Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 1665 Skąd: śląsk
Wysłany: 21-12-2015, 14:23
Wg mnie badania sa ok. Sprawdź warunki w jakich przebywają psy, zobacz mamę i inne psy, pogadaj z hodowca, jeśli sie da zobacz wyniki badań osobiście. Jeśli nic nie wzbudzi Twoich watpliwości to ciesz sie pieskiem acha i mama szczeniaków ma prawo nie byc w wybitnej formie tj. moze lniec ale nie powinna byc nadmiernie wychudzona, wymęczona, wyeksploatowana. Powinno sie dać zobaczyć inne psy i warunki hodowlane a nie tylko obejrzeć szczeniaka na salonach. Dotychczas odbierałam szczeniaki cztery razy z hodowli (ale z dwóch hodowli) i za każdym razem, oczywiście po umówieniu, hodowca miał czas, nie bronił sie przed pokazaniem psów, właściwie sam był z nich dumny. Odbiór trwał co najmniej godzinkę i bynajmniej nie bylo to moje ciągniecie hodowców za język, oni tez byli aktywnie zainteresowani nami i przyszłością szczeniaka. Także pojedz, zobacz, pogadaj i zdecyduj na podstawie swoich odczuć bo badania sa ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum