Ogłoszenie wystawiam w imieniu mojego kolegi (Środa Wielkopolska)
Jest do oddania młoda 8 miesięczna suczka Owczarka Niemieckiego (bez rodowodu, po rodowodowym ojcu) o imieniu Luna (zdjęcia dodam pozniej). Z powodu przeprowadzki obecnych właścicieli (z domu z ogrodem do małego mieszkania w bloku) i niedogodnych warunków dla takiego psiaka sa zmuszeni znalezc jej nowy dom (najlepiej z ogrodem, pies większość czasu przebywał na posesji i miała tez tam swój kojec).
Sunia jest przecudowna (znam ja osobiscie) bardzo kontaktowa, kochana, choc nie wychowana jeszcze (potrzebne szkolenie, badz potrenowanie z psem, bardzo pojetna), nie wykazuje cienia agresji, wychowywala sie i miala kontakt z dwojka małych dzieci w wieku 3 lat, w kontaktach z psami niespozyte pokłady energii, badzo potrzebne jej towarzystwo innych psów (głownie chodzi o zabawe) z moim Torque przebiegały nie jeden las w dzikiej zabawie i psiaki świetnie się ze soba dogadywały, nigdy nie było sytuacji żeby któreś z nich pokazało zęby.
Luna to okaz zdrowia jest karmiona sucha karma firmy Belcando ( właściciel zaopatruje suczke jeszcze w 20 kg tej karmy) chciałby żeby utrzymano ja na tej karmie, nie ma zadnych alergii ani zadnych problemow ze zdrowiem, piekna blyszczaca siersc, piesek energiczny, badzo sprawny. Pod okiem odpowiedzialnego właściciela można z niej zrobic swietnego towarzysza rodziny jak i psa chroniacego nasz dobytek.
Właścicielowi zależy na znalezieniu jej kochajacego odpowiedzialnego domu, najlepiej gdyby trafila do ludzi ktorzy znaja sie na tej rasie i sa w stanie zagwarantowac jej wszystko do prawidlowego rozwoju, oraz otoczyc ja miloscia, nie chcialby zeby pies skonczyl w budzie przywiazany na lancuchu, gdyz ona umarlaby z rozpaczy nie majac kontaktu z ludzmi i nie majac swobody.
Prosimy o dokladne zastanowienie sie przed podjęciem decyzji !!! Włąściciel zastrzega sobie prwo co do wyboru odpowiednego domu dla swojego psa!!!!
[ Dodano: 23-05-2011, 21:08 ]
dodaje zdjecia Luny
_________________ Wiedza rodzi szacunek, a uszanowanie odmienności psa pozwoli człowiekowi w pełni cieszyć się z niezwykłych chwil spędzonych z ukochanym zwierzęciem!!!
Lepsze poznanie naszego psa to szcześliwsze ,,wspólne" życie !!!
http://www.suwaczek.pl/ca...png[/img][/url]
Wysłany: 10-07-2011, 12:49
donia457, temat mozna zamknac, sunia znalazla juz kochajacy dom, kolega pomogl koledze i przygarna sunie, ciesza sie ze mimo oddania sunia pozostaje w kontakcie z dawnym wlascicielem, ma sie dobrze i na dodatek skapnal sie jej towarzysz do zabaw, wiec na 100% jest szczesliwa
_________________ Wiedza rodzi szacunek, a uszanowanie odmienności psa pozwoli człowiekowi w pełni cieszyć się z niezwykłych chwil spędzonych z ukochanym zwierzęciem!!!
Lepsze poznanie naszego psa to szcześliwsze ,,wspólne" życie !!!
http://www.suwaczek.pl/ca...png[/img][/url]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum