Wysłany: 02-10-2013, 22:43 Szczeniak w typie jamnika szorstkowłosego szuka domu!
Śliczny, malutki, ledwie do kostki, szczeniaczek znaleziony przy kontenerach na śmieci. Trząsł się z zimna i ze strachu. Na szyi miał obrożę, może komuś zaginął, a może-co bardziej prawdopodobne- ktoś go wyrzucił jak śmiecia... Piesek ma ok. 3-4 miesiące. Jest żywiołowy i wesoły. Ciągle prowokuje do zabawy, nie tylko nas, ale i koty, które starają się go ignorować i unikać. No cóż, znają się dopiero 3 godziny. Widać, ze psina była domowa, bo rozpoznaje tylko suchą karmę. Jutro czeka go przegląd u weta i parę zabiegów kosmetycznych, bo pobyt na dworze pozostawił widoczne i odczuwalne ślady na sierści... Więc czy ktoś zakochał się już od pierwszego wejrzenia? Dowiozę malucha do potencjalnego domku Brać, nie zwlekać tel. 606781314
Wchodząc na powyższy link, można znaleźć pozostałe zdjęcia oraz osobę, z którą należy skontaktować się.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum