Nie żebym się czepiala, ale od jakiegoś czasu ma na naszym forum miejsce zwyczaj porannego witania i pożegnań w galeryjkach. Zwyczaj sympatyczny niezaprzeczę, ale ma pewne wady. Doszukanie się wśród tych wszystkich grzeczności zdięć labka jest mocno utrudnione (zwłaszcza dla kogoś kto ma tak slabe łącze internetowe jak ja). Bywa, że po 24 godz. niebytności forum liczba postow nieprzeczytanych przekracza u mnie 1000 i cosik tam zostaje usunięte - a szkoda - bo być może umyka mi wlaśnie coś waznego. Zastanawiam się czy nie można by zalożyć osobnego watku przeznaczonego tylko i wyłaczne na te grzeczności. Każdy móglby wtedy bez problemu powitać wszystkich z rana i pożegnać wieczorem bez konieczności wpisywania się do każdej galerii oddzielnie.
Jagusia napisał/a:
To fakt, że do takich rzeczy najfajniejszy bylby jakiś czacik, ale jak się nie do to nowy temat zalatwia problem przynajmniej częściowo.
Informuję wszystkich forumowiczów, że założyłem chat na próbę, sprawdzi się i będzie działać bez zarzutu to będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum