Przesunięty przez: Ewelina 10-12-2009, 17:18 |
skradziono czarnego labradorka Łódż |
Autor |
Wiadomość |
effcyk
Pies urodził się:
Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: 25-04-2009, 16:00 skradziono czarnego labradorka Łódż
|
|
|
Witam! kochani zobaczcie co znalazłam
http://www.allegro.pl/ite...siecy_lodz.html normalnie to już przegięcie żeby komuś z podwórka zwinąć szczeniaka ( dlatego boje sie o mojego miśka ) , apel szczególnie do Łodzian - miejcie oczy szerko otwarte a nuż mały sie odnajdzie - oby
[ Dodano: Sob 25 Kwi, 2009 ]
http://www.allegro.pl/ite...z_labrador.html dodaje jeszcze jednego linka o troche zmienionej treści - bardzo właścicielom zależy na odnalezieniu maluszka , śliczny zresztą... |
|
|
gwiazdka
Anetka i Zarusia :*
Mój labrador: Zara
Suczka urodziła się:
01.02.2008
Wiek: 39 Dołączyła: 21 Paź 2008 Posty: 1771 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 25-04-2009, 17:40
|
|
|
co za masakra.. ludzie są straszni.. i pazerni.. wiedzą ,że taki psiak trochę kosztuję.. to wezmie taki debil i ukradnie.. bo widzi w tym korzyści... brak słów... Ja mojej się boję zostawić nawet przed sklepem.. bo nigdy nic nie wiadomo..ech.. |
_________________ Jeśli w niebie nie ma psów, to chcę pójść tam gdzie po śmierci idą one...
|
|
|
|
|
qAulinkA
Pięknie jest marzyć
Pies urodził się:
05.02.2003
|
Wysłany: 25-04-2009, 18:34
|
|
|
effcyk, łeb ukręciła bym dziadowi za przeproszeniem ... mam nadzieje że piesek się odnajdzie |
|
|
effcyk
Pies urodził się:
Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
|
Wysłany: 25-04-2009, 19:03
|
|
|
gwiazdka, ja swojego też nie zostawiam qAulinkA, dokładnie a co lepsze nie wiem czy to nie jest brat Nestora , wiek sie zgadza miasto też a są tak łudząco podobne że siostra myślała że to Nestor. Napisałam do tych państwa że takie ogłoszenie tu umieściłam i że forumowicze - mieszkańcy Łodzi napewno w razie czego dadzą znać . No nie wiem jak można tak zabrać czyjegoś psa widząc że ma dom rodzine jest już przyzwyczajony zazdrość doprowadziła kogoś do kradzieży by samemu stac sie właścicielem laba czy chęć zarobienia na psie ?! ehhhh |
|
|
qAulinkA
Pięknie jest marzyć
Pies urodził się:
05.02.2003
|
Wysłany: 25-04-2009, 19:09
|
|
|
effcyk, u mnie [chyba już gdzies to pisałam] moja sąsiadka miała czarnego spanielka takiego z 4 miesięcznego i poszła z nim do parku na spacer to taki chłop podszedł wziął psa na ręce i idzie na szczęście go złapała .... ale dla mnie to jest szczyt chamstwa |
|
|
Ryniu
Mój labrador: Enzo [*]
Pies urodził się:
9.08.2005 - zm.11.01.2019
Mój labrador: Pola [*]
Suczka urodziła się:
4.12.2008 - zm.21.07.2022
Pomógł: 27 razy Dołączył: 27 Lis 2007 Posty: 26817 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 25-04-2009, 19:32
|
|
|
To już nie pierwszy przypadek w Łodzi |
|
|
Ewelina
wesoła rodzinka
Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007
Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015
Suczka urodziła się:
Pomogła: 10 razy Wiek: 37 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 25678 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 25-04-2009, 23:03
|
|
|
Jejku straszne.jak można zabrać sobie tak po prostu psa.Maluszek na pewno strasznie tęskni |
|
|
Szyszunia
Mój labrador: Bonus (Kenocto Dash)
Pies urodził się:
16.09.2008
Wiek: 39 Dołączyła: 27 Wrz 2008 Posty: 1565 Skąd: Northampton
|
Wysłany: 26-04-2009, 16:11
|
|
|
Co za masakra! Jak można uraść psa?
Mnie też wet informował, że mam Bonusa pijnować, bo zdażają się kradzieże szczeniaków, ale Bono jest zaczipowany, więc nawet jakby komuś do łba przyszło mi go ukraść, to dopadnę delikwenta |
_________________ Bonus zaprasza do swojej galerii!!!
There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face… - Ben Williams |
|
|
|
|
ania i adaś [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2009, 17:29
|
|
|
W Łodzi niestety zdazaja sie takie przypadki, az wstyd ze tu mieszkamy. ostatnio po parku szla para ze slicznym labem, od kilku dni biegala po tym samym parku starsza pani i szukala swojego psiaka. okazalo sie ze to ten sam labek, z ktorym szli zakochani. na szczescie odali go wlascicielce, bo widzieli jak bardzo sie do niej rwal. co najgorsze kupili go na gorniaku od jakiegos madrego kolesia, ktory wczesniej ukradl go tej pani... na szczescie kupil go ktos, kto mieszkal blisko i prawdziwa wlascicielka odzyskala swojego pociecha, psiak wrocil do domu...trzymam kciuki ze i ten maluch sie znajdzie. |
|
|
|
|
qAulinkA
Pięknie jest marzyć
Pies urodził się:
05.02.2003
|
Wysłany: 26-04-2009, 19:01
|
|
|
ania i adaś napisał/a: | W Łodzi niestety zdazaja sie takie przypadki, az wstyd ze tu mieszkamy. ostatnio po parku szla para ze slicznym labem, od kilku dni biegala po tym samym parku starsza pani i szukala swojego psiaka. okazalo sie ze to ten sam labek, z ktorym szli zakochani. na szczescie odali go wlascicielce, bo widzieli jak bardzo sie do niej rwal. co najgorsze kupili go na gorniaku od jakiegos madrego kolesia, ktory wczesniej ukradl go tej pani... na szczescie kupil go ktos, kto mieszkal blisko i prawdziwa wlascicielka odzyskala swojego pociecha, psiak wrocil do domu...trzymam kciuki ze i ten maluch sie znajdzie. |
a Ci heca,dobrze że przynajmnie sie odnalazł |
|
|
Baszka [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2009, 19:27
|
|
|
ania i adaś napisał/a: | W Łodzi niestety zdazaja sie takie przypadki, az wstyd ze tu mieszkamy. ostatnio po parku szla para ze slicznym labem, od kilku dni biegala po tym samym parku starsza pani i szukala swojego psiaka. okazalo sie ze to ten sam labek, z ktorym szli zakochani. na szczescie odali go wlascicielce, bo widzieli jak bardzo sie do niej rwal. co najgorsze kupili go na gorniaku od jakiegos madrego kolesia, ktory wczesniej ukradl go tej pani... na szczescie kupil go ktos, kto mieszkal blisko i prawdziwa wlascicielka odzyskala swojego pociecha, psiak wrocil do domu...trzymam kciuki ze i ten maluch sie znajdzie. |
..niespotykany finał |
|
|
|
|
|