Wysłany: 12-03-2016, 22:20 Bajka biszkoptowa sunia do adopcji
Witajcie... wołaja na mnie Bajka... zupełnie nie wiem dla czego... mam ok 2 lat... i... do tej pory miałam swoich ludzi... niestety było im pbojętne moje szczeście... latałam po polach i lasach... poznawałam okoliczne inne zwierzaki... towarzyszył mi bernardyn...kiedy zostałam odłowiona...😈
Zawieziono mnie do przytuliska... bylo to 1 albo 2 lutego....😯 ... jak się okazało...jestem w ciąży... właściciele umyli ręcę...i do dzisiejszego dnia siedziałam za kratami...a brzuch rośnie..
Dziś dostałam.szansę... i.. mam nadzieję że teraz będę żyła jak w bajce.
Podróż autem super, smyczkę znam, koty toleruję... a towrzystwo innych sierści... no cóż jak widać... mam teraz 3 koleżanki i jednego kumpla i się lubimy
Troszkę brzydko pachnę..ale kąpiel odkladamy... w poniedziałek o 11 jadę na...
Brzuszek mam bardzo duży...
Mam nadzieję że od dziś... będzie tylko lepiej... a jak bedę po wszystkim... znajdę domek stały .
Witajcie z tej strony Marysia... sunia bardzo grzeczna, jak widać inne zwierzaki ok. ... ciąża... jednak jest bardziej zaawansowana... skóra na brzuchu napięta..na maksa...sutki wyciągniete juz do..
Powiem szczerze... że pierwszy raz jestem w takiej sytacji... przepraszam ale ludzka bezmyślność.. nie zna granic... zupelnie nie wiem co teraz może czuć Bajka.. a co będzie po..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum