze wychowany , w rodzinie są dzieci (8 lat i 3 latka), nie ma problemu w relacjach.
Jedyny "problem" jest taki, ze - jak to okreslil wlasciciel - srednio raz w m-cu ma takie wystawienia mięśni. Sztywni mu tylne łapy, leży, spokojnie oddycha. Nie boli go to, dostał lek:Luminacin, jedna tabletka dziennie.
Oczywiscie warunkiem adopcji jest kastracja.
Dexter mieszka na podkarpaciu, w okolicach Krosna. Obecni właściciele chcą poznać nowego właściciela Dextera, gdyż zależy im, żeby miał naprawdę dobry dom.
Pośredniczę w adopcji, gdyż sama mam adoptowaną goldenkę (od fundacji AUREA) i po prostu znam zasady.
Słuchajcie!! Sprawa jest PILNA!! bo mamy na to tylko kilka dni! Bardzo Was proszę o reakcję. W razie WU jestem w stanie wziac Dextera na parę dni do siebie, ale mam dwa psy (goldenkę i gordonkę) i nie jestem w stanie utrzymać trzeciego
Wielka prośba: jest to ogłoszenie grzecznościowe i powstrzymajcie się, proszę, od ewentualnych złośliwych czy negatywnych komentarzy, bo nie o to chodzi.
Witam, tak Dexter znalazł dom w Sanoku. Trafił do dziewczynki z porażeniem mózgowym kilka dni temu. Pozdrawiam
Cytat:
Rodzina do której trafił jest polecona. Obecni właściciele uspili kilka dni temu.swojego labradora ( ze starości). Dziecko bardzo to przeżyło. Myślę że będzie mu tam dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum