Mój labrador: Beza
Suczka urodziła się:
27.06.2007
Mój labrador: Kadett
Pies urodził się:
27.07.2008
Mój labrador: Hektor na DT i Żmija- bardzo dziwny lab ;)
Pies urodził się:
Wiek: 50 Dołączyła: 17 Gru 2011 Posty: 165 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 21-11-2014, 15:10 Canagan
Witam, czy ktoś spotkał sie z karmą Canagan? W Polsce jest dostępna od niedawna - bezzbożowa w kilku wersjach od kurczaka, ryby aż do dziczyzny. Moim pieskom póki co dałam tylko tę z dziczyzną bo chłopaki nie zbyt dobrze tolerują kurczaka, choć tu jest podobno "lepszy" ale nie mam odwagi próbować?
Z tej, którą jedliśmy jestem zadolowolona.
[ Dodano: 16-01-2015, 12:01 ]
Nikt nie podjął tematu i trochę mi smutno z tego powodu domyślam się, że może wynikac to z faktu, iz zaczęłam sprzedawać karmę dla zwierząt.
Chciałabym się podzielić zatem pewną refleksją, może trochę off topic ale zaryzykuję.
Zaczęłam sprzedawać karmę bo mieszkają ze mną 4 psy. Worek 15kg starcza na ok 2 tygodnie, tak więc własna oszczedność była pierwszym impulsem. Moje pieski sa różne, przewlekle chore, jak Hektor ( historia uratowania Hektora jest na tym forum) i alergiczne jak Kadett, adotowany na tym forum 3 lata temu. Nie mogę więc karmić piesków wszystkim. Testowaliśmy różne produkty żebyśmy mogli jeść oraz z czystym sumieniem polecać. Specjalnie wybieram mniej znane marki ale te ,którym uważam, że warto dac szansę. Canagan to coś między Acaną a Orienem, przy czym moje psy Acany nie tolerują. Bąki po niej zatuwają Nam życie
Jak rozmawiam z wetrynarzami to najczęściej niestety mało interesuje ich skład, zdarzyło mi sie usłyszeć: ja na royalu dobrze zarabiam ale była i taka Pani doktor, która się zainteresowała, przeczytała i powiedziała: cenowo jak Royal ale dużo lepszy skład.
Chciałabym jezcze powiedzieć jak ja wybrałam Canagana. Postanowiłam, że znajdę dobrą karmę, której zostanę dystrybutorem. Zajęło mi to kilka dni: przetrząsania internetu, wyszukiwania informacji, opinii. Następnie był zakup i "test" na moich 4 psiuchach. Producent tej karmy oferuje jeszcze jedną, której tez jestem dystrybutorem ale uczciwie mówię, ze moje psy jej zwyczajnie nie chcą jeść. Może dlatego,że zbożowa a wcześniej już Canagana podjadły
Sumując, o co mi chodzi: Mam prośbę: nie odrzucjacie mojej opini, uczciwie staram się zarobić na siebie, dzieciory , psy i Naszą chałupkę. Nikogo nie zmuszam do niczego. Będę szczęśliwa jeśli spróbujecie skorzystać z tego co wyszukałam, poczytacie choć o Canaganie i wyrazicie tu swoją opinię.
Tu link do produktów:
http://labanimals.pl/kate...ucenci/canagan/
Dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum