Kochani, na prośbę zaprzyjaźnionej hodowczyni, zamieszczam info o szukającym Domku Stałego Jerrym. Wydaje się, że to pies ideał. Poniżej cytowane info od Małgosi (hodowczyni), u której Jerry znalazł tymczasowy domek.
Kochani,
bardzo Was proszę pomóżcie mi znaleźć dobry dom dla psiaka z mojej hodowli.
Właśnie przywiozłam go do domu ze schroniska oddalonego ode mnie o prawie 400 km. Na jego szczęście został oddany z metryką FCI i książeczką zdrowia z aktualnym szczepieniem przeciw wściekliźnie i odrobaczony i kierowniczka tego schroniska zadzwoniła do mnie zaraz po przyjęciu go tzn.01.03.2013
Tym pieskiem jest JERRY Perłowy Ogród ur.29.06.2007 r Ojcem jest piękny champion Polski już nie kryjący ROBIN HOOD Kociokwik/wiele jego dzieci zdobywało najwyższe noty na wystawach krajowych i zagranicznych/ Matką: JORGA Lisia Przygoda. Jerry jest pięknie zbudowany, zadbany, ma ładne zęby,a do tego ma wspaniały charakter jak jego rodzice/dokładnie taki jaki powinien mieć prawdziwy labrador/.
W schronisku były właściciel opisał Jerrego tak: utrzymujący w domu czystość, lubiący dzieci, ciągnie do innych bo lubi zabawę.
Pies ufny, podporządkowany, z chęcią wykonuje komendy, umie siad, waruj, podaj łapę.
Wprowadzony do mojego stadka zachowywał się bardzo dobrze, nie reagował agresją, zaakceptował moje psiaki i został szybko zaakceptowany.
Powodem oddania go do schroniska ponoć była zmiana sytuacji życiowej właścicieli, a nie zachowanie psa.
Proszę pomóżcie mi i Jerremu, ten psiak naprawdę zasługuje na dobry kochający dom .
i jeszcze to:
A teraz zawrócę Ci głowę moim Jerrym, jesteśmy już w domu i zapoznanie z moją gromadką przebiegło bez żadnych zgrzytów.
Ma bardzo zrównoważony charakter, absolutnie nie jest dominantem, super grzeczny, oddany ludziom, lubi dzieci- przyjazny dla Zosi.
Akceptuje inne zwierzęta, mimo naskakiwania na niego przez Nanę.
Na 07.01.2013 wpisaną ma w książeczkę wagę 33 kg i tego dnia odrobaczony, 04.01.2013 zaszczepiony przeciw wściekliźnie, wydaje się nieco szczupły, ale ma błyszczącą sierść i ładne białe zęby, ogólne wrażenie, że dbano o niego. W schronisku był od 01.03.2013/piątek/(tego dnia zadzwoniła do mnie kierowniczka), nie mogłam jechać po niego 2.03, dlatego odebrałam go 03.03.13/niedziela o 10 rano.
JERRY Perłowy Ogród ur.29.06.2007r Nr tatuażu 249 G Ojciec: ROBIN HOOD Kociokwik ; Matka JORGA Lisia Przygoda
Mieszkał w mieszkaniu, jego właścicielka powiedziała, że jest czystym psem i swoje potrzeby załatwia na zewnątrz.
Wysyłam Ci też parę jego zdjęć zrobionych zaraz po przyjeżdzie, zobacz jak sam pięknie stoi wystawowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum