Mój labrador: Koks Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Paź 2012 Posty: 238 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: 20-11-2012, 12:00 Bella - młoda biszkoptowa sunia ze Szczecina szuka domu
Poproszono mnie o pomoc w szukaniu domu dla kochanej, biszkoptowej Belli, której życie do tej pory nie było usłane różami. Dość smutna jest jej historia, ale mam nadzieję, że wspólnie uda nam się znaleźć ślicznotce dobry domek. Sunią opiekuje się w tej chwili tymczasowo pani, u której Bella nie może zostać na zawsze, ale na pewno do czasu, aż znajdzie się ktoś, kto pokocha suńkę z wzajemnością
Kilka słów o suni:
Cytat:
Nie znam dokładnie jej wieku. Właścicielem jej był jakiś mlody czlowiek, który poszedl do więzienia. Psina trafiła do meliny, gdzie była żle traktowana. W efekcie teraz boi się obcych ludzi. Wabi się Bella. Nie daje sie głaskać przez osoby, których nie zna. Ma pogodne usposobienie, lubi zabawy, spacery, pogoń za rzucanym kijem. Lubi się wybiegać. Jest grzeczna i posłuszna. Lubi kontakt z innymu psami, chce się z nimi bawić. Ma duzo energii - jest mloda. Weterynarz orzekl że nie ma więcej niż półtora roku.
Jest zaszczepiona, wysterylizowana, odrobaczona. Nie wybrzydza przy jedzeniu.
Przyjaźnie nastawiona do dzieci. Lubi zabawy z dziećmi. Cierpliwie znosi ich zachowanie. Rzadko szczeka. Potrzebuje kilku godzin, żeby zaakceptowac nową osobę w swoim otoczeniu, a wtedy wylewnie okazuje jej swoje uczucia.
Będę wdzięczna jeśli uda się dla niej znaleźć dobry dom. Dobrze by było, żeby nie musiała całymi dniami siedzieć sama w domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum