Wysłany: 25-03-2015, 12:40 Włoszczowa ( woj świętokrzyskie ) błąka się taki oto czarny
Cytat:
W miejscowości Włoszczowa ( woj świętokrzyskie ) błąka się taki oto czarny labrador . Pies jest łagodny, bardzo przyjacielski, skory do zabawy, nie jest agresywny, lubi ludzi Emotikon smile wyjada resztki ze śmietnika Emotikon unsure myślałam że po prostu komuś uciekł ale mój chłopak mówił że on już od dłuższego czasu tak chodzi bezpanski.... Ja niestety nie mogę go przygarnac..... Może ktoś wie do kogo pies mógł należeć ? Albo może ktoś go przygarnie ?
Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 51 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 12-04-2015, 01:13
Cytat:
okazało się że pies znalazł właściciela tylko niestety , starsza pani nie umie sobie z nim poradzić ucieka i nie ma go w domu cały dzień, nawet kojce nie pomagają dlatego też staram się znaleźć osobę która pomoże pani opiekować się psem ( spacery itp )
Wysłany: 07-06-2015, 16:31
Biedny psiak. Może jakaś dobra duszyczka zaopiekuje się nim...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum