Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Ewelina
31-10-2010, 10:14
czarny 8-latek potrzebuje kochającego domu Łódź
Autor Wiadomość
ania i adaś
[Usunięty]

Wysłany: 23-06-2010, 01:03   czarny 8-latek potrzebuje kochającego domu Łódź

http://schronisko.doskomp...?co=psy&nr=4769

20-go 06 2010 r. minela kwarantanna, jutro rano tam dzwonie- generalnie mam potencjalnego kandydata na dom- pan ktory doatal dyplom za tworzenie wozkow inwalidzkich dla psow potrzebujacych- fantastycznie nie???musze zaopiekowac sie psiakiem przez 1 msc gora dwa i trafi do domu- swojej ostoi( poniewaz dyskusja miedzy nami odbywala sie bez zony, ktorej glos ma az 50%)
w kazdym badsz razie monitoruje temat i czekam na egjakies propozycje- moze ktos sie zakocha i zechce byc przyjacielem dla tego LABIEGO????/

Ewelina 
wesoła rodzinka

Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007

Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015

Suczka urodziła się:
Pomogła: 10 razy
Wysłany: 28-06-2010, 19:20   

Psiak ma swój wątek na labradory.info
http://labradory.info/vie...t=14355&start=0

ania i adaś
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 15:04   

pies jest nadal w schronie, moi znajomi nie maja pewnosci kiedy dokladnie sie przeprowadza wiec sprawa tkwi w miejscu :( rozmawialam z Pania ze schroniska i jest niewoielkie zainteresowanie biedakiem... jego wiek odstrasza :cring:
narazie szukam wsropd znajomych, moze ktos go przygarnie i pokkocha

[ Dodano: Wto 29 Cze, 2010 ]
wzielabym go do siebie chociaz na tymczas ale boje sie bo axel jest zaborczy i boje sie ze cos moze mu zrobic, czy ktos z was ma dwa psy??? jak sie zachowuja wobec siebie...strasznie peka serce jak taka biedna klucha tak sie meczy...

Ewelina 
wesoła rodzinka

Suczka urodziła się:
25.05.2007

Suczka urodziła się:
01.09.2015

Suczka urodziła się:
Wysłany: 29-06-2010, 15:08   

ania i adaś, Może znajdzie się osoba która zechcę zabrać chłopaka na Dom Tymczasowy?

ania i adaś
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 15:25   

caly czas szukam, sprobowalabym zabrac go do siebieEwelina, myslisz ze ax by go zaakceptował? w sumie nie wiem skad w nim tyle zaborczosci- no ale babcie polubil, no ale babcia byla dziewczynka...mam straszny dylemat

Ewelina 
wesoła rodzinka

Suczka urodziła się:
25.05.2007

Suczka urodziła się:
01.09.2015

Suczka urodziła się:
Wysłany: 29-06-2010, 15:42   

ania i adaś, Możesz zabrać chłopaków na spacer zawsze lepiej jak psy poznają się na obcym gruncie :)

ania i adaś
[Usunięty]

Wysłany: 29-06-2010, 16:06   

ostatnio mialam wypadek i narazie nie mam auta, ale postaram sie cos zorganizowac i podskoczyc do schronu ze swoim stadkiem, zobaczyc co i jak, moi znajomi wszyscy szukaja- mam nadzieje ze uda sie cos zdziałac i pies znajdzie kochajacy dom...

Ewelina 
wesoła rodzinka

Suczka urodziła się:
25.05.2007

Suczka urodziła się:
01.09.2015

Suczka urodziła się:
Wysłany: 30-06-2010, 00:54   

ania i adaś, Pięknie dziękuję :)

ania i adaś
[Usunięty]

Wysłany: 30-06-2010, 10:36   

Ewelina, tu nie ma za co dziekowac trzeba działac bo maluch sie meczy. mam nadzieje ze uda sie cos zorganizowac- jesli natomiast ktos chcialby stworzyc mu dom spoza Lodzi na poczatku tzn kolo 8lipca kupujemy autko- kombiaczka dla naszej rodzinki, wiec chetnie pomoge w transporcie... czekam na jakies info

[ Dodano: Sro 07 Lip, 2010 ]
pies jest nadal w schronie, bardzo kiepsko to znosi...moj ax na wolnosci atakuje nawet maluchy rwie sie na smyczy i warczy, ciagnie sie i mnie przy okazji- nie wiem skad w nim tyle agresji, ale watpie zeby zaakceptowal innego psa w domu- sunia reczej tak, a o psa po prostu sie boje... obdzwonilam wszystkich znajomych...nikt go nie chce ze wzgledu na wiek. macie jakis pomysl??? :cring:

jeszcze dzis mam dostac zdjecia psiaka z boksu- pani mowi ze nie udostepni mi o na spacer z axelem, bo nie praktykuja czegos takiego...postaram sie tam podjechac jeszcze w tym tyg ale bez auta jest mi ciezko bo to drugi koniec loidzi i po pracy moge nie zdazyc...ale podjade jak tylko cos wymysle. mam pusty kojec, ale boje sie go tam trzymac to tak jak zamknac go w drugim wiezieniu- tyle ze nie bedzie mial towarzyszy...a moze ax by sie przyzwyczail? a jak nie???? POMOCY, poradzcie cos

fotki od milej pani ze schronu...
psiak jest spokojny i milusi, pani ma sprawdzic czy jedt wykastrowany, jesli nie obiecala ze go wykastruja...

[ Dodano: Czw 22 Lip, 2010 ]
DZIEKUJEMY FUNDACJI PRIMA I JAMALOWI Z PABIANIC, KTÓRY STWORZYŁ DT DLA LABIEGO ;* WSPANIALE WIEŚCI...

Ewelina 
wesoła rodzinka

Suczka urodziła się:
25.05.2007

Suczka urodziła się:
01.09.2015

Suczka urodziła się:
Wysłany: 31-10-2010, 10:14   

Przenoszę :)