Witam. Jak już wiecie (być może z poprzednich postów) postanowiłam zakupić labradora czekoladowego. W związku z tym zaczęłam szukać różnych hodowli w okolicach Poznania lub chociaż na terenie województwa wielkopolskiego. Natrafiłam na hodowlę ,,Tęczowy gaj''. Z opisu wszystko wydaję się w porządku, ale chciałabym poznać Wasze opinie o tej hodowli. Może macie pieska z tej hodowli i chcecie podzielić się ze mną swoimi opiniami. Pozdrawiam
_________________ kiju26
Ostatnio zmieniony przez tenshii 05-04-2014, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Wiele dobrego słyszałam o tej hodowli od znajomej ,która zna hodowczynie. Podobno hodowczyni jest porządna, dobrze hoduje i psy mają świetne charaktery.
kiju26, znajoma ma psa z tej hodowli i sobie chwali. Warto dodać, że suka przebadana na biodra i łokcie + PRA, a pies biodra łokcie + EIC + OPTIGEN, więc szczeniaki nie zachorują na te choroby. wazne to, bo poprzedni miot ta suczka była kryta psem nie zbadanym na EIC a jest on albo nosicielem albo chory, a suka też nie zbadana. więc poprzedni miot mógł być chory
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Właśnie dzisiaj zamówiłam sobie pieska z tej hodowli. Czekoladowy labrador, który trafi pod moją opiekę w połowie marca. Pozdrawiam
Ja mam czekoladową sunię z tej hodowli, polecam. Psy zadbane, szczeniaczki otoczone troską i opieką, dobrze odżywiane. Nie powiem złego słowa. Właścicielka interesuję się losem psów, namawia do badań, utrzymuje kontakt. Aż mi czasem głupio, że już jej zdjęć Loruni nie wysyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum