|
Stancja-Szczecin |
| Autor |
Wiadomość |
inkapek
Paulina&Neska

Mój labrador: Neska
Suczka urodziła się:
21.11.2005r.
Wiek: 43 Dołączyła: 28 Lis 2007 Posty: 4151 Skąd: Teraz Czaplinek
|
Wysłany: 10-01-2008, 13:54 Stancja-Szczecin
|
|
|
Hej ludziska odwidziało mi się siedzenie w Czaplinku. Mój przyszły mąż dostał pracę w Szczecinie(zaczyna ją od 16stycznia). Szukamy usilnie stancji ale niestety nie chcą nas z naszym ukochanym smrodkiem . A tam gdzie nas chca to albo za drogo albo takie tereny że nawet nie miała bym gdzie z Neską wychodzić. Moje pytanko jest więc następujące jak by wam się gdzieś obiła o uszy jakaś kawalerka bez natretnego właściciela nie mającego nic przeciwko na psa to prosiła bym o namiary. Ps. "Kontakt" już obdzwoniony . A i pracy też szukam .
[ Dodano: Czw 10 Sty, 2008 ]
Aha zapomniałam dodać że interesuje mnie Prawobrzeże bądź zdroje, centrum, okolice Wałów Chrobrego no i może jeszcze być Niebuszewo. |
|
|
|
 |
AnTrOpKa

Mój labrador: Hexa
Suczka urodziła się:
18.03.2007
Wiek: 39 Dołączyła: 25 Lis 2007 Posty: 6578 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 10-01-2008, 14:54
|
|
|
inkapek, jak tylko coś mi się obije o uszy to od razu napiszę. Ale nie mogę się doczekać kiedy będziesz Szczecinianką!!! |
|
 |
inkapek
Paulina&Neska

Suczka urodziła się:
21.11.2005r.
|
Wysłany: 10-01-2008, 16:13
|
|
|
ANTROPKA ja nigdy nią nie przestałam być . Wytrzymałam bez Szczecina raptem pół roku. Właśnie znalazłam gdzie nas chcą z niunią...w domku jednorodzinnym ale na ...Gumieńcach. Kawał drogi od miejsca pracy Emila nawet jeśli będzie jeździł autem.Dzięki za pomoc w poszukiwaniach |
|
 |
AnTrOpKa

Mój labrador: Hexa
Suczka urodziła się:
18.03.2007
Wiek: 39 Dołączyła: 25 Lis 2007 Posty: 6578 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 10-01-2008, 20:22
|
|
|
Oooo A podwórko tez będzie? Cały domek dla Was? Super, że udało Ci się coś znaleźć! Mam nadzieję, że Hexa pozna Neskę jak najszybciej A Gumieńce to bardzo ładna dzielnica |
|
 |
inkapek
Paulina&Neska

Suczka urodziła się:
21.11.2005r.
|
Wysłany: 10-01-2008, 21:06
|
|
|
Domek caly nie dla nas tylko zrobione małe mieszkanko w domu właścicieli. A więc podwórko wspólne. Nie zdecydowalismy się jeszcze i raczej nie zdecydujemy bo za dużo nas by wyniosły dojazdy. Dalej szukamy wytrwale.
[ Dodano: Nie 13 Sty, 2008 ]
już mam dość. Tam gdzie nas chcą to daleko a tam gdzie my bysmy chcieli to za drogo albo na psa wogóle się nie chca zgodzić. A jak się ktoś zgodzi to już ktoś zazwyczaj jest przed nami żeby obejżeć stancje i bierze ją więc do nas dzwonią i mówią że nie mamy po co juz przyjeżdzać bo wzieli. Nie tracę jednak nadziei i mam nadzieję że coś znajdziemy ale czas się kończy |
|
 |
|
|