Mój labrador: Boni Sodalis
Suczka urodziła się:
23.05.2013
Wysłany: 03-07-2013, 13:11 Karma ze sklepu internetowego
Witam, mam nadzieje, ze znajde tu odpowiedz na moje pytanie. W przyszlym tygodniu odbieram szczeniaczka z Sodalis i bylem na rozeznaniu w sklepie zoologicznym w moim miescie. Pieski w Sodalis sa karmione Eukanuba, u mnie w miescie za worek 15kg eukanuba puppy large breed Pani krzyknela mi od 240 zl (nie ma na stanie, trzeba zamowic, podobno za tyle biora od producenta), w internecie na animalshop.pl czy e-petshop.pl sa w cenie 159 zl z dostawa gratis. Zastanawiam sie dlaczego az taka roznica w cenie i czy te karmy z netu na pewno sa oryginalne? Zeby sie pozniej nie okazalo, ze to jakies pedigree w worku eukanuby. Zamawialiscie juz karmy z takich sklepow?
dix328, ja karmę zamawiam zawsze na zooekspres.pl, tak się przyzwyczaiłam i mam ją zawsze na drugi dzień. Za Acanę 18 kg płacę u nich 209 zł a w stacjonarnym zoologu za 13 kg chcieli 239 zł - też na zamówienie bo akurat nie mieli. Tak więc też duża różnica. Eukanuba jest u nich za 169 zł. Śmiało możesz zamawiać karmę przez internet i nie przepłacać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum