Jest to czarny, ok 10 miesięczny psiak. Uwielbia się bawić, lubi towarzystwo innych zwierząt, ludzi. Wesoły, młody pies z typowym dla rasy charakterem.
Madzialenka, tytan pracy z Ciebie
Z taką ilością ogłoszeń chłopak szybko powinien znaleźć domek
Wysłany: 15-06-2012, 12:59 Bardzo prosze o jak najszybsze usunięcie ogloszeń
Witam,jestem wolontariuszka w sopocie. Bardzo zle sie stało,że te ogłoszenia pojawiły sie bez naszej wiedzy,jak najszybciej musza zostac usunięte. Moja wina,poniewaz powinnyśmy od razu uprzedzic,ze tych ogłoszen nie może być,tzn powinny być,ale z innym kontaktem,np na wolontariuszkę.
O szczegółach napisze na PM,ale to bardzo ważne,aby te ogłoszenia zniknęły jak najszybciej,już zaszkodziły,ale może być jeszcze gorzej
są zainteresowani psem ludzie,przyjezdzaja po kastracji po niego.
wiolac Gość
Wysłany: 15-06-2012, 13:10
nie moge edytowac postów,więc dopisuje.
Chcialysmy pokazywac psa w takich miejscach jak fora,bo absolutnie nie wchodziło w gre reklamowanie go "publiczne". Dla jego dobra i dobra innych psów.
Dziewczyny,to sa bardzo ważne kwestie,pomagacie,wszystko robicie z dobroci serca,ale zawsze pytajcie osoby,które podsyłaja psa,czy to tak ma wyglądać,jakie dane do kontaktu i czy w ogóle można psa pokazywać w ogłoszeniach. Nie zawsze pokazanie psa na forum jest równoznaczne z prośba o ogłaszanie całemu światu,gdzie pies jest. Tutaj była moja wina,ponieważ nie uprzedziłam kolezanki,która podesłała psa.
Chcialysmy pokazywac psa w takich miejscach jak fora,bo absolutnie nie wchodziło w gre reklamowanie go "publiczne". Dla jego dobra i dobra innych psów.
wiolac napisał/a:
Bardzo zle sie stało,że te ogłoszenia pojawiły sie bez naszej wiedzy,jak najszybciej musza zostac usunięte.
trzeba było zaznaczyć bo otrzymałem wcześniej mail o treści:
Cytat:
W załączniku zdjęcia. Czy można prosić o pomoc w jego ogłaszaniu. Jest to czarny, ok 10 miesięczny psiak. Uwielbia się bawić, lubi towarzystwo innych zwierząt, ludzi. Wesoły, młody pies z typowym dla rasy charakterem. Filmik
Bardzo bym prosił o dokładne precyzowanie swoich wypowiedzi w przyszłości. Zawsze służymy pomocą.
Bardzo Was przepraszam i jest mi bardzo głupio. Prosiłam o umieszczenie psa na forum dla labów ; osoba,której to przekazałam,musiala mnie zle zrozumieć. Ten pies nie moze być pokazywany na ogłoszeniach,stąd naprawde pilnie prosze o usunięcie tego psa. To niezmiernie ważne.Stało sie juz i tak dużo złego
Przepraszam zwłaszcza dziewczyne,która się napracowała.
Czy mogłabym zapytac co takiego złego się już stało z powodu ogłoszeń? Bo nie bardzo rozumiem jak zaszkodziły temu psiaku i innym? Jesli taka informacja nie jest tabu.
natomiast pani,która jest zainteresowana psem,wypatrzyła go przez ten jeden dzień,kiedy był na morusku. Przyjechała z Zakopanego,poznali sie wczoraj na chwilke,dziś zrobiłyśmy z psem spacer,jutro wielkie czesanie (bedzie jechał pociągiem) i zapewne adopcja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum