Wysłany: 06-02-2009, 20:30 labrador na łańcuchu.... karygodne....
wlasnie przegladalem sobie ogloszenia o sprzedazy labradorow i natknalem sie na to foto.... ktos chce sprzedac szczeniaczki tej suczki.... po co komu labrador skoro trzyma go na lancuchu przy budzie.... styd
podejrzewam, ze to po prostu nieznajomość rasy ..... szłam jakieś może 2 tygodnie na spacerek z Gomezem, podchodzi Pan i pyta co to za rasa .... więc odpowiadam a Pan na to, ooooooo !!! to te groźne psy!! Musi mu pani kaganiec kupić bo one są niebezpieczne normalnie ręce mi opadły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum