Słuchajcie, znajomy chłopaka ma do sprzedania 3-tygodniowe szczurki, samicę i 3 samce.
Wszystko fajnie, tylko że do pondz. one muszą znaleźć dom, ponieważ zamierza wykorzystać je jako... jedzenie dla węża.
Bardzo zależy mi, aby te maleństwa przeżyły. Z tego powodu proszę Was, abyście popytali znajomych, rodzinę mieszkająca w Gliwicach (dokładnie Sośnica, woj. śląskie) czy nie chcieliby jednego bądź więcej szczurów.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
_________________ "Mieszańce chroni więc sama natura, psy rasowe chroni mądry dobór hodowlany, "rasowych bez rodowodu" nie chroni nikt i nic. O tym naprawę nie wolno zapominać!"
Hej link nie działa, ja mogę wziąć wszystkie sama mam szczurki swoje i daje DT dla ogonków. Tylko ja z Opola a jechać nie mogę, więc jakiś transport by trzeba było załatwić. Wzięłabym je na tymczas i szukałabym nowych domków o określonych warunkach dla szczurków + umowa adopcyjna. Ale też one są do oddania czy sprzedania bo ja nie wspieram sprzedawania nierodowodowych szczurów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum