forum.labradory.org

Śmietnik - niedozwolona reklama

netdota - 10-06-2013, 10:24
Temat postu: niedozwolona reklama
[cenzurka]
nathaliena - 10-06-2013, 10:29

chyba komuś się coś pomyliło :bad:
Almathea83 - 10-06-2013, 10:30

nathaliena, już pozgłaszałam- Ania będzie miała robotę :-P
netdota - 10-06-2013, 10:32

a dlaczego?
zgodnie z regulaminem ogłoszeń temat mieści się w ramach niniejszego działu...

Almathea83 - 10-06-2013, 10:34

Cytat:
W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów ściśle związanych z kynologią, szkoleniem, psami, akcesoriami dla psów. Ofertę sprzedaży towaru może zamieścić forumowicz, który posiada na swoim koncie minimum 30 napisanych postów oraz przebywa na forum co najmniej dwa tygodnie.

który fragment został spełniony??

netdota - 10-06-2013, 10:44

a np. są to usługi skierowane do właścicieli psów, tudzież usługodawców związanych z psami dla przykładu wczoraj oddałem wniosek dla szkoleń związanych z psychologią psa i oduczeniem nawyku np. psiego ogona....
Almathea83 - 10-06-2013, 10:46

konto zostało założone dzisiaj o 1:00, masz na koncie 4 posty (min. to 2 tyg na forum i 30 postów)- więc tak czy inaczej warunek nie został spełniony. Adminie? :lookdown:
netdota - 10-06-2013, 10:48

niniejszej adnotacji ww. nie można odnaleźć w tematach przyklejonych - przeczytałem

konto zostało założone wczoraj ( no w sumie może dziś bo to noc była..)

ps. poddam się karze nałożonej przez Admina

ale wrócę :) :->

tenshii - 10-06-2013, 10:50

Post został zedytowany
Temat przeniesiony

netdota napisał/a:
wrócę :) :->

z reklamami nie zapraszamy bo podzielą lot powyższej, ponadto na konto zostanie nałożony ban
z psimi sprawami jak najbardziej przyjmiemy :)

netdota - 10-06-2013, 10:53

a dlaczego został ban nałożony - proszę o wskazanie stosownego pkt w regulaminie.
tenshii - 10-06-2013, 10:54

Jeszcze nie został, ale jeśli będziesz spamował reklamami to zostanie nałożony zgodnie z pkt 3 regulaminu:
Użytkownik naruszający w jakikolwiek sposób powyższy Regulamin forum Labradory.org może otrzymać
upomnienie PW od Moderatora lub Administratora.
Jeśli nie okaże się to skuteczne wówczas Użytkownik może otrzymać ostrzeżenie
(6 dopuszczalnych). W przypadkach permanentnego naruszania regulaminu może
nastąpić zbanowanie Użytkownika.

Almathea83 - 10-06-2013, 10:57

netdota, link do regulaminu, gdyby się zapodział: http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=1457 :)
netdota - 10-06-2013, 10:58

zatem do czasu kolejnego postu ( reklamowego zgodnego z treścią niniejszego forum po określonym czasie i ilości postów) funkcjonować sobie mogę?
tenshii - 10-06-2013, 11:01

netdota napisał/a:
zatem do czasu kolejnego postu ( reklamowego zgodnego z treścią niniejszego forum po określonym czasie i ilości postów) funkcjonować sobie mogę?

nie, ponieważ na jakąkolwiek reklamę pozwolenie musi dać administracja
możesz funkcjonować zgodnie z tematyką forum bez poruszania treści mogących zostać uznanych za reklamę

netdota - 10-06-2013, 11:09

zgodnie z ww. postami jak i regulaminem:
jak i

Almathea83 napisał/a:
Cytat:
W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów ściśle związanych z kynologią, szkoleniem, psami, akcesoriami dla psów. Ofertę sprzedaży towaru może zamieścić forumowicz, który posiada na swoim koncie minimum 30 napisanych postów oraz przebywa na forum co najmniej dwa tygodnie.

stosowny związany z forum wpis reklamowy pojawi się zatem jw.

dzięki niniejszemu mam już 8 postów, pozostało jeszcze 22.
Pozdrawiam, ;D

tenshii - 10-06-2013, 11:12

netdota napisał/a:
W dziale "kup sprzedaj zamień itd" można zamieszczać oferty sprzedaży towarów

towarów, nie usług

ponadto:

Cytat:
9. Dopuszcza się zamieszczanie reklam wyłącznie za zgodą administracji forum.

zapraszam zatem po bana

Pozdrawiam ;D