Wysłany: 17-01-2008, 15:15 Wybieramy Blog Roku 2007
Jest wspaniała kobieta... co tu dużo mówić, przeczytajcie (cyt):
"Na prośbę Grażynki (Hodowla labradorów Blue of Blues) :
Kochani Forumowicze, piszę z prośbą by pomóc Blue podnieść ranking w ilości głosów w konkursie BLOG ROKU 2007.
Blue walczy o główna wygraną którą jest laptop ( jej niestety ze starości i wyczerpania padł i nie ma kontaktu ze światem i labkowym forum) dlatego prosi wszystkie kochane łapki i Mordeczki o wysłanie sms na nr. 71222 o treści B00107 (Koszt 1sms -1,22 zł).
Niestety można oddać tylko 1 głos z 1 telefonu. Im więcej nas zagłosuje tym lepiej, głosowanie w 2 edycji trwa do 29 stycznia po tym terminie będzie.
Wyniki i zasady na stronie: http://www.blogroku.pl/ka...j.html?catId=20
POMÓŻCIE PROSZĘ Grażynce - wiecie, że Ona też pomaga na forum potrzebującym(nie będę pisał jej akcji, ale chociażby ta o SERDUSZKO dla Tomeczka.
To piszę ja Paweł_Ka w imieniu Blue"
Myślę, że warto pomóc, to tylko 1,22 zł, a chyba wszystkim będzie przyjemnie, gdy pierwsze miejsce zdobędzie blog labkowy nie ważne czyj, ale labkowy.
Na koniec chciałem dodać, że dochód z konkursu jest przeznaczony na cele dobroczynne.
Na jednym forum temat zrównano z ziemią dla zasad, myślę że u nas powinno być odwrotnie , na przekór
I na pewno jak Grażyna zdobędzie tę nagrodę to będziemy mieć nowego członka forum - wspaniałego hodowcę.
[ Dodano: Czw 17 Sty, 2008 ]
Grażyna jest w Grupie Poszukiwawczo Ratowniczej przy Fundacji "na Ratunek" myślę, że przydałby się nam ktoś taki.
[ Dodano: Czw 17 Sty, 2008 ] * Dochód z głosowania zostanie przeznaczony na wsparcie Ośrodka Szkolno - Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących w Krakowie
* Głosujący mają szansę na nagrody - czeka na nich 10 Ipod-ów NANO 4GB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum