Nie znalazłam podobnego tematu, dlatego zakładam nowy...
Rayla od pewnego czasu ma zajawkę na ciamkanie pluszaków. Ma swoje dwa ulubione - bierze je do pyska, kładzie się, zagarnia zabawkę przednimi łapkami i zaczyna ciamkać (słychać jak język jej mlaszcze tam gdzieś w paszczy). Nie wiem - czy to normalne zachowanie? Trochę mnie niepokoi bo wygląda wtedy jak sierota
Może ktoś z Was (znaczy się Waszych labków) miał podobnie? Nie wiem co o tym sądzić...
Mój labrador: Hermiona (*)
Suczka urodziła się:
30.08.2003-02.05.2018
Mój labrador: Fiona (*)
Suczka urodziła się:
23.01.2008-12.12.2019
Mój labrador: LOVE STORY Lualaba(*)
Pies urodził się:
14.09.2008-19.06.2022
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Posty: 9860 Skąd: Warszawa
Wysłany: 29-01-2016, 17:49
Moja Fioo od początku " dyda" rogi kołdry , poduszki, koca. Na początku byłam przerażona bo ciągle miałam w głowie " chorobę sierocą" , za wczesne odstawienie od matki, jakieś traumy i .. zabierałam ciumkany przedmiot, bo serce z żalu pękało ale... dałam spokój, nie dałam rady tego zwalczyć.Fioo ma dzisiaj osiem lat i jak ją coś najdzie to... dalej ciumka kołdrę.
aganica, dokładnie, nie mogę na nią patrzeć jak zaczyna ciamać, ale uspokoiłaś mnie trochę, dzięki za odpowiedź
Wysłany: 01-02-2016, 19:55
Ja trochę obok tematu, ale ostatnio miałam ten sam problem z Nerem i.... kotem
Nero się położył, kot obok niego się wtulił (normalka) Gdy kot poszedł spać przez sen memłał łapkami Nera po brzuchu i tak ciumkał, jakby cyca szukał.
Byłam zdziwiona, ale nie śmiałam im przeszkadzać w tej intymnej chwili.
Obok usiadłam i filmik nagrałam, takie niespotykane zjawisko trza było uwiecznić. https://www.instagram.com...en-by=psiolubni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum