Chciałam wszystkim przypomnieć o 1% podatku. Nie zapomnijcie, że możemy wspomóc różne fundacje które naszej pomocy potrzebują.
Ja osobiście przekazuje 1% podatku Fundacji Tara, pomagam im juz od pewnego czasu i są naprawdę wspaniałą fundacją. Oprócz koni ratuja również psy jeżeli ktoś byłby zainteresowany byłoby naprawdę miło.
mala85, fajnie z Twojej strony, ze im pomagasz...
W Anglii tez jest cos podobnego i ja juz zglosilam mój podatek na fundacje szkolaca labki na psy przewodniki dla niepelnosprawnych...
_________________ Bonus zaprasza do swojej galerii!!! There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face… - Ben Williams
Wysłany: 03-02-2009, 18:26
Nieśmiało podepnę się pod temat. Niektórzy z Was wiedzą, że mam cukrzycę typu I, a jej leczenie jest w Polsce niestety dosyć drogie. Jeśli ktoś chcę poświęcić swój 1% podatku na pomoc w moim leczeniu, to mogę podać dane fundacji. Jeśli nie, to z góry przepraszam
Jeśli naruszyłam jakiś punkt regulaminu, proszę o skasowanie tego posta
_________________ Boże, daj mi siłę, abym mogła zrobić wszystko, czego ode mnie żądasz. A potem żądaj ode mnie, czego chcesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum