Mój labrador: Sabusia, Chilli, Krysia, Karol
Suczka urodziła się:
10.03.06r.; 19.06.07r.; 18.04.2010
Wiek: 26 Dołączyła: 02 Maj 2008 Posty: 1754 Skąd: Aleksandria
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 Forumowy Fundusz Pomocy dla Zwierząt
Od dnia dzisiejszego skarbnikiem zostaje Aganica, zmienia się również numer konta.
W następnym poście udzieli ona wszelkich informacji odnośnie dokonywania wpłat na konto.
_________________ "Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem" - Edward Hoagland
Mój labrador: Hermiona & Fiona & Love
Suczka urodziła się:
Hera-30.08.2003rFio-23.01.2008rLov-14.09.2008
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009
Witam , jako nowy skarbnik pragnę udzielić kilku informacji co do konta jakie prowadzę .
Jest to oddzielne konto , utworzone specjalnie do potrzeb psów w potrzebie ale ../zawsze jest jakieś ale /
Konto to jest używane na forum labradory.info.. ponieważ i na tym forum jestem skarbnikiem i mam pieczę nad pieniędzmi darczyńców.
W związku z tym , bardzo proszę , przy dokonywaniu wszelkich przelewów zaznaczyć :
-forum z jakiego jest wpłata
-niczek forumowy
-na jaki cel są przeznaczone pieniądze.
Wszelkie rozliczenia przelewów będę udostępniała w tym temacie by każdy był na bieżąco ze stanem konta .
W chwili obecnej czekam na przelew od poprzedniej skarbniczki .Wiem że wyszedł ale dotrze dopiero w poniedziałek ponieważ banki w weekendy nie księguja przelewów.
Jutro przedstawię aktualny stan konta .
[ Dodano: Pon 07 Gru, 2009 ]
W dniu dzisiejszym zaksięgowano przelew.
Stan konta-305.00 zł
Mój labrador: Sabusia, Chilli, Krysia, Karol
Suczka urodziła się:
10.03.06r.; 19.06.07r.; 18.04.2010
Wiek: 26 Dołączyła: 02 Maj 2008 Posty: 1754 Skąd: Aleksandria
Wysłany: Sro 30 Gru, 2009
aganica napisał/a:
Przesłalismy pieniążki dla fundacji VIVA .Na ratowanie Simony
Wpłata doszła, a osoby pod których opieką jest suczka bardzo dziękują całemu forum
Pieniążki zostaną przeznaczone na leczenie suni.
Historię suczki można przeczytać tutaj: http://www.dogomania.pl/t...my-na-operacjAE
_________________ "Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem" - Edward Hoagland
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum