Kochani, dawno nie prosiłam Was o pomoc finansową, teraz muszę...Dostałam informację o bardzo pogryzionej suczce w typie labradora. Decyzja była natychmiastowa - zabieramy. Ekspresowy transport, w czasie podróży telefony i szukanie odpowiedniego domu tymczasowego, bo nie każdy w takim przypadku podoła. Zanim dojechałyśmy po Bezę, wszystko już było załatwione. Beza jest pod naszą opieką (nie trafiła i nie trafi do schroniska), same będziemy ją leczyć, szczepić, sterylizować i szukać domu. Beza ma na ciele ponad 30!!! ukąszeń - w kilku miejscach ma zdartą skórę. Rany są nieładne, sączące. Leczenie pewnie potrwa jakiś czas. Poza tym Beza jest fantastyczną, grzeczną, cierpliwą i dzielną suczką. Na bieżąco będziemy informować o jej stanie i postępach w leczeniu. Przepraszam za ten trochę chaotyczny opis, ale emocje są duże. Każdemu, kto może nas wspomóc z góry dziękuję, Urszula Krychowiak.
Podaję numer konta do wpłat, w tytule proszę o wpisanie: darowizna na leczenie Bezy.
Fundacja na Rzecz Zwierząt PSUBRATEM
ul. Kalinowa 36/2
71-787 Szczecin
numer rachunku:
35 1750 0012 0000 0000 2652 5578
Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 51 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 28-03-2015, 22:54
Cytat:
Beza, jak widzicie, wygląda z dnia na dzień coraz lepiej. Rany bardzo ładnie się goją, przestały już sączyć. Beza lubi spacery, ale chyba, przynajmniej jak na ten moment, jej największą pasją jest...jedzenie Emotikon smile Jest bardzo mądra i rezolutna - komendy, zwłaszcza te "podsmaczone" łyka w mig
Cytat:
Beza w piątek przeszła zabieg sterylizacji. Czuje się bardzo dobrze, apetyt dopisuje - trzeba zachować przy niej wybitną czujność Emotikon grin Doskonale wie, do czego służy lodówka i co tam za skarby się kryją Emotikon wink Nowy dom czeka z niecierpliwością, lecz tak jak obiecaliśmy - oddamy ją w pełni "obsłużoną" Emotikon smile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum