|
forum.labradory.org
|
|
Śmietnik - niedozwolona reklama
netdota - 10-06-2013, 10:24 Temat postu: niedozwolona reklama [cenzurka]
nathaliena - 10-06-2013, 10:29
chyba komuś się coś pomyliło
Almathea83 - 10-06-2013, 10:30
nathaliena, już pozgłaszałam- Ania będzie miała robotę
netdota - 10-06-2013, 10:32
a dlaczego?
zgodnie z regulaminem ogłoszeń temat mieści się w ramach niniejszego działu...
Almathea83 - 10-06-2013, 10:34
Cytat: | W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów ściśle związanych z kynologią, szkoleniem, psami, akcesoriami dla psów. Ofertę sprzedaży towaru może zamieścić forumowicz, który posiada na swoim koncie minimum 30 napisanych postów oraz przebywa na forum co najmniej dwa tygodnie. |
który fragment został spełniony??
netdota - 10-06-2013, 10:44
a np. są to usługi skierowane do właścicieli psów, tudzież usługodawców związanych z psami dla przykładu wczoraj oddałem wniosek dla szkoleń związanych z psychologią psa i oduczeniem nawyku np. psiego ogona....
Almathea83 - 10-06-2013, 10:46
konto zostało założone dzisiaj o 1:00, masz na koncie 4 posty (min. to 2 tyg na forum i 30 postów)- więc tak czy inaczej warunek nie został spełniony. Adminie?
netdota - 10-06-2013, 10:48
niniejszej adnotacji ww. nie można odnaleźć w tematach przyklejonych - przeczytałem
konto zostało założone wczoraj ( no w sumie może dziś bo to noc była..)
ps. poddam się karze nałożonej przez Admina
ale wrócę
tenshii - 10-06-2013, 10:50
Post został zedytowany
Temat przeniesiony
netdota napisał/a: | wrócę |
z reklamami nie zapraszamy bo podzielą lot powyższej, ponadto na konto zostanie nałożony ban
z psimi sprawami jak najbardziej przyjmiemy
netdota - 10-06-2013, 10:53
a dlaczego został ban nałożony - proszę o wskazanie stosownego pkt w regulaminie.
tenshii - 10-06-2013, 10:54
Jeszcze nie został, ale jeśli będziesz spamował reklamami to zostanie nałożony zgodnie z pkt 3 regulaminu:
Użytkownik naruszający w jakikolwiek sposób powyższy Regulamin forum Labradory.org może otrzymać
upomnienie PW od Moderatora lub Administratora.
Jeśli nie okaże się to skuteczne wówczas Użytkownik może otrzymać ostrzeżenie
(6 dopuszczalnych). W przypadkach permanentnego naruszania regulaminu może
nastąpić zbanowanie Użytkownika.
Almathea83 - 10-06-2013, 10:57
netdota, link do regulaminu, gdyby się zapodział: http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=1457
netdota - 10-06-2013, 10:58
zatem do czasu kolejnego postu ( reklamowego zgodnego z treścią niniejszego forum po określonym czasie i ilości postów) funkcjonować sobie mogę?
tenshii - 10-06-2013, 11:01
netdota napisał/a: | zatem do czasu kolejnego postu ( reklamowego zgodnego z treścią niniejszego forum po określonym czasie i ilości postów) funkcjonować sobie mogę? |
nie, ponieważ na jakąkolwiek reklamę pozwolenie musi dać administracja
możesz funkcjonować zgodnie z tematyką forum bez poruszania treści mogących zostać uznanych za reklamę
netdota - 10-06-2013, 11:09
zgodnie z ww. postami jak i regulaminem:
jak i
Almathea83 napisał/a: | Cytat:
W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów ściśle związanych z kynologią, szkoleniem, psami, akcesoriami dla psów. Ofertę sprzedaży towaru może zamieścić forumowicz, który posiada na swoim koncie minimum 30 napisanych postów oraz przebywa na forum co najmniej dwa tygodnie. |
stosowny związany z forum wpis reklamowy pojawi się zatem jw.
dzięki niniejszemu mam już 8 postów, pozostało jeszcze 22.
Pozdrawiam,
tenshii - 10-06-2013, 11:12
netdota napisał/a: | W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów |
towarów, nie usług
ponadto:
Cytat: | 9. Dopuszcza się zamieszczanie reklam wyłącznie za zgodą administracji forum. |
zapraszam zatem po bana
Pozdrawiam
|
|